Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan kanalları gezerken bugün tvde sneijderi konuşlarken gördüm izlemez olaydım. lemi malı konuşuyordu. ettiği lafa bak "sneijder öyle 2-3 adam geçip gol atacak adam değil" dedi bir kamyon küfür ettim

Keşke Alanzinho'yu alsaydık.Belki Lemi dallaması bu kadar üzülmezdi.:asd:

Ünal başkan ah be, şimdi alıcan Drogba ile Serdar Taşçıyı. Serdar Taşçı röportajında transfer olmak istediğinin sinyallerini verdi.

Sene sonu da Carlinhos ile Gökhan İnleri

Daha da transfere gerek yok.

Aynen sezon sonu ;

-------------Muslera------------------

Eboue--Semih--Serdar--Carlinhos

--------------Gökhan------------------

---------Hamit----Selçuk-------------

--------------Sneijder-----------------

----------Burak---Drogba-----------

4-3-1-2 ile bu şekilde de oynayabiliriz ya da 4-2-3-1'e de dönebiliriz ;

--------------Muslera-----------------

--------Gökhan--Selçuk--------------

Yerli1-------Sneijder------Yabancı1

--------------Drogba------------------

Yerli1 ; Kadrodan Hamit , Aydın , Engin olabilir , dışarıdan ; Kerim Frei , Gökhan Töre , Sercan Sararer olabilir.

Yabancı1 ; Kadrodan Amrabat , Riera olabilir , dışarıdan ; olabilecek bir çok isim var Boudebouz vs. gibi.

Abi fasli oyuncu alinmasina ben siddetle karsiyim, bu ne oldugu belirsiz 1.5 senedir ortada gezen oyuncudan ne bekliyor acaba fener, muhtemelen 15 verip alacaklar.

ise yaramaz bir transfer olacak bence, meireles gibi düz bir adama 10 verdiler, 2-3 senedir oynamayan krasic'e 7 verdiler. fener harciyor paralari bosa :lol::lol:

Gurbetci topcu istemiyorum kerim haric

Valla şuan ben yabancı stopere karşıyım. Dany öyle yada böyle iyi stoper. Semih Allah korusun sakatlanırsa oyuna kim girecek? Dany-K. Toure birlikte oynayamacak yine. Gökhan girmek zorunda kalcak yabancı sınırlamasından.

Ne pahasına olursa olsun. Serdar, Ömer yada öteki serdardan birisini almak şart. Drogba eğer mümkünatı varsa kesinlikle gelmeli. Bu sene bunlar yapılsa yeterli.

Sezon sonu, Baros, urfalı, Riera, Elmander, Melo, Sabri(malesef evladımız diye göndermezler) ve bazı Türk futbolcular gönderilip

Carlinhos ve Gökhan İnler gelmeli.

Hem şişkinlikleri ortadan kaldırmış oluruz, hem eksikliklerimizi kapatmış oluruz. Hem de yabancı sınırlamasını çözmüş oluruz.

Extra olarak Amrabat'a talip çıkarsa satılıp yerine güzel bir kanat alınabilir. Ama Amrabattan ben hala bekliyorum birşeyler... Bu sne Sneijder gelirse Drogba ile de birşey yapamazsa zaten kesin gitsin.

Abi fasli oyuncu alinmasina ben siddetle karsiyim, bu ne oldugu belirsiz 1.5 senedir ortada gezen oyuncudan ne bekliyor acaba fener, muhtemelen 15 verip alacaklar.

ise yaramaz bir transfer olacak bence, meireles gibi düz bir adama 10 verdiler, 2-3 senedir oynamayan krasic'e 7 verdiler. fener harciyor paralari bosa :lol::lol:

Bırak harcasınlar adamlarda sıfır (0) zeka mevcut.

Güiza'ya 14 Mn € bonservis veren bir takımdan ne bekliyorsun ?

Fenerliler cayi kahveyi kapip bizim foruma gelmis , Drogba gelmeden rahat rahat icin

Şahsen ruh sağlığım adına, spor programlarını; özellikle artık amacının dışına çıkmış, bel altına vurmaktan hiç çekinmeyen, birinin eşini dahi muhabbete katabilen, üstünede utanmadan sıkılmadan sırıtabilen, dediklerinin yalan yanlış olduğu defalarca ispatlanmasına rağmen hala önümüze çıkıp program yapabilen kişilerin bulunduğu spor programlarını izlemiyorum. Sizede tavsiye ederim, biz prim vermezsek en azından uzun vadede televizyonlarımızda görmekten kurtuluruz.

katılıyorum. bu programları izlemeye tahammül edemiyorum. 2 dk izleyince bile çileden çıkıyorum

Ekşiden:

baştan belirteyim fenerbahçe'liyim.

şimdi sneijder'in gelmesine sevinirsin anlarım.hatta gelme ihtimaline bile çıldırabilirsin onu da anlarım ama 35 yaşındaki drogba gelecek diye heyecanlanıyorsan,mutlu oluyorsan işte onu da anlarım.

noldu lan? laf sokucam sandınız di mi?

sevineceksiniz tabi olum drogba bu.

:D

Aynen sezon sonu ;

-------------Muslera------------------

--------------Gökhan------------------

---------Hamit----Selçuk-------------

--------------Sneijder-----------------

----------Burak---Drogba-----------

4-3-1-2 ile bu şekilde de oynayabiliriz ya da 4-2-3-1'e de dönebiliriz ;

--------------Muslera-----------------

--------Gökhan--Selçuk--------------

Yerli1-------Sneijder------Yabancı1

--------------Drogba------------------

Yerli1 ; Kadrodan Hamit , Aydın , Engin olabilir , dışarıdan ; Kerim Frei , Gökhan Töre , Sercan Sararer olabilir.

Yabancı1 ; Kadrodan Amrabat , Riera olabilir , dışarıdan ; olabilecek bir çok isim var Boudebouz vs. gibi.

2. kadroda yabancı bir yerine kerim freı yerli 1 yerine de farfan tarzı hızlı bir adam alsak artık düşünemiyorum yani neler olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt