Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim açık ve net olarak 96-2000 kadrosunu kurma peşinde.Drogba,Sneijder,Kolo Toure bunun açık ve net göstergesi.

Besiktas kirmizi formayla nereye cikiyor ya , onlarin keyfine mi kalmis

Facede gördüm bir sayfa paylaşmış. Sayfanın ismini vermede sakınca yoksa veriyim ? Bir futbolcumuzun sayfası Sneijder transferindede önemli bilgiler paylaşmışlardı

Bilmem sıkıntı olur mu ?

belli başlı büyük haber sitelerinin haberi yasak

eğer öyle bir site değilse sıkıntı olmaz diye biliyorum

BJK nereye kırmızı formayla çıkıyor maç İnönü'de mi?

eğer gerçekten ceylan çalışkan bunu demişse olay bitmiştir çünkü dediğim gibi adam çok büyük bir menejer fifa menejeri ve bu işin en eski adamlarından

Evet Ceylan Çalışkan oldukça eskidir menajerlik işinde ve neredeyse bütün Afrika kıtası bu adamdan sorulur diyebilirim

Ne kırmızısı lan..

Yok öyle bir dünya..

Defolsunlar gitsin.

Beşiktaşa uğurlu geldiği için kırmızıyı onlar giyecekmiş bizimkiler sahayada çıkmasın menemenciler direk 3 puan alsın bari

arkadas cüneyt cakiri akhisar macina vermisler bu hafta faciaya bak, adam derbiye verir. halis özkahya fln. nerede ?? tolga özkalfa ne alaka harbiden

Arkadaşlar afrikadan drogbayı beklerken sadece toureyi alıp gelmesin bizimkiler kötü olur öyle olursa. drogba gelsin defans olmadan da oynarız yada yediğimizden çok atarız yeterki burak saç baş yoldurmaya devam etmesin.

sneijder'in boyu kısa. böyle oyuncuya 762131 milyon Euro para mı verilir. herkesin bu adam üstünde 1 lira hakkı var. YÖNETİM İSTİFA!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt