Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ligde böyle oynayacagiz cok büyük ihtimalle. CL´de Riera, Dany tercihi de olabilir Semih yerine. Imparator´a kalmis :)

628820_Galatasaray_SK.jpg

Bu dizilişte Selçuk'un göstereceği performansı gerçekten merak ediyorum. Hakan Balta'nın ise kanatsız bir sistemde normalden de fazla sırıtacağını düşünüyorum. Bunların dışında ideal bir kadro.

Burda sadece Hakan sırıtıyor ama ligde o bile fark yapmaz. CL'de oraya Riera gecince neredeyse kusursuz kadro oluyor.

Ben olsam ligde Meloyu keser Yektayı koyarım ligde takımlar zaten 10 kişi bize karşı kapanıyor Yekta lig için bir şekilde halleder ama ligde anadolu takımlarında bile tehlikeli kanata oyuncuları var ve Balta sahada yürüyor sadece.

Suan elimizdeki yabancilardan dolayi sorun yasayacagimizi pek düsünmüyorum. Ujfalusi-Baros kafadan gitti zaten.

Elmander-Melo bitti zaten.

Dany-Amrabat ancak yedek olur.

Albert Riera'da sol kanatta kullanilabilir en fazla ama hedeflerimiz büyükse Riera'da gitmeli.

Toure-Drogba gelirse oynayacaklar belli. Muslera-Eboue-Toure-Sneijder-Drogba bunlar garanti oynayacak. Semih-Selcuk-Burak bunlarda yerlilerden garantiler. Son yabancida sol bek almayacagimiza göre mecburiyetten Riera olacak. Geriye kanatlar kaliyor. Hamit-Emre büyük problem iste. Bana sorarsan Toure yerine Serdar'i tercih ederim ama kisa vadede stoper kitliginda Dany oynaycagina tabiki Toure oynasin.

Melo bu sezon için mecbur oynar gibi geliyor kim oynamaz bence Riera oynamaz ama Hakan Balta yedekte kalıyor.. İşte o yüzden Drogba sıkıntı diyordum..

Hamit-Melo-Selçuk

Sneijder

Drogba-Burak

olabilir.. aslında..Ama fazla ofansif olur...

Bilgin Gökmenin, Sergen ve o aptal moderatör bozuntusu ile prog. yapması saçmalık.

Mod bütün soruları Sergene soruyor.En sonunda Bilginde tepki koydu bende kısa bişey söyliyim zaten söylenecek bişey kalmadı.

Görüdüğüm en gerizekalı moderatör.Kesin

[h=2]G.Saray, Sneijder’in ardından Fildişi Sahilli iki yıldızla da anlaştı.[/h]YALIMCAN SARPYEL / VATAN SPOR / ÖZEL HABER

Sinan Kalpakçıoğlu ve Bülent Tulun, dün Fildişi’nin Tunus’la oynadığı maç sonrası iki oyuncu ile buluştu. Toplantıda Eboue de vardı. 1.5’ar yıllık kontrat imzalanacak, Drogba 10, Toure 7.5 milyon ’ya gelecek.

.SARAYLILAR Wesley Sneijder transferinin heyecanını hâlâ yaşarken, yönetim iki dünya yıldızı ile daha el sıkıştı. Sarı-kırmızılılar Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba ve stoper Kolo Toure ile dün her konuda anlaşmaya vardı. Bu transfer için Sinan Kalpakçıoğlu ve Bülent Tulun, Afrika Uluslar Kupası’nın oynandığı Güney Afrika’ya gittiler. Dün, Fildişi Sahili Milli Takımı’nın Tunus ile oynadığı maç sonrasında Drogba ve Toure ile biraraya geldiler. Toplantıda iki futbolcunun da yakın arkadaşı olan, uzun süredir onlara Türkiye, İstanbul ve G.Saray hakkında bilgi verip takıma getirmek için yoğun çaba sarfeden sarı-kırmızılıların sağ beki Emmanuel Eboue de vardı.

YARIN AÇIKLANACAK

YAPILAN bu zirveden anlaşma çıktı. İki yıldızla da 1.5 yıllık sözleşme yapılacak. Geçen yıl Chelsea’de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadıktan sonra Çin’in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Drogba yıllık 10 milyon Euro’ya anlaşmıştı. Ama parasını alamayan 34 yaşındaki golcü serbest kaldı. Bu nedenle kendisi için bonservis ödenmeyecek. 34 yaşındaki golcü sarı-kırmızılılardan 1.5 yılda 7.5 milyon Euro ücret alacak. Ayrıca 2.5 milyon Euro da imza parası var. Yani toplam maliyeti 10 milyon Euro.

FATİH Terim’in özel olarak yönetimden istediği savunma oyuncusu Kolo Toure’nin de 1.5 yıllık maliyeti 7.5 milyon Euro... 31 yaşındaki futbolcunun Manchester City ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecekti. G.Saray bonservisine 3 milyon Euro ödeyecek. Toplamda kendisinin alacağı ücret ise 4.5 milyon Euro... Fatih Terim, Toure’yi savunmanın her bölgesinde kullanabileceği için kadroda görmek istiyordu.

G.SARAY yönetimi bu transferi dün açıklamadı. Çünkü bugün oynanacak olan kritik Beşiktaş derbisi beklendi. Sarı-kırmızılıların bu iki yıldızla yaptığı anlaşmaları yarın borsaya bildirmesi bekleniyor.

2004 yılında Chelsea Drogba’nın bonservisi için Marsilya’ya 37 milyon Euro ödemişti.

ADA’DA RAKİPTİLER

Drogba ve Toure Fildişi Sahili Milli Takımı’nın başarısı için ter döküyorlar. Ancak Drogba Chelsea’de oynarken, Toure bir dönem Arsenal bir dönem de Manchester City formasıyla onu durdurmaya çalıştı.

31 yaşındaki Kolo Toure, ülkesi Fildişi Sahilleri’nin formasını 106 kere terletirken, 6 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Bu egemenin pen pozisyonu niye ligtvnin sitesinde yok Dany'nin Webo'ya belli belirsiz müdahalesi 1 hafta konuşuldu

Çünkü net penaltı olduğu için siteye koymamışlardır.

Maç esnasında bile 5 dk sonra tekrarını verdiler.

tv den aldin gazi yuklendin foruma dimi:Ddrogbada heycan yapmayan hentbol izlemeye baslasin zaten

valla tvye bakmadım burada sinan engin'in ligde haksız rekabet olur demiş ya onu görünce gaza geldim :D o kaka ile adımız geçer aynen şöyle " buradan sayın fatih hocamıza sesleniyorum senın zaten güçlü sampiyon kadron var hocam kaka'yı alma haksız rekabet olur bu" demişti aklıam geldi yine ezik öyle diyince mutlu oldum gaza geldm :asd::asd:

Muslera

Dany

Eboue

Melo

Sneijder

Ujfalusi

Baros

Riera

Toure

Drogba

Amrabat

11 yabanci eder hakkimiz 6+2

Devre arasi Ujfalusi ve Baros gider kalan 9 nasil olacak bu is ?

sneijder bize büyük bir güven getirdi yalnız. aynı zamanda rakiplere de korku. burada sadece önlem alınması gereken bir oyuncudan bahsetmiyoruz, istedikleri kadar önlem alsınlar maçın kaderini değiştirecek kalitede bir oyuncuyu kadroya kattık. her ne kadar söylemeseler de ister istemez bir psikolojik baskı olacak üstlerinde.

Bu dizilişte Selçuk'un göstereceği performansı gerçekten merak ediyorum. Hakan Balta'nın ise kanatsız bir sistemde normalden de fazla sırıtacağını düşünüyorum. Bunların dışında ideal bir kadro.

bence kanatsız oynamayız renktaş. hamit sağ kanatta devam eder burak da Trabzon'da parladığı sezondaki sol kanada geçer eğer drogba gelirse. tabi hamit orta sahaya burak da forvete bol bol yardım eder o ayrı :)

Muslera,Melo,Eboue,Touré,Sneijder,Drogba

Kalite ye bakin beyler...iyice bi bakin.... cok iyi bakin-!!!!! :omg:

Ulan bu isimler ortaya çıktıkça biz bu Amrabat ı ne demeye aldık diye sormadan edemiyorum kendime ?

------------------------------------------Buffon------------------------------------------------------

Abate------------------------Barzagli---------Chiellini--------------------------------Balzaretti

------------------De Rossi--------------Pirlo-----------------Marchisio---------------------------

----------------------------------------Montolivo----------------------------------------------------

-----------------------------Balotelli---------------Cassano----------------------------------------

İtalya'nın euro 2012'de finale kadar çıktığı diziliş

la olm toure ile drogba geliyo dediler santimlikleri düşününce ayıldım iyi mi? gerçek mi ki la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt