Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

habertürk pisliğinin yaptığı habere bak "yolanthe cabau yu yakından tanıyalım" niye ki?:mad:

Milli takimdan bir cacik olmaz , biraksinlar yabanci sinirini ulkeyi en iyi sekilde tanitalim

O, değilde alt yapıda sol bek yok mu adam akıllı yardıran ya. Alt yapıyla ilgilenen arkadaşlar kimler ?

Sneijder, Kolo Toure ve Drogba.. Üçünü Football Manager'de transfer etsem, "oyun gerçekçi değil" diye oyunu silerim. :asd:

yokmu söyle altyapidan cikacak saglam bir sol bek

Ülke çok garip valla adam gibi sol bek yok Allahın vasatı Hasan Ali banko oynuyor Hasan Şaş çocuğunu florya ya getirmiş gs tv çekim yapıyordu muhabir futbolcu mu olmak istiyor diye sorunca evet dedi Hasan sol bek yapıcam ülkede sol bek yok dedi valla sol bek olsan sağlam para kaldırırsın.

4 yabancımız afrika kupasında demek :sad007:

Milli takimdan bir cacik olmaz , biraksinlar yabanci sinirini ulkeyi en iyi sekilde tanitalim

Olmamasının sebepleri en başında geliyor yabancı sınırı oyuncuların burada poposunu kaldırıyoruz yurt dışına faln açılmıyor oyuncular sonra anamızın liginden avrupa turnuvalarına gidince apışıp kalıyoruz milli takım olarak.

Afrika kupası ne zaman bitiyor?

Bende benim büyük oglani bek yapayim bari,zaten kanat oynuyor ofans-defans.ama yasi daha 9 :D insallah KSC ye getircem

ahahaha :D

BBkoWZUCYAAqqxf.jpg

[video]https://25.media.tumblr.com/tumblr_m4ahcvvP7x1qh25plo1_500.gif[/video]

drogba kolo toure yalan olamaz bu kadar dillenipte hala yalanlama gelmiyosa vardır bi hikmet diyorum ama yinede emin olamıyoruz ne olursa olsun yarını beklicez maçtan sonra ak kara belli olur

Olmamasının sebepleri en başında geliyor yabancı sınırı oyuncuların burada poposunu kaldırıyoruz yurt dışına faln açılmıyor oyuncular sonra anamızın liginden avrupa turnuvalarına gidince apışıp kalıyoruz milli takım olarak.
rekabet olmadigi icin bizim yerliler yerlerini garanti goruyor

Mercan ‏@mercanex Sanırım şöyle oldu. B.Tulun: Drogba bizde oynar mısın? K.Toure: Başkanım ya ben? B.Tulun: Tamam sen de gel. Gervinho: Ya ben? BT: Sen gelme!

:D

adam alayınıızı alacam dedi harbiden aldı yanlız heall olsunn aysala:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt