Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler Neden bu afrikakalı adam Gelince Volkan korksun filan dionuz bilmediğim için soruyorum?

Öyle bir şey ihtimal dışı hocam İlkay dehşet oynuyor Nuri bu formsuzluğuyla ilk 11 i zor görür.

Belkı de ama sonucta nurıde dortmund ta kendını kanıtladı form tutacaktır yasıda genc daha ıkısınınde 2 sını bır tutarlarmı gorecegız

Takıma alışmadan forma giymemesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten adam daha gelmeden maliyetinden dem vuruyolar. Parazitler hazırda bekliyolar... Kötü oynasa da...

Takıma alışır oynaya oynaya bence Beşiktaş defansının bütün zaaflarını ortaya çıkarır hayırlısı bakalım oynar inşallah

Elmander'den sonra Burak Hacı Murat'dan son model bir arabaya binmek gibi olmuştu. Drogba ile uzay mekiğine bineceğiz galiba.

Aman Allah'ım.

....Üstüne de fil disi'de bi GS Futbol Okulu acarsin :asd:

Belkı de ama sonucta nurıde dortmund ta kendını kanıtladı form tutacaktır yasıda genc daha ıkısınınde 2 sını bır tutarlarmı gorecegız

Nuri 11 e girecekse bile İlkayın yanındaki eleman kesilir bence İlkay şiir gibi top oynuyor sırf İlkay da değil Dortmund mükemmel oynuyor.

Beyler Muslera'yı dilinize doladınız he.Ne gitmesi arkadaşlar? Cech Chelsea'den ayrılıyor mu? Yada Casillas Madrid'ten ayrılıyor mu? Kaç senedir böyle bir kaleci arıyorduk sizde gönderme peşindesiniz.Hastamısınız nesiniz anlamıyorum ki? Herşey istikrardan gelir.Taffarel 4 sene oynadı bizde yahu,öyle başarı geldi.Boş boş şeyler yazmayında adamın keyfini kaçırmayın.

kendin soyluyosun iste cech 'chelsea'den ayrildimi casillas 'madrid'den ayrildimi nereye ayrilsinlar zaten elit takimlarda oynuyolar muslera icin biz daha uste cikmak icin basamagiz sadece bende istemem gitmesini tabide en fazla onumuzdeki sezonda kalir bizde

sneidjer fatih hoca oynatır ama bence hazır olsa bile oynamamasını düşünüyorum belki son 15-20 dakka olabilir

AW: Transfer Nöbeti

sanki bülent tuluna kanım ısınmaya mı başladı ne :confused:

Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk 2

Beyler Muslera'yı dilinize doladınız he.Ne gitmesi arkadaşlar? Cech Chelsea'den ayrılıyor mu? Yada Casillas Madrid'ten ayrılıyor mu? Kaç senedir böyle bir kaleci arıyorduk sizde gönderme peşindesiniz.Hastamısınız nesiniz anlamıyorum ki? Herşey istikrardan gelir.Taffarel 4 sene oynadı bizde yahu,öyle başarı geldi.Boş boş şeyler yazmayında adamın keyfini kaçırmayın.

Barcelona'dan teklif gelse "İstikrar bizim için şart,gitme işte." diyemeyiz Halit.Ya da ne bileyim adamın hayali İngiltere'yken oradan bir teklif gelmesi halinde gitmek isteyebilir,hakkıdır.Zorla da tutamayız kimseyi sadece kendi çıkarımız uğruna.

Takıma alışır oynaya oynaya bence Beşiktaş defansının bütün zaaflarını ortaya çıkarır hayırlısı bakalım oynar inşallah

İmparatorun gözünün önünde. Ondan daha iyi bilecek halimiz yok. Ama ben diğer oyuncularımıza da mesaj olur die düşünmüştüm. Formayı kim hakediyosa, kim hazırsa ona veririm tarzında.

Elmander'den sonra Burak Hacı Murat'dan son model bir arabaya binmek gibi olmuştu. Drogba ile uzay mekiğine bineceğiz galiba.

Aman Allah'ım.

Bu ne biçim bir benzetme şimdi Elmander ve Hacı Murat ? Adamı kırık kemiğiyle oynatmasaydı İsveç şu an hala çok iyi olurdu ki geçen sene yaptıkları orda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt