Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kafamda sürekli kadro kuruyorum, fatih terimin işi çok zor abi

jdvb0.png

Adriana Lima'ya benzetmeye basladım bu adamı,benim durumum pek iyi değil sanırım :)

Tabiki o isteyecek ama. Barcelona çıkarıp 15milyon euro teklif ederse de vermem yani. O kadar da uzun boylu değil. Ben onun basamağı da değilim.

Mulera 20 milyon eurodan aşağıya verilmemeli.

Zaten bize bonservis maliyeti 10 milyon euroya yakındı.

Piyasada doğru düzgün kaleci yok zaten...

Musleranın bonserisi 30 milyon eurolara kadar çıkabilir.

Miyopum durakta beklerken gelen otobusu görmeyen bu gözler Drogbayı Sneijderi Koloyu izliyecek ya la :asd:

Yarın yensek de transfer olayını ağız tadıyla konuşsak. Yarın hiç hoş olmayan bir sonuç çıkar da hala bu transferler konuşuluyor olursa, transfer taraftarlığının ne olduğunu görmüş oluruz.. Bir derbi oynayacağız ama akıllar hala başka yerde. Olacaksa olur bu transferler, olmazsa giden puanlar ne olacak? Sinerji denen bir şey kalmamış. Herşey transfer olmuş sanki..

Drogba'nın maliyetini Ünal Başkan karşılasa var ya, işte o zaman tadından yenmezdi bu transfer.

Neden Drogba ? Neden Kolo Toure ? 2si de riskli transferler. O Fransa ligindeki elemanı alsak 10 kere daha iyi. Hem daha uzun süre Galatasaray forması giyebilir, hem de ilerde okutabilirdik. Serdar Taşçı filan gündeme bile gelmedi ilginç

Drogba riskli değil bence dünyanın hala en iyi 5 forvetinden biri olan adam bu 2 seneliğine bu kadar kaliteli bir forveti getiremezsin bu adam burada her türlü götürür Kolonun riski Cityde son senesinde oynamadan geçiridi dfizik olarak bir düşüklüğü yoksa tam aradığımız adam.

Cümleten hayırlı geceler, iyi nöbetler.

Umarım yarın güzel bir futbol ve dostluk çerçevesinde bir galibiyet alırız.

Sonra da Drogba ve Toure transferlerini açıklayıp çifte sevinç yaşamak dileklerimle:)

Neden Drogba ? Neden Kolo Toure ? 2si de riskli transferler. O Fransa ligindeki elemanı alsak 10 kere daha iyi. Hem daha uzun süre Galatasaray forması giyebilir, hem de ilerde okutabilirdik. Serdar Taşçı filan gündeme bile gelmedi ilginç

Fransa da ki eleman takımın gözde oyuncularından. Nasıl alacaksı onu devre arası?

takip ediyormusun reis sürekl.

chedjou çekilen fiyat 12-13. takımı satmak istemiyor.

serdar taşcı için girişim olmuştur ama belki sezon sonuna bırakalım dmeiştir. adam orda kaptan. devre arası bırakmazlar.

sen devre arası büyk paralar dışında giden iyi oyuncu biliyormusun reis. ben hatırlamıyorum. banko takımında oynayan ve hedefleri olan takımdan oyuncu almak senjder transferi kadar zordur ve uzun zaman alır.

vakit dar şu anda..

benim takip ettiğim algım bu şekilde... drogba olayı ile stoper-solbek in alakası yok..

uygun fiyata geliyorsa. 32 lik elmander yerine 34 lük drobayı yine tercih ederim.

burda tek kötü taraf var.

fildişi final oynarsa, 10 şubata ancak dönerler. 10 günlük dönemde 2 tane oyuncu koyacağız oraya toure belki yedek başlarda. drogba gibi adam alıyorsan burdaki maçta koyman gerekir.

ayrıca önümüzde 5 gün var. pazartesi olursa olur olmazsa unutun gitsin derim.

kafamda sürekli kadro kuruyorum, fatih terimin işi çok zor abi

Drogba ve Toure gelirse kadro çok şişecek. Tatlı bir rekabet ortaya çıkacak.

Defans Toure ve Semihten oluşur. Danny yedek kulübesine gder.

Duran topları her zamanki gibi Selçuk İnan kullansın.

Sneijder kanat ağırlıklı oynasın.

Melo eski formuna dönsün.

Drogba tek devrelik oynasın.

falan filan....

Bizim burada yağmur var ,inşallah yarın böyle olmaz ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt