Cevap: Transfer Nöbeti
Şaka yapıyorum ya
Ne mutlu ki Galatasaraylıyım ve sizlerin arasındayım...
En fazla yanlış kişiyle iddaaya girmişim derim yahu![]()
Şaka yapıyorum ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En fazla yanlış kişiyle iddaaya girmişim derim yahu![]()
Beyler size bir soru soruyorum;;;
Sneijder: PORTAKAL
Drogba: ÇİLEK
Toure: ??????
Tabiki o isteyecek ama. Barcelona çıkarıp 15milyon euro teklif ederse de vermem yani. O kadar da uzun boylu değil. Ben onun basamağı da değilim.

Neden Drogba ? Neden Kolo Toure ? 2si de riskli transferler. O Fransa ligindeki elemanı alsak 10 kere daha iyi. Hem daha uzun süre Galatasaray forması giyebilir, hem de ilerde okutabilirdik. Serdar Taşçı filan gündeme bile gelmedi ilginç
Neden Drogba ? Neden Kolo Toure ? 2si de riskli transferler. O Fransa ligindeki elemanı alsak 10 kere daha iyi. Hem daha uzun süre Galatasaray forması giyebilir, hem de ilerde okutabilirdik. Serdar Taşçı filan gündeme bile gelmedi ilginç
Cümleten hayırlı geceler, iyi nöbetler.
Umarım yarın güzel bir futbol ve dostluk çerçevesinde bir galibiyet alırız.
Sonra da Drogba ve Toure transferlerini açıklayıp çifte sevinç yaşamak dileklerimle![]()

kafamda sürekli kadro kuruyorum, fatih terimin işi çok zor abi