Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bugün önce beşiktaşı yenelim,sonra drogba açıklansın.müthiş olur valla:D

tebrik ediyorum seni . beşiktaş maçının bugun olduğu saate bakıp yazan az kişilerdne birisin. :)

sergen senin adaşın kafayı yemiş ya la.

senjder gelirse tırt

drogba gelirse yardırır diyor...:D

kim gelirse gelsin nasil kadro kurulursa kurulsun gecen yil o son macta kadikoydeki kadroyu asla unutmicam,allah hepsinden razi olsun,hepsi birer aslan parcasiydi gecen yil

drogba+kolo için ben bekleyelim diyorum şimdiden havaya girersek pazartesi şok yaşamayalım benimde uykularım kaçıyor ama pazartesi gecesine kadar bekleyelim bence

Ne vargasi Allah aşkına , Toure sol bekte oynayabiliyor peşte denedim :D

tebrik ediyorum seni . beşiktaş maçının bugun olduğu saate bakıp yazan az kişilerdne birisin. :)

sergen senin adaşın kafayı yemiş ya la.

senjder gelirse tırt

drogba gelirse yardırır diyor...:D

sneijder bugün gol atarsa şaşırmam.bunun dışında ayrıca ben maçı izlemiycek olanlardan biriyim : )

Drogba ve Toure göze hoş geliyor ama bizim aradığımız futbolcular bunlar mı demeden de edemiyorum...

Kaliteli bir sol bek belki takıma daha fazla katkı yapacak... Bana kalırsa Vargas gibi bir sol bek alınmalı.

vargas ne la. abi adam sakatlıktan çıkamıyor baros gibi.

sol bek işini sezon sonuna bırakmışlar. carlinhos veya başka iyi sol bek alırlar (senjder-drogbadan sonra ben herkesi beklerim)

5 gün kala sol bek kim verir, yedek filan ancak ...

:sad007:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Derun - 27.01.2013 00:27[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Adamlar ezdi bizi resmen. Drogba´nı alırlarsa şaşırır mıyız? Hayır. Biz de iç dengeler zart zurt. Paramızda yok zaten.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

swf'lere bakıyorum gerçi çokta belli oluyor bi tane ziya'nın var çok komik ya sizinle paylaşıyım mı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt