Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence yonetim defansi sene sonu'na sakliyor daha genish liste olmasi icin ellerinde. melo ve dany yollanip onlarin yerine birileri alinicak galiba...

drogba gelirse zaten bu defansla bile ligde acik ara sampiyon oluruz.

Bizim ofans sorunumuz defanstan daha mühim. Bir ofansa destek ortasaha yetmeyebilir. Drogba hamlesi doğru. Ancak madem bu kadar yatırım yapıldı en az bir solbek alınması gerekiyor diye düşünüyorum. Neyse bugün maç günü. Transfer bir yana bırakılmalı artık. Kesinlikle almamız lazım bu maçı hemde güzel bir oyun ile.

demin bir gece kulübünde schalkeli futbolcu jermaine jones'u gördüm..

adama telefondaki gs logosunu gördüm .. adam isirtti :D sigara iciyordu o sira :D

Simdi Drogba-Toure demek, yaza Ashley Cole demek. Ne de guzel olur. Evet takimin yas ortalamasi yukari cikacaktir ama bu negatif anlamda hic bisey demek degil emin olun.

Drogba kesin geliyor ama Kolo Toure olmayabilir bence.

Mehmet Aslan ‏@Aslnmhmt Biri bizim baskani durdursun!!! Yarin derbi sonunda dunya devi GALATASARAY'DA..

başkan çok akıllıca davranıyor. talihsiz bir malubiyet olursa bu transfer haberiyle ortalığı yumuşatmayı düşünüyor ayrıca galibiyet üstüne böyle bir haber ise resmen bizi şaha kaldırır. mantıklı bir düşünce yönetimi kutluyorum.

başkan çok akıllıca davranıyor. talihsiz bir malubiyet olursa bu transfer haberiyle ortalığı yumuşatmayı düşünüyor ayrıca galibiyet üstüne böyle bir haber ise resmen bizi şaha kaldırır. mantıklı bir düşünce yönetimi kutluyorum.

Hocam ben mağlubiyet olacağını sanmıyorum. %20 beraberlik. %80 galibiyet olarak görüyorum. Evet takım iyi değil. Fakat bu takım kritik ve zor maçlarda iyi mücadele ediyor ve %80 ortalamayla galibiyetle ayrılıyor bu tür maçlardan. Ben bugün kasımpaşa maçında gördüğümüz Galatasarayı göreceğimizi sanmıyorum. Çok daha iyi bir Galatasaray izleyecez. Hocanın hangi kadroyla çıkacağını da merak ediyorum. Sabriyi yedeğe çekip, hamiti sağ beke. sağ açığa yekta aydın ikilisinden birini mi alacak. Yoksa sabri mi oynayacak sağ bekte. Sol beke hakanı koyup rierayı sol açık mı oynatacak yoksa riera emre ikilisimi oynayacak. Ve bir de sneijder var..

Simdi Drogba-Toure demek, yaza Ashley Cole demek. Ne de guzel olur. Evet takimin yas ortalamasi yukari cikacaktir ama bu negatif anlamda hic bisey demek degil emin olun.

Mourinho'nun eski ogrencilerini topluyoruz. Terim yasli oyunculara pek olumlu bakmiyordu, kendi de soylemisti. Milan'a Ronaldinho'yu sordugu gibi belki Mourinho'ya da sormustur Sneijder'in, Drogba'nin karakterlerini. Oyleyse eger Mourinho bizim fahri futbol sube sorumlumuz gibi calisiyor demektir. :D

Hocam ben mağlubiyet olacağını sanmıyorum. %20 beraberlik. %80 galibiyet olarak görüyorum. Evet takım iyi değil. Fakat bu takım kritik ve zor maçlarda iyi mücadele ediyor ve %80 ortalamayla galibiyetle ayrılıyor bu tür maçlardan. Ben bugün kasımpaşa maçında gördüğümüz Galatasarayı göreceğimizi sanmıyorum. Çok daha iyi bir Galatasaray izleyecez. Hocanın hangi kadroyla çıkacağını da merak ediyorum. Sabriyi yedeğe çekip, hamiti sağ beke. sağ açığa yekta aydın ikilisinden birini mi alacak. Yoksa sabri mi oynayacak sağ bekte. Sol beke hakanı koyup rierayı sol açık mı oynatacak yoksa riera emre ikilisimi oynayacak. Ve bir de sneijder var..

Aynen hatda Sneider ilk 11 süürizi bili olabilir .

Elde malzeme bol bakalim neyapicak.

Mourinho'nun eski ogrencilerini topluyoruz. Terim yasli oyunculara pek olumlu bakmiyordu, kendi de soylemisti. Milan'a Ronaldinho'yu sordugu gibi belki Mourinho'ya da sormustur Sneijder'in, Drogba'nin karakterlerini. Oyleyse eger Mourinho bizim fahri futbol sube sorumlumuz gibi calisiyor demektir. :D

Real dan atilirsa bise Tulünun postalayip o olur Sportif direktor

Hocam Mourinho candır. Birgün gerçekten Galatasarayın başında görmek isterim kendisini. Tabi uygun ortam oluşursa.. :D

Yasli damgasi yiyip takimimiza gelen futbolculardan basta Hagi, Popescu, Taffarel, Stump, Simovic gibi ust duzey ornekleri oldugu gibi, Frank De Boer gibi kotu ornekler de var. Ama birakalim rakamlar kendilerini konustursun.

2006/2007 sezonu Sampiyonlar Ligi sampiyonu AC Milan ve o donemdeki oyuncularinin yaslari;

Filippo Inzaghi - 34

Kaka - 25

Clarance Seedorf - 31

Massimo Ambrosini - 30

Andrea Pirlo - 28

Gennaro Gattuso - 30

Marek Jankulovski - 30

Paolo Maldini - 39

Alessandro Nesta - 31

Massimo Oddo - 31

Dida - 34

Ortalama yas = 31.9

2009/2010 sezonu Sampiyonlar Ligi sampiyonu Inter ve o donemdeki oyuncularinin yaslari;

Goran Pandev - 27

Diego Milito - 31

Samuel Eto'o - 29

Wesley Sneijder :cool:

Esteban Cambiasso - 30

Javier Zanetti - 37

Cristian Chivu - 30

Walter Samuel - 30

Lucio - 32

Maicon - 29

Julio Cesar - 31

Ortalama yas = 30.1

Gelelim bizim UEFA Sampiyonu kadrosuna;

Hakan Sukur - 29

Arif Erdem - 29

Okan Buruk - 27

HAGI - 35

Suat Kaya - 33

Umit Davala - 27

Ergun Penbe - 28

Gheorghe Popescu - 33

Kaptan Bulent - 32

Capone - 28

Taffarel - 34

Ortalama yas = 30.5

Cole kontratını 1 sene daha uzatı

Ciddi misin?

Yasli damgasi yiyip takimimiza gelen futbolculardan basta Hagi, Popescu, Taffarel, Stump, Simovic gibi ust duzey ornekleri oldugu gibi, Frank De Boer gibi kotu ornekler de var. Ama birakalim rakamlar kendilerini konustursun.

2006/2007 sezonu Sampiyonlar Ligi sampiyonu AC Milan ve o donemdeki oyuncularinin yaslari;

Filippo Inzaghi - 34

Kaka - 25

Clarance Seedorf - 31

Massimo Ambrosini - 30

Andrea Pirlo - 28

Gennaro Gattuso - 30

Marek Jankulovski - 30

Paolo Maldini - 39

Alessandro Nesta - 31

Massimo Oddo - 31

Dida - 34

Ortalama yas = 31.9

2009/2010 sezonu Sampiyonlar Ligi sampiyonu Inter ve o donemdeki oyuncularinin yaslari;

Goran Pandev - 27

Diego Milito - 31

Samuel Eto'o - 29

Wesley Sneijder :cool:

Esteban Cambiasso - 30

Javier Zanetti - 37

Cristian Chivu - 30

Walter Samuel - 30

Lucio - 32

Maicon - 29

Julio Cesar - 31

Ortalama yas = 30.1

Gelelim bizim UEFA Sampiyonu kadrosuna;

Hakan Sukur - 29

Arif Erdem - 29

Okan Buruk - 27

HAGI - 35

Suat Kaya - 33

Umit Davala - 27

Ergun Penbe - 28

Gheorghe Popescu - 33

Kaptan Bulent - 32

Capone - 28

Taffarel - 34

Ortalama yas = 30.5

Ciddi misin?

oyuncu fiziken kendine iyi bakmışsa ve 90 dk kaldırıyorsa 34 yaşında bir oyuncuya bu adam yaşlı diyemezsiniz. daha önce de paylaşmıştım yine paylaşayım.

bu adam 34 yaşında. tr de kaç defans bu adamı yıkabilir ?

Drogba_2829828.jpg

Golcünün ve stoperin tecrübelisi makbuldur. Yeter ki o yetenegi icinde barındırsın ve kendine iyi baksın.

Drogba geldigi taktirde yaninda top teknigi ve futbol aklı cok ileri seviyede olmasa da(malesef), fizik olarak cok iyi bir Burak olacak. Burak mecburi olarak kendini aşacak, aşmalıdır.

Toure geldigi taktirde ise yanında cok dinamik bir Semih olacak. Semih, tecrubesizliginden dolayı yanındaki oyuncuya gore randuman veren bir oyuncu (suan icin). Toure gibi bir kalite, motiveci ve yönlendirici ile kendini aşacaktır.

Edit: Takimin merkezinde Sneijer gibi bir beyinin oldugunu da es gecmeyelim.

Alacagiz o kupayi, en ufak bir suphem yok. Yaparsa yine Galatasaray yapar:yenieek:

drogba ve kolo hayirli olsun her yerde yaziyo derbiden sonra aciklanacakmis:D:D

cok kus intihar edecek yazik su kuslarayaa uzuldumu tabikide hayir daha beter olsunlar sikeciler

Bi duyum aldım drogba bitmiş :cool:

Italyan masini'da yazmis. Ac Milan'da istemis ama bizi secmis. Yanliz bu takim Drogba'nin gelmesiyle sampiyon olamassak cok kotu seyler olur:SS:

Alper Potuk transferi sezon sonuna kaldı.Fatih hoca yaz döneminde istedi , hatta ara transfer dönemimin başında da istedik olmadı.Fatih hoca bu kadar istiyorsa sezon sonunda mutlaka alırız.

Bence Amrabat ile takas edilme ihtimali var.Amrabat bu formuyla devam ederse seneye kadroda olması mümkün değil.Es-es için harika bir transfer olur Amrabat , bu takasa hayır demezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt