Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
- 15 Ekim 2010
- 1.894
- 779
- 2.023
Cevap: Transfer Nöbeti
denemekte yarar var
balta'dan kötü olcagini sanmiyorum
Emre Colak sol bek :msg:
denemekte yarar var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Colak sol bek :msg:
Drogba kesin geliyor ama Kolo Toure olmayabilir bence.
Mehmet Aslan @Aslnmhmt Biri bizim baskani durdursun!!! Yarin derbi sonunda dunya devi GALATASARAY'DA..
Simdi Drogba-Toure demek, yaza Ashley Cole demek. Ne de guzel olur. Evet takimin yas ortalamasi yukari cikacaktir ama bu negatif anlamda hic bisey demek degil emin olun.
başkan çok akıllıca davranıyor. talihsiz bir malubiyet olursa bu transfer haberiyle ortalığı yumuşatmayı düşünüyor ayrıca galibiyet üstüne böyle bir haber ise resmen bizi şaha kaldırır. mantıklı bir düşünce yönetimi kutluyorum.
Simdi Drogba-Toure demek, yaza Ashley Cole demek. Ne de guzel olur. Evet takimin yas ortalamasi yukari cikacaktir ama bu negatif anlamda hic bisey demek degil emin olun.
Hocam ben mağlubiyet olacağını sanmıyorum. %20 beraberlik. %80 galibiyet olarak görüyorum. Evet takım iyi değil. Fakat bu takım kritik ve zor maçlarda iyi mücadele ediyor ve %80 ortalamayla galibiyetle ayrılıyor bu tür maçlardan. Ben bugün kasımpaşa maçında gördüğümüz Galatasarayı göreceğimizi sanmıyorum. Çok daha iyi bir Galatasaray izleyecez. Hocanın hangi kadroyla çıkacağını da merak ediyorum. Sabriyi yedeğe çekip, hamiti sağ beke. sağ açığa yekta aydın ikilisinden birini mi alacak. Yoksa sabri mi oynayacak sağ bekte. Sol beke hakanı koyup rierayı sol açık mı oynatacak yoksa riera emre ikilisimi oynayacak. Ve bir de sneijder var..
Mourinho'nun eski ogrencilerini topluyoruz. Terim yasli oyunculara pek olumlu bakmiyordu, kendi de soylemisti. Milan'a Ronaldinho'yu sordugu gibi belki Mourinho'ya da sormustur Sneijder'in, Drogba'nin karakterlerini. Oyleyse eger Mourinho bizim fahri futbol sube sorumlumuz gibi calisiyor demektir.![]()
Aynen hatda Sneider ilk 11 süürizi bili olabilir .
Elde malzeme bol bakalim neyapicak.
Mourinho'nun eski ogrencilerini topluyoruz. Terim yasli oyunculara pek olumlu bakmiyordu, kendi de soylemisti. Milan'a Ronaldinho'yu sordugu gibi belki Mourinho'ya da sormustur Sneijder'in, Drogba'nin karakterlerini. Oyleyse eger Mourinho bizim fahri futbol sube sorumlumuz gibi calisiyor demektir.![]()
Cole kontratını 1 sene daha uzatı
Yasli damgasi yiyip takimimiza gelen futbolculardan basta Hagi, Popescu, Taffarel, Stump, Simovic gibi ust duzey ornekleri oldugu gibi, Frank De Boer gibi kotu ornekler de var. Ama birakalim rakamlar kendilerini konustursun.
2006/2007 sezonu Sampiyonlar Ligi sampiyonu AC Milan ve o donemdeki oyuncularinin yaslari;
Filippo Inzaghi - 34
Kaka - 25
Clarance Seedorf - 31
Massimo Ambrosini - 30
Andrea Pirlo - 28
Gennaro Gattuso - 30
Marek Jankulovski - 30
Paolo Maldini - 39
Alessandro Nesta - 31
Massimo Oddo - 31
Dida - 34
Ortalama yas = 31.9
2009/2010 sezonu Sampiyonlar Ligi sampiyonu Inter ve o donemdeki oyuncularinin yaslari;
Goran Pandev - 27
Diego Milito - 31
Samuel Eto'o - 29
Wesley Sneijder :cool:
Esteban Cambiasso - 30
Javier Zanetti - 37
Cristian Chivu - 30
Walter Samuel - 30
Lucio - 32
Maicon - 29
Julio Cesar - 31
Ortalama yas = 30.1