Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Toure gelirse ilk CL maçında bunu hatırlat üstad bakalım hoca nasıl başlaycak ? Hücumu düşünen bir takımın arkada boşluk verdiğinden Dany bence bir adım önde, topla da Semih'ten daha iyi Semih'in bana göre Dany'den tek artısı hava topu ve basit oynamaya çalışması, Dany diğer bütün alanlarda Semih'in önündedir benim gözümde, Dany önemli bir klüpten gelse son 2-3 ay performansıyla adamı şuan TSL'nin en iyi stoperi ilan etmiştik, en kötü oynadığımız maçlarda bile adam takımın en iyisi, sene başındaki 1-2 bireysel top kaptırma hatası dışında bence açık ara en iyi stoperimz.

Dany iyi bir stoper ona lafım yok ama olmadık bir an da hata yapabiliyor. Yaptığı hattalar rakipe %100 gol fırsatı olarak doğuyor. Bu sorununu çözmesi lazım yoksa sıkıntı büyük.

burda futboldan anlamayan o kadar insan var ki ... Insan sneijderi nasil sol kanat yapar ya ? Güldürmeyin beni ya..

Sabunma yönünde ise dökülüyor Riera :) Hakanin savunmasi daha iyi. Hakan savunma yönü oynasin sadece en iyisi. bu sezonu öyle idare ederiz. drogba ilac olur cünkü önde topu tuta bilen bir forvetimiz yok malesef. amrabat a kiziyor millet ama hucumda topu tutmasini bilmeyen oyuncularimiz olmadigi icin o yapiordu bu görevi cogu kez. drogba gelsin savunmaya teniis topu gibi gelmez toplar geri. hazirliksiz yakanmazlar cogu macda oldugu gibi.

Haklısın hocam ama Balta'da resmen ruh kalmamış. Çok ölü oynuyor. Riera zaten bir bek oyuncusu değil. Onu suçlamak hata olur. Hücum yönü bu sene Amrabat'tan çok daha iyi bence. Kayseri'deki Amrabat'ı göremiyoruz maalesef. Belki de yanlış oynatıldığı içindir. Drogba gelirse kimse hayır diyemez ama bir sol bek de mükemmel olur :)

Fatih hoca sol bek istiyor biz Drogba'yı alıyoruz diyen adamlar var ya la :asd:

Aynen katılıyorum fakat Drogba ve Sneijder'in gelişi ile Amrabat bence formayı unutsun :D

Savunma yönü olarak Hakan daha iyi tek yönlü oynasın hiç bir şekilde iler çıkış ofansa yardım beklemiyoruz , sadece defansif yönünü adam akıllı oyna açık verme denilsin.

Amrabat i drogbanin yerine koyarsin son 20-30 dk da . en iyisi öndeyken maca girsin konter de faydali olur. tek forvete dönüs yaparsin o cekilde hemde sol kanati gücenlendirmis olursun. --4 1 2 1 2 den 4-1-3-1-1 e gecis yaparsin mac icinde. melo yoruldugu zaman yektayi koy . hamitin yerine emre-aydin-engin.

bu akşam herhangi bir şov olacak mı tribünde arkadaşlar?

629062_Galatasaray_SK.jpg

Tövbe Bismillah.. :rolleyes:

Haklısın hocam ama Balta'da resmen ruh kalmamış. Çok ölü oynuyor. Riera zaten bir bek oyuncusu değil. Onu suçlamak hata olur. Hücum yönü bu sene Amrabat'tan çok daha iyi bence. Kayseri'deki Amrabat'ı göremiyoruz maalesef. Belki de yanlış oynatıldığı içindir. Drogba gelirse kimse hayır diyemez ama bir sol bek de mükemmel olur :)

Hakan in ruhu kalmamis diyorsun da. hakanin nasil bir oyuncu oldugunu dikat edelim biraz elestiri yaparken. Hakanin takim iyiken kötü oynadigini az rastladim acikcasi. takim kötüyken takimin en kötülerinden yani anlatmak istedigim takima resmen uyum sagliyor hem positiv hemde negativ anlamda.

Semih de çok iyi stoper, Dani de öyle..Tek gereken yanlarına Kolo gibi bir üstad....Semih-Kolo veya Dani-Kolo..İdeal tandem...

Hakan da ki ruh olsa olsa tuz ruhu olur.Adam bitik.Riera mis gibi oynuyor işte.

yukarida paylastigim kadroyla kargalara top vermeyiz net.

Daniyi neden Baltanin yerinde oynatmiyor hoca......bece Rieradanda daha iyi oynar!

Eboue-Semih-Kolo -Dani

:sgr: :sgr:

[video=youtube;9PHDZqvEnME]https://www.youtube.com/watch?v=9PHDZqvEnME[/video]

11 maç 8 gol çin liginde Drogbaaaaaaaaaaaaaaa kop gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt