Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu transfer dönemi tamamlandığında yerli oyuncular için ciddi çalışmalar yapmalıyız sezon sonu için. Yerli kalitemiz hep çok iyi olmalı.

Akşam borsaya bildiririz , pazartesi'de açıklanır transfer ..

Bu transfer dönemi tamamlandığında yerli oyuncular için ciddi çalışmalar yapmalıyız sezon sonu için. Yerli kalitemiz hep çok iyi olmalı.

Katılıyorum , gurbetçi yetenekleri de ilk önce biz denemeliyiz diye düşünüyorum , maliyeti ne olacak ki mesela bir Hakan Çalhanoğlu'nun , Jem Karacan'ın vs.

Samed Yeşil , Emre Can , Kerim Frei , Sercan Sararer , Gökhan Töre biraz kendilerini gösterdiler. Bunları da alacak gücümüz mevcut çok şükür hoca istesin alınır yani :)

Katılıyorum , gurbetçi yetenekleri de ilk önce biz denemeliyiz diye düşünüyorum , maliyeti ne olacak ki mesela bir Hakan Çalhanoğlu'nun , Jem Karacan'ın vs.

Samed Yeşil , Emre Can , Kerim Frei , Sercan Sararer , Gökhan Töre biraz kendilerini gösterdiler. Bunları da alacak gücümüz mevcut çok şükür hoca istesin alınır yani :)

Bana kalırsa grubetçi oyuncuların bir kısmı çok fazla şişiriliyor. Bir iki hareket yaptığında heme alalım diyenler falan çıkıyor. Bence alt yapıdan da çok önemli oyuncular çıkarabiliriz.

[video=youtube;THO26FcYJe4]https://www.youtube.com/watch?v=THO26FcYJe4[/video]

[video=youtube;fB5qwbTqn48]https://www.youtube.com/watch?v=fB5qwbTqn48[/video]

Drogba'ya kesin gözüyle bakıyorum ben de asıl merakım Kolo Toure. 2'si birden paket olarak gelirse demeyin keyfime. Asıl sorumuz bu olmalı bence.

Bana kalırsa grubetçi oyuncuların bir kısmı çok fazla şişiriliyor. Bir iki hareket yaptığında heme alalım diyenler falan çıkıyor. Bence alt yapıdan da çok önemli oyuncular çıkarabiliriz.

Altyapı da çok önemli bunun için zaten çalışmalarımız mevcut , Aysal gidiyor , İnter ile altyapı için görüşmeler yapıyor , Dortmund ve Bayern Münih ile de görüşmelerde bulunacakmış.

Ama gurbetçi pazarı gerçekten iyi ve ucuz bir pazar tabi hepsini değil belli potansiyel vadeden oyuncuları ilk evvela biz denemeliyiz.

Şişirilenler de yok mu var ama dediğim gibi belli potansiyel vadeden oyuncuları ilk önce biz denemeliyiz. :)

Türkiye ve ŞL gol kralını sağ acık oynatmak neden renktaş :)

Ben 4-3-1-2'nin çok faydalı olmayacağını ve şu sistemde oynayacağımızı düşünüyorum:

--------------------------------Muslera-------------------------

Eboue-------------Semih---------------------Dany---------------Hakan

--------------Hamit------------Melo-----------Selçuk---------------

----Burak-----------------------------------------------Sneijder----

-----------------------------Drogba----------------------------------

Not: Burak ve Sneijder kanat değiller. Bu savunma dizilimidir. Onları hücumdayken daha gezgin ve serbest düşünelim.

4-3-1-2 bizim ortasaha direncimizi bitirebilir. Özellikle sol tarafın Selçuk ve Hakan ile savunulması zor bana göre.

bugün herhangi bir gelisme oldu mu?

dünden daha pozitif bir ortam gördüm sanki de..

********************* gazetesi çok iddaalı ,hayırlısı bakalım .. :D

Drogba haberlerine inansam mı bilmiyorum?

:D

Şeref reis birşey demeden inanmam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt