Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.219
- 189
- 938
Cevap: Transfer Nöbeti
yataş ramazan ha
son fener maçında iyiydi ama 
yataş ramazan ha

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

niyetli renktaşlarım likelasında güzel bir ramazan sinerjisi oluşturalım
O çok övdüğünüz meloyu da dünyanın en iyi 10 ön libero dediğiniz hatta en iyi 3 dediğiniz adamı niye bizden başka kimse istemiyor.Bunu hiç düşünüyormusunuz merak ettim.
O çok övdüğünüz meloyu da dünyanın en iyi 10 ön libero dediğiniz hatta en iyi 3 dediğiniz adamı niye bizden başka kimse istemiyor.Bunu hiç düşünüyormusunuz merak ettim.
ozaman almayalım meloyu baksana bizden başka isteyen yokmuş hatta transferleri artık bu mantığa göre yapalım welingtonu almak için butun avrupa sıradaymış adını bileen varmıydı burda 1 hafta önce bu oyuncununO çok övdüğünüz meloyu da dünyanın en iyi 10 ön libero dediğiniz hatta en iyi 3 dediğiniz adamı niye bizden başka kimse istemiyor.Bunu hiç düşünüyormusunuz merak ettim.
welligtonun kapısında kuyruk var değilmi. Sen baskasını bosver kendine bak. Galatasarayın alabileceği en iyi on libero melodur.