Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yataş ramazan ha :D son fener maçında iyiydi ama :asd:

Yedek kaleci istiyorduk.Ufuk'tan da Aykut'dan da iyidir Ramazan.Bu seneki fener maçında beğenmiştim.

Ne Porto gibi olmasi, yabanci sinirlamasi olmasa, 2sinide alalim. Melonun yerine yavas yavas monte edelim. Shakhtar bu adami alirsa, yedek olarak alacak, yavas yavas ilerleyen senelerde ilk11e monte etmeye calisacak. Bizde ne olacak? Takimin kalbi, herseyi olan, ortasaha 2lisinde kilit bir rol üstlenecek. Bunun icin hazir mi? Bu adam 2 tane 6 aylik sakatlik yasadi, eski Wellingtonun yüzde 50si bile yok. Wellington büyük bir kumar.

Madem Porto gibi oluyoruz, Sneijder ve Drogbayi da satalim, yerlerine Quintero ve Cordoboyi alalim. :D

niyetli renktaşlarım likelasında güzel bir ramazan sinerjisi oluşturalım

Yedek kaleciye ihtiyacımız vardı da Ramazan Köse nasıldır onu bilmem :asd:

O çok övdüğünüz meloyu da dünyanın en iyi 10 ön libero dediğiniz hatta en iyi 3 dediğiniz adamı niye bizden başka kimse istemiyor.Bunu hiç düşünüyormusunuz merak ettim.

O çok övdüğünüz meloyu da dünyanın en iyi 10 ön libero dediğiniz hatta en iyi 3 dediğiniz adamı niye bizden başka kimse istemiyor.Bunu hiç düşünüyormusunuz merak ettim.

welligtonun kapısında kuyruk var değilmi. Sen baskasını bosver kendine bak. Galatasarayın alabileceği en iyi on libero melodur.

la oğlum işte nasıl anlamıyorsunuz meloyu hoca well i başkan,tulun tarafı istiyor..

Ynt: Transfer Nöbeti

Hagi yi neden istemedilerse oyuzden kardesim sorunlu bir futbolcu saha icinde ozellikle ve avrupada hagi gibi mimlenmis bekleneni verememis bir adam

hulog

ozaman almayalım meloyu baksana bizden başka isteyen yokmuş hatta transferleri artık bu mantığa göre yapalım welingtonu almak için butun avrupa sıradaymış adını bileen varmıydı burda 1 hafta önce bu oyuncunun

welligtonun kapısında kuyruk var değilmi. Sen baskasını bosver kendine bak. Galatasarayın alabileceği en iyi on libero melodur.

Ben bazılarının meloyu galatasarayın önüne geçer gibi desteklediğini birkez daha gördüm.ben böyle kişiler gibi welo welo diye tutturmuyorum yalnız.galatasarayı,ekonomisini düşünüyorum şaklaban iki üç çocuğa şirinlik yapan adamı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt