Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Carlinhos ve Nani olayini hakan albayrak'in yazdigini ve bu yüzden de ceza aldigini biliyorsundur umarim. Ya yazdigimi ispatlarsin, ya karistirdim özür dilerim dersin yada bos herifin kim oldugu anlasilir. Sözünün arkasinda dur bakalim hadi.

forum da herkes biliyor bos bedava isler senden sorulur :)

hic düsündünmu acaba niye gün boyunca ters cevap aldigini

süperman duyumcu

Elin Ukrayna takiminin Mkytharyan´i 25 Milyon Euro ediyorsa, Galatasaray´in Burak Yilmaz´i 40 Milyon Euro eder.

Bundan sonra ona göre fiyat cekeriz Aslan´a forumlarda :) Yok 25 Milyon filan :)

Beyler bence ne Melo ne de Wellington :trollface:

forum da herkes biliyor bos bedava isler senden sorulur :)

hic düsündünmu acaba niye gün boyunca ters cevap aldigini

süperman duyumcu

Yo ters cevap aldigim iki kisi var, bi sen birde Teoman. Senin ne oldugunu da biliyoruz yani dün durup dururken Arif'e sarman örnek. Senin seviyen belli zaten, yerlerde ve provokatörsün. Eger sözünün arkasinda da duramazsan bos herif kimmis ortya cikmis olur. Daha da agir konusmak gerekir ama senin seviyene neden iniyim onu bilemedim.

Adam duyumcu saniyor beni ya ne kadar seviyesiz biri :D

Yo ters cevap aldigim iki kisi var, bi sen birde Teoman. Senin ne oldugunu da biliyoruz yani dün durup dururken Arif'e sarman. Senin seviyen belli zaten, yerlerde. Eger sözünün arkasinda da duramazsan bos herif kimmis ortya cikmis olur.

git ilk önce Emir Sarigül ile konus

sonra benlen ..

Elin Ukrayna takiminin Mkytharyan´i 25 Milyon Euro ediyorsa, Galatasaray´in Burak Yilmaz´i 40 Milyon Euro eder.

Bundan sonra ona göre fiyat cekeriz Aslan´a forumlarda :) Yok 25 Milyon filan :)

abim mkytharyan sneijderin mevkisinde buragın cok gol atması normal adam o mevkide gol kralı oldu

HAKAN DELİKANLI duyumcu diyen varsa ramazanın 1.günü ağır dokunmuş galiba.

duyumculuğu bırak gelecek oyuncu için bile gelmez diyen biri hakan...:lol:

HAKAN DELİKANLI duyumcu diyen varsa ramazanın 1.günü ağır dokunmuş galiba.

duyumculuğu bırak gelecek oyuncu için bile gelmez diyen biri hakan...:lol:

Ya seviyesiz biri hakan albayragin dediklerini benim üstüme atiyor benim ne olup olmadigimi bilemeden iste. Ne yapacaksin Murat :D

Görünen o ki Melo ve Umut kadroda kalacak. Bence orta sahaya mutlaka bir alternatif lazim.

Ceyhun'a güvenip yola cikarsak isimiz kötü. Furkan'da ise yaramaz. Emre ve Engin var diyeceksiniz ama ben bu oyunculari kanat veya forvet arkasinda degerlendirmek isterim. Engin'in suanki yeri tribündür, suan kimsenin Engin'le yola cikmamasi lazim. Yekta'nin yanina Jem Karacan veya Tolgay Arslan fena olmazdi acikcasi.

Necati Ates, Sinan Bolat'i da almaliyiz. Görünen o ki Riera'ya talip yok ve gitmeyecek, bu durumda 3 milyon tazminat verip göndermek yerine oynatmayi tercih ederiz.

Yo ters cevap aldigim iki kisi var, bi sen birde Teoman. Senin ne oldugunu da biliyoruz yani dün durup dururken Arif'e sarman örnek. Senin seviyen belli zaten, yerlerde ve provokatörsün. Eger sözünün arkasinda da duramazsan bos herif kimmis ortya cikmis olur. Daha da agir konusmak gerekir ama senin seviyene neden iniyim onu bilemedim.

Forumun aranan kanısın duyum konusunda yabana atma kendini.:o:D

abim mkytharyan sneijderin mevkisinde buragın cok gol atması normal adam o mevkide gol kralı oldu

Mevki sorun degil. Genel anlamda söylüyorum. Gelmis elin Ukraynalisi, oyuncularina 40 Milyon, 25 Milyon fiyat cekiyor.

Kimse de bundan sonra bizim iyi oyuncularimiza 5-10 Milyon´luk teklif yapmasin. Kapi 25 Milyon´dan acilir :)

Not: Shaktar yillardir söyle böyle demeyin. Biliyoruz. Ayrica bir halt da degiller :)

hakan bugun sakin gördüm seni

bundan hakan reis duyumcudur bu böyle biline...

duyduk duymadık demeyin iftardan önce melo-welo geliyor demeyin

bir tarafta melo- diğer tarafta welo,

hakan resi duyum ver bizeee la broooo:lol:

Görünen o ki Melo ve Umut kadroda kalacak. Bence orta sahaya mutlaka bir alternatif lazim.

Ceyhun'a güvenip yola cikarsak isimiz kötü. Furkan'da ise yaramaz. Emre ve Engin var diyeceksiniz ama ben bu oyunculari kanat veya forvet arkasinda degerlendirmek isterim. Engin'in suanki yeri tribündür, suan kimsenin Engin'le yola cikmamasi lazim. Yekta'nin yanina Jem Karacan veya Tolgay Arslan fena olmazdi acikcasi.

Necati Ates, Sinan Bolat'i da almaliyiz. Görünen o ki Riera'ya talip yok ve gitmeyecek, bu durumda 3 milyon tazminat verip göndermek yerine oynatmayi tercih ederiz.

hala necatı dıyorlar hey allahım

hakan bugun sakin gördüm seni

bundan hakan reis duyumcudur bu böyle biline...

duyduk duymadık demeyin iftardan önce melo-welo geliyor demeyin

bir tarafta melo- diğer tarafta welo,

hakan resi duyum ver bizeee la broooo:lol:

Sanchez demistim 1 hafta önce bugün *********************'ya düsmüs ya. Benden kral duyumcu varmidir ;)

yektayi silip atip öldürdün yazinda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt