Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mevki sorun degil. Genel anlamda söylüyorum. Gelmis elin Ukraynalisi, oyuncularina 40 Milyon, 25 Milyon fiyat cekiyor.

Kimse de bundan sonra bizim iyi oyuncularimiza 5-10 Milyon´luk teklif yapmasin. Kapi 25 Milyon´dan acilir :)

Not: Shaktar yillardir söyle böyle demeyin. Biliyoruz. Ayrica bir halt da degiller :)

onurcummm

şu ayrıntıyı unutma ama

TÜRK OYUNCULAR AB STASÜNDE DEĞİLLER..

Emir Sarigül ile konustum

not:ilgi cekmem icin kalin ve büyük harfler kullandim

Görünen o ki Melo ve Umut kadroda kalacak. Bence orta sahaya mutlaka bir alternatif lazim.

Ceyhun'a güvenip yola cikarsak isimiz kötü. Furkan'da ise yaramaz. Emre ve Engin var diyeceksiniz ama ben bu oyunculari kanat veya forvet arkasinda degerlendirmek isterim. Engin'in suanki yeri tribündür, suan kimsenin Engin'le yola cikmamasi lazim. Yekta'nin yanina Jem Karacan veya Tolgay Arslan fena olmazdi acikcasi.

Necati Ates, Sinan Bolat'i da almaliyiz. Görünen o ki Riera'ya talip yok ve gitmeyecek, bu durumda 3 milyon tazminat verip göndermek yerine oynatmayi tercih ederiz.

alparslan öztürk'ü bedavaya aldı liege 2 milyon versek verirler bence. melo'ya çok iyi yedek olur. bir okay'ı kitledik mi tamamdır. u20 orta sahasını ele geçirmiş oluruz ki u20 de adam gibi oynayan bir bu ikisi vardı. kerim bile oynamadı ama olsun onu da alalım :D

S.Bolat

Sabri Gökhan Dany Riera

Erman Yekta XXX Amrabat

Umut Necati

Su yedek kadro bile ligi süpürür bence. XXX yerine Jem/Tolgay alinabilir veya Engin/Emre/Ceyhun 3'lüsü ile idare edilir. Elde birde Kazim var tabiki. Onun son durumunu bilen yok.

​

Sanchezli kadro yapında bakalım.:lol:

S.Bolat

Sabri Gökhan Dany Riera

Erman Yekta XXX Amrabat

Umut Necati

Su yedek kadro bile ligi süpürür bence. XXX yerine Jem/Tolgay alinabilir veya Engin/Emre/Ceyhun 3'lüsü ile idare edilir. Elde birde Kazim var tabiki. Onun son durumunu bilen yok.

​

İyimserliğine bayılıyorum.

alparslan öztürk'ü bedavaya aldı liege 2 milyon versek verirler bence. melo'ya çok iyi yedek olur. bir okay'ı kitledik mi tamamdır. u20 orta sahasını ele geçirmiş oluruz ki u20 de adam gibi oynayan bir bu ikisi vardı. kerim bile oynamadı ama olsun onu da alalım :D

Okay sadece bosuna masraf olur, Alpaslan Öztürk'ün bonservisi yokken mükemmel olurdu. Ceyhun Gülselam gibi yeteneksiz bir adam yerine süper olurdu. Sag bekte de oynayabiliyordu ama ati alan üsküdari gecti artik.

S.Bolat

Sabri Gökhan Dany Riera

Erman Yekta XXX Amrabat

Umut Necati

​

Ben mi yanlış gördüm gerçekten öyle mi ama Kazım bildğin tosun olmuş.

tüpçü:"türkiye AB üyesi değil"

ben demiyorum tff başkanı diyoreeee..

beynine fırın küreği sapı gireciseee tüpçü...

Ben onun tipini.

Mevcut sistemde de is yapariz. Fazla sizlanmaya gerek yok. Ben cekinmiyorum. Yeter ki su kalan 3 hamleyi de yapsinlar artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt