Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=2]TFF'nin aldığı 6+0+4 kararından sonra yerli isimlere ağırlık veren Sarı-Kırmızılılar, teknik patron Fatih Terim'in isteği üzerine Eskişehir'in sol açığı Erkan Zengin'le temasa geçti[/h]

Tantantik yazmış bunu..

----------------muslera-------------------

eboue---------semih-------chedjou----h.balta

------------------melo--------------------

------------hamit----selçuk---------------

------------------sneıjder----------------

-------------drogba------burak-----------

sanırım ligde ilk 11 imiz bu şekilde olacak bu kadro iyi h.balta hariç onu izlemek işkence olacak demirören yüzünden. yabancı transfer yapmaya gerek yok cl de bu yılki çeyrek finali yakalarsak tekrardan bu başarıdır bu kısıtlama yüzünden. onun için çok para harcamaya gerek yok. sneıjder-drogba geçen yılki performanslarının çok çok üstünde oynayacak onun için ligde sorun yaşayacapımızı sanmıyorum zaten oturmuş kadro. cl de ise tamamen kimlerle oynayacağımıza bağlı ne kadar ileri gideceğimiz. bu yıl içinde federasyonu değiştirip seneye büyük transferler yapmalıyız. önemli olan bu yılda şampiyon olabilmek ve bu kadroyla bence rahat şampiyon oluruz her türlü fenerasyon f5 engellemelerine rağmen. bu yıl geçen yıldan daha önemli ezikler şampiyon olabilmek için herşeyi yapacak. onun için 4. yıldızı takıp bu ezikleri dağıtmak farz oldu.

seneye artik sol bek ve kanat oyuncusu alinir, eboue'nin performansina göre de sag bekte bir hareketlilik olur. AB gelse bile iki transfer yapariz. Ama bunlar has transferler olur ozaman. (ilk 11 icin konusuyorum)

Umut gelmiş,Melo tek alternatif olmuş diyorlar.İşte budur ya.Bundan güzel haber olmazdı iftar iftar.

TFF'nin aldığı 6+0+4 kararından sonra yerli isimlere ağırlık veren Sarı-Kırmızılılar, teknik patron Fatih Terim'in isteği üzerine Eskişehir'in sol açığı Erkan Zengin'le temasa geçti

Tantantik yazmış bunu..

Tam bir anadolu topcusu hic gerek yok. Türkiye liginden sadece Necati alinmali.

Peki sürekli konuşulan Farfan Nani gibi birisi gelseydi kadronun nasıl şekilleneceğini düşünüyodun

ben şahsen sneijder gitmeden farfan veya nani gibi bir adamın geleceğini hiç düşünmedim.bence anca sneijder giderse gelir onlar.velevki gelirlerse de snijder veya gelen adamın oynayıp diğerinin yedek oturacağını düşünüyordum.yani sağda hamit solda misal farfan ortada melo selçuk gibi gene çift forvet.bence sneijder varken almayacaklar öle birisini.keza arda da gelmez bence snijder varken.aslına terim takıma kanatlı oynatmak istiyor ama snijder uymuyor o sisteme o yüzden sanmıyorum sneijder varken öle bir futbolcunun geleceğini.

ben şahsen sneijder gitmeden farfan veya nani gibi bir adamın geleceğini hiç düşünmedim.bence anca sneijder giderse gelir onlar.velevki gelirlerse de snijder veya gelen adamın oynayıp diğerinin yedek oturacağını düşünüyordum.yani sağda hamit solda misal farfan ortada melo selçuk gibi gene çift forvet.bence sneijder varken almayacaklar öle birisini.keza arda da gelmez bence snijder varken.aslına terim takıma kanatlı oynatmak istiyor ama snijder uymuyor o sisteme o yüzden sanmıyorum sneijder varken öle bir futbolcunun geleceğini.

Bu yabancı olayından sonra kanat alacaklarını sanmıyorum fakat velev ki alırlarsa bence Burak sağa geçecek.. Neyse bakarız artık sezonda

Melo'da gelirse kadro soru işaretli Riera hariç çok çok iyi olacak.Sistem zaten 4-3-1-2 olduğundan kanatlarımızın çok süper olması gerekmiyordu.Ama maçtan maça ve maç içinde 4-3-3'ü de oynayabilmek adına Erman,Amrabat,Kazım gibi alternatifler ve 4-4-2'de 2011-2012 de verim veren Emre Çolak,Engin Baytar gibi isimlerin oluşu bizim adımıza KADRO DERİNLİĞİ VE ESNEKLİĞİ SAĞLAYACAK YİNE.

Forvet hattımız için ise söylenecek söz yok bence Burak,Drogba değil Elmander,Umut bile oynasa STSL'de en iyi 2 forvet hattından biridir zaten o ikili bile.Ve bizde bu adamlar yedek.

Bu transferler dilerim 2-3 gün içinde İngiltere de olur ve seneye herkes maksimumunu vererek bu takımı CL'de daha üst noktalara taşıma azmini de gösterebilir.

Seneye de askerlik sorununu aşmış bir Arda Turan bu takıma katılırsa 5+0+3 bile durduramaz bizi.Drogba bu sene sonunda durumuna göre 1 sene daha bu kez rotasyon rolü ile kalır.Burak tek forvet + kanatlı sisteme geçiş yaparız.

bizim hiç genç ve yetenekli oyuncumuz olmayacak mı :(bruma:(

TFF'nin aldığı 6+0+4 kararından sonra yerli isimlere ağırlık veren Sarı-Kırmızılılar, teknik patron Fatih Terim'in isteği üzerine Eskişehir'in sol açığı Erkan Zengin'le temasa geçti

Tantantik yazmış bunu..

herkesin tersine ben sevinirim.yadekte bir tane mantıklı sol açık varmı bu kadaro da yerli olan yok.emre çolak var oda ya çok iyi oynuyor ya rezalet.amrabat olamayacak artık orda tribünde oturacak.o yüzden bence iyi hamle olur.en azından yedekte duran yerli olur kanat olarak.

5+0+3 intihar olur mutlaka federasyon gönderilmeli artik.. bu federasyon yüzünden hakan balta'ya talim yine.. hatta buna hamiti de dahil edebilirim rahatlikla

Hala Farfan yada Nani hayali kuranlar var.Muslera,Ebue,Chedjou,Sneijder,Melo,Drobga bunlar demirbaş olacak bu belli.Maç içinde Sneijder,Amrabat rotasyonu ile çok maç aldık.Bu yıl bu rotasyonları nasıl yapacağız maç içinde nasıl olacak acaba.Tribün ikonlarıda Dany,Amrabat,Elmander,Riera.Bu dörtlüyü tribünde görünce Federasyona iyi dileklerimizi ileteceğimiz de kesin.

banane ben brumayı istiyom,alsınlar:( adam gibi kanat izleyek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt