Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Ya Nuri degistir su pis igrenc avatarini yeter artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

muslera
hamit chedjou kaya carlinhos
melo selcuk
burak wesley arda
drogba
kimseye para vermedik ardaya versinler parayı en doğrusu bu olur
Ramazanın ilk günü çok iyi oldu umut+melo Ramazan bereketiyle geldi![]()
ya ciddi bi şey soracağım şu kadrolarına burak yılmaz ı yazmayanlara.sen cl de ve tr de bu kadar gol atmış bir adamı yazmayıp drogba dan senede 30 gol falan mı bekliyorsun.evet adı drogba ama eski drogba değil o golcülüğü yok sanki ben bu takıma önce 5 kişinin adını yazarım sonra kontenjana kim uyarsa onu yazarım.
muslera-chedjou-selçuk-melo-burak işte gerisi kim iyiyse hesabı bence.burak ın olmadığı bir 11 gol kısırlığı çeker çok net.
not:kanat değil forvet olarak kasdettim
ya ciddi bi şey soracağım şu kadrolarına burak yılmaz ı yazmayanlara.sen cl de ve tr de bu kadar gol atmış bir adamı yazmayıp drogba dan senede 30 gol falan mı bekliyorsun.evet adı drogba ama eski drogba değil o golcülüğü yok sanki ben bu takıma önce 5 kişinin adını yazarım sonra kontenjana kim uyarsa onu yazarım.
muslera-chedjou-selçuk-melo-burak işte gerisi kim iyiyse hesabı bence.burak ın olmadığı bir 11 gol kısırlığı çeker çok net.
not:kanat değil forvet olarak kasdettim
Sneijder 10
Drogba 11
Melo 5
Sırada Arda ve Carlinhos var
Tek forvet oynayan takımların forvetinin yılda 30 gol attığını mı zannediyosun sen
Tek forvet oynayan takımların forvetinin yılda 30 gol attığını mı zannediyosun sen
dothraki - 09.07.2013 21:42
Mesajı Gönderen: ativan:cLink:2735829
Melonun donmesine uzuldum kurtulduk diye seviniyordum
ortasahalarının %80 ı o adam‚ o adam olmasın selcukgun performansı yarı yarıya düşer.
umarım su brezilyalı caylagı alırlar
[alıntı yap]
:lol:

Hakli, 4-2-3-1de sezonluk 15+gol atacak kenar forvet olmadan oynarsan, skor üretmekte sorun yasarsin. O takimlarda skora ciddi katki yapan kenar forvetler var.
Ne güzel günlerdi. Nasil gururlanmistik, cosmustuk. Iste bu kadro bozulmayacak ve takviye edilecekti. O zaman CL basarisi gelecek.
O gün gercekten heyecandan ölecegimden korkmustum. Öyle bir heyecan cok uzun zamandir yasamamistim. Ne gündü be.
Nice basarilara
[video=youtube;xmCNVU4LH_I]https://www.youtube.com/watch?v=xmCNVU4LH_I[/video]
dediğim aynen şu elinde zaten 30 gol atan bir adam varken kanata onu koymaz terim ve teknik direktör herkimse dünya üzerinde.bence drogba nın şu anki haliyle insanlarda oluşan drogba intibaa farklı.burak bu takımda olduğu sürece bu takımda forvet oynar diyorum.onun kadar gol atan bir adam olmadığı sürece burak oynar gerisi kim iyise onu diyorum sadece.kanat falan olmaz burak tan.