Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera

hamit chedjou kaya carlinhos

melo selcuk

burak wesley arda

drogba

kimseye para vermedik ardaya versinler parayı en doğrusu bu olur

ya ciddi bi şey soracağım şu kadrolarına burak yılmaz ı yazmayanlara.sen cl de ve tr de bu kadar gol atmış bir adamı yazmayıp drogba dan senede 30 gol falan mı bekliyorsun.evet adı drogba ama eski drogba değil o golcülüğü yok sanki ben bu takıma önce 5 kişinin adını yazarım sonra kontenjana kim uyarsa onu yazarım.

muslera-chedjou-selçuk-melo-burak işte gerisi kim iyiyse hesabı bence.burak ın olmadığı bir 11 gol kısırlığı çeker çok net.

not:kanat değil forvet olarak kasdettim

ya ciddi bi şey soracağım şu kadrolarına burak yılmaz ı yazmayanlara.sen cl de ve tr de bu kadar gol atmış bir adamı yazmayıp drogba dan senede 30 gol falan mı bekliyorsun.evet adı drogba ama eski drogba değil o golcülüğü yok sanki ben bu takıma önce 5 kişinin adını yazarım sonra kontenjana kim uyarsa onu yazarım.

muslera-chedjou-selçuk-melo-burak işte gerisi kim iyiyse hesabı bence.burak ın olmadığı bir 11 gol kısırlığı çeker çok net.

Burak yok mu o kadroda? İyi bak

Tek forvet oynayan takımların forvetinin yılda 30 gol attığını mı zannediyosun sen

sneijder ve drogba gibi ki adam varken numara kavgasina ne gerek var.. 14 ve 12 bence gayet güzel numaralar, her numara gibi..

dothraki - 09.07.2013 21:42

Mesajı Gönderen: ativan:cLink:2735829

Melonun donmesine uzuldum kurtulduk diye seviniyordum

ortasahalarının %80 ı o adam‚ o adam olmasın selcukgun performansı yarı yarıya düşer.

umarım su brezilyalı caylagı alırlar

[alıntı yap]

:lol:

Tek forvet oynayan takımların forvetinin yılda 30 gol attığını mı zannediyosun sen

Hakli, 4-2-3-1de sezonluk 15+gol atacak kenar forvet olmadan oynarsan, skor üretmekte sorun yasarsin. O takimlarda skora ciddi katki yapan kenar forvetler var.

dediğim aynen şu elinde zaten 30 gol atan bir adam varken kanata onu koymaz terim ve teknik direktör herkimse dünya üzerinde.bence drogba nın şu anki haliyle insanlarda oluşan drogba intibaa farklı.burak bu takımda olduğu sürece bu takımda forvet oynar diyorum.onun kadar gol atan bir adam olmadığı sürece burak oynar gerisi kim iyise onu diyorum sadece.kanat falan olmaz burak tan.

gokhan_zanin_cezasinda_karar_h33539.jpg

dothraki - 09.07.2013 21:42

Mesajı Gönderen: ativan:cLink:2735829

Melonun donmesine uzuldum kurtulduk diye seviniyordum

ortasahalarının %80 ı o adam‚ o adam olmasın selcukgun performansı yarı yarıya düşer.

umarım su brezilyalı caylagı alırlar

[alıntı yap]

:lol:

Benim Melo'yu istememin en büyük sebebi bu.:asd:

----------------muslera-------------------

eboue---------semih-------chedjou----h.balta

------------------melo--------------------

------------hamit----selçuk---------------

------------------sneıjder----------------

-------------drogba------burak-----------

sanırım ligde ilk 11 imiz bu şekilde olacak bu kadro iyi h.balta hariç onu izlemek işkence olacak demirören yüzünden. yabancı transfer yapmaya gerek yok cl de bu yılki çeyrek finali yakalarsak tekrardan bu başarıdır bu kısıtlama yüzünden. onun için çok para harcamaya gerek yok. sneıjder-drogba geçen yılki performanslarının çok çok üstünde oynayacak onun için ligde sorun yaşayacapımızı sanmıyorum zaten oturmuş kadro. cl de ise tamamen kimlerle oynayacağımıza bağlı ne kadar ileri gideceğimiz. bu yıl içinde federasyonu değiştirip seneye büyük transferler yapmalıyız. önemli olan bu yılda şampiyon olabilmek ve bu kadroyla bence rahat şampiyon oluruz her türlü fenerasyon f5 engellemelerine rağmen. bu yıl geçen yıldan daha önemli ezikler şampiyon olabilmek için herşeyi yapacak. onun için 4. yıldızı takıp bu ezikleri dağıtmak farz oldu.

Hakli, 4-2-3-1de sezonluk 15+gol atacak kenar forvet olmadan oynarsan, skor üretmekte sorun yasarsin. O takimlarda skora ciddi katki yapan kenar forvetler var.

Haklısın ama konu bu değildi zaten.. O kadroda yazan kanatlardan Arda senede 8-9 gol atar Burak'ta en son kanat oynadığı sezon 19 gol atmıştı ligde

Ne güzel günlerdi. Nasil gururlanmistik, cosmustuk. Iste bu kadro bozulmayacak ve takviye edilecekti. O zaman CL basarisi gelecek.

O gün gercekten heyecandan ölecegimden korkmustum. Öyle bir heyecan cok uzun zamandir yasamamistim. Ne gündü be.

Nice basarilara

[video=youtube;xmCNVU4LH_I]https://www.youtube.com/watch?v=xmCNVU4LH_I[/video]

Internet kafede izliyodum maci... Umutun golunde agladim:sad007:

dediğim aynen şu elinde zaten 30 gol atan bir adam varken kanata onu koymaz terim ve teknik direktör herkimse dünya üzerinde.bence drogba nın şu anki haliyle insanlarda oluşan drogba intibaa farklı.burak bu takımda olduğu sürece bu takımda forvet oynar diyorum.onun kadar gol atan bir adam olmadığı sürece burak oynar gerisi kim iyise onu diyorum sadece.kanat falan olmaz burak tan.

Peki sürekli konuşulan Farfan Nani gibi birisi gelseydi kadronun nasıl şekilleneceğini düşünüyodun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt