GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 19

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
19/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;njm_-cd0w5g]https://www.youtube.com/watch?v=njm_-cd0w5g[/video] 6-7 yaşındaydım ama hatırlıyorum

1 yilligina welo'yu kiralayacagiz iste, tutarsa aliriz, tutmazsa sao paulo dusunsun, meloyu cok seviyorsunuz ama adam 4 yillik 3m'dan kontrat istiyor, o kadar sizi seviyorsa oynasin 2'ye, bizden baska kim verir o kadar parayi?birazda mantikli dusunun, melonun gitmesi dunyanin sonu degil.

Böyle yada benzeri şekilde algılayan arkadaşlardan 2001 yazını yaşayanlar biraz sakinleşip o yaza geri dönsünler ,

2001 yazını yaşı nedeniyle hatırlayamayan dostlar ise birkaç dk ayırsınlar ve o yaza geri dönsünler sonra biraz sakinleşsinler ,

artık farkında olmadan takımın diğer oyuncularınada ayıp ediyoruz kanımca

1 yilligina welo'yu kiralayacagiz iste, tutarsa aliriz, tutmazsa sao paulo dusunsun, meloyu cok seviyorsunuz ama adam 4 yillik 3m'dan kontrat istiyor, o kadar sizi seviyorsa oynasin 2'ye, bizden baska kim verir o kadar parayi?birazda mantikli dusunun, melonun gitmesi dunyanin sonu degil.

Tutarsa olur tutmazsa olmaz ne yahu bi kere beleşe yedek oyuncu almıyorsun. En önemli bölgene oyuncu alıyorsun böyle bi rahatlık olmaz. Sen en iyisini almaya çalışacaksın ki tutmazsa kısmet dersin. Gözün kapalı akrep dolu kutuya elini sokuyorsun tavşanı arıyorsun. Tavşan gelirse ne ala akrep gelirse çok çokta sokar. Bu mudur yani.

E nerede kaldı melonun 3 milyon istemesi gittti ya adamın istediği paranın 3'te birini bir sezonda çöpe attın ya. Ne anladın o işten. Mantıklı şeyler söyleyin bi.

Kısaca herkes haklı :)

Son dediğin için yabancı sınırlamasından dolayı biraz boşa yapılmış bir hamle olur. Zaten Melonun yerine kimi getirsen bir dar ağacına gönderilecektir.
aslinda 2m kiralama ve satin alma opsiyonlu alinsa bile bosa yapilmis olmaz,yanimelonun yanina essieni alip tirubunde oturtmayacaz sonucta;)

Böyle yada benzeri şekilde algılayan arkadaşlardan 2001 yazını yaşayanlar biraz sakinleşip o yaza geri dönsünler ,

2001 yazını yaşı nedeniyle hatırlayamayan dostlar ise birkaç dk ayırsınlar ve o yaza geri dönsünler sonra biraz sakinleşsinler ,

artık farkında olmadan takımın diğer oyuncularınada ayıp ediyoruz kanımca

2001 yazını hatırlamam ama abimin anlattığına göre alen boksiç gelseymiş,clyi alabilirmişiz.imzadan dönmüş.

Transfer Nöbeti

çarşamba günü menajeriyle türkiye'ye gelecek olan yeni galatasaraylı.

perşembe sağlık kontrolüne çıkar, aynı gün bilemedin cuma günü ingiltere'ye giderek takıma katılır.

bu arada welo'nun genç yaşta geçirmiş olduğu sakatlıkların endişe yaratması normal. lakin umutsuz olmaya da gerek yok. oyuncu sağlık kontrolüne çıkar, ayrıntılı tetkikleri yapılır*, sıkıntısı varsa gereği yapılır. bu bünye zamanında genç yaşta ağır sakatlıklar geçiren hakan ünsal ve okan buruk'u* da gördü. her ikisi de senelerce hiçbir ciddi sakatlık sorunu yaşamadan aslanlar gibi oynadı. günümüzde de semih kaya örneği var. semih'in de henüz 16-17 yaşındayken üst üste iki kez çapraz bağları koptu. ancak bugün baktığımızda kendisi galatasaray'ın defansında uzun süredir sakatlanmadan başarıyla görev yapıyor.

neticede sakatlık konusunu fazla takmamak gerek. zaten o yönden sıkıntısı olan bir futbolcuya inter talip olmazdı diye düşünüyorum.

galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun.

paylaş

07.07.2013 20:52

srfydn

şikayet

Bunu yazmış yeni gördüm günaydın bana.

bir de arkadaşlar Türki cumhuriyetlerinin milli takımında oynayan sol bekler çok mu kötü. Hakan Baltadan iyi olanları yok mu içlerinde?

Wellington = Rezil

Wellington = Yeni starımız olur

daha şöylemsağlam bir analiz görmedim. Zaten Brezilya ligini izlemiyorum hiçde bilmiyorum elemanı. Nötr yani benim durum

birkaç notum vardı ama yönlendirme olarak anlaşılmasın.

Kısaca melodan hızlı, mikel kadar topa hakim ama adam geçmesi mikelden çok daha hızlı.

Kötü tarafı topa sahip olunca nikahına almak isteyecek kadar uzun taşımayı seviyor. ama bu uzun taşıma işini iyi yaptığı için adama kızamıyorsun tabiiki..:D

Rakip yarıda göbeğe değil kanatlara kayıyor ama oralarda şutunu hiç göstermeyecek kadar bundan uzak. Şut atmayı sevmediğinden midir nedir uzun paslarıda pek kullanmıyor.. İstiyorki topu ona versinler habire o oynasın adam geçsin, paslaşmayı sadece arasıra verkaçlarda deniyor.

defansta biraz inatçı kişiliği var. top ayağında olan rakip oyuncuyu kafaya bi takarsa 3 alternatif farkettim ben. Ya topu çirkeflikle alacak, ya adamla beraber yıkılacaklar, yada aut çizgisini geçene kadar beraber koşacaklar. yanında rakibin top kullanması biraz zor gibi. 90 dakka seyretme imkanım olmadığı için kondüsyon ve nasıl enerji tasarrufu yaptığını bilemem ama o yaştaki birisi için ne kadar önemliyse hesabet artık.

şimdilik benim aklıma gelenler bunlar. idare et..

aslinda 2m kiralama ve satin alma opsiyonlu alinsa bile bosa yapilmis olmaz,yanimelonun yanina essieni alip tirubunde oturtmayacaz sonucta;)

Yıllık 2 milyon dolardan bahsediliyor ki bu gerçekten intehar bence. bi yerde yazdım çok çok cüzzi miktarlara gelse. İşte yıllım maliyet 2 milyon doları geçmeyecek şekilde tribünde bile otursun deriz, koymaz +4'ten biri yaparız. Ama 1 yıllık maliyet 4 milyon dolar çok fazla. 2 milyon dolara kiralancak kadar ne ışık görmüş bizimkiler.

Gidip 18-20 yaşında gelecek vaad eden bu paraları bir türk'e harcasalar ses çıkarmam. Ama sınır denen bişe varken gereksiz işlere giriyoruz.

ben sahsen well 2m ched 6,5 toplam 8,5milyonla transferi kapatacagimizi dusunmuyorum.sola veya kanat olarak saglam biri alinabilir

Bir iki transfer daha olacaktır. Ben Fransa'dan genç ve daha komple oyuncular alınabileceğini düşünüyorum ama hayırlısı neyse o olsun demek düşer.

2001 yazını hatırlamam ama abimin anlattığına göre alen boksiç gelseymiş,clyi alabilirmişiz.imzadan dönmüş.

2001 yazı Cansun başkanın evine dahi hacizlerin geldiği ,

yapılan yorumlarda ilk 5'e gireresek başarılı sayılacağımız ,

bir yazdı ,

herhangibir sebeble ayrılan oyuncular ,

Hagi , okan , emre , popescu , taffarel , jardel , ümit davala , fatih akyel ,

ben o yzaı ve takibeden 2001-2002 sezonunu ömrüm boyunca unutmayacağım , elimden geldiği karınca kararıncada unutturmamaya hatırlatmaya çalışacağım ,

Su anda futbolda hicbir tfansfer beni heyecanlandirmiyir. Ilk defa yalcin dumere inanip spanoulisin olimpiakosdan gsye geldigini gormek istiyorum :)

Yıllık 2 milyon dolardan bahsediliyor ki bu gerçekten intehar bence. bi yerde yazdım çok çok cüzzi miktarlara gelse. İşte yıllım maliyet 2 milyon doları geçmeyecek şekilde trübinde bile otursun deriz, koymaz +4'ten biri yaparız. Ama 1 yıllık maliyet 4 milyon dolar çok fazla. 2 milyon dolara kiralancak kadar ne ışık görmüş bizimkiler.

Gidip 12-20 yaşında gelecek vaad eden bu paraları bir türk'e harcasalar ses çıkarmam. Ama sınır denen bişe varken gereksiz işlere giriyoruz.
bu tff degisecek yabanci kuralida boyle kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt