GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 18

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
18/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Görünüşe bakılırsa Yönetim bonservisten kurtulmak için asıl istediği oyuncular serbest kalana kadar kıralıklarla zaman öldürmeye çalışıyor..

Bu adam U-20 de 4 maçta 2 gol 1 asistle oynamış 19 luk çıtır birisi :asd:( Sergeeeenn:D)

Genç ispanyollardan en çok duydugum isim ama mevkisini bilmiyorum. Mevkisi nere ?

kadromuz zaten yeterli arkadaşlar sadece umut, melo(eğer hakikaten maliyeti yüksekse mesela kendi 3.2 m euro juve ise 6m istiyorsa çok para o zaman başka çözümler aranmalı yinede eğer maliyetlerini düşürebilirsek melo alınmalı) tabiki alınabilirse kerim frei ve serdar aziz alınmalı sonra işimize bakalım yani sağlam bir kamp dönemi geçirmeliyiz bende isterim nani veya benzeri topcu ya da sol beke biri ama arkadaşlar 6+0+4 kuralı var ve değişmesi zor gözüküyor o yüzden durumlar karışık

Aurélien Chedjou (yeni transferimiz kalıcı)

[TD="align: center"][/TD]

Johan Elmander (teşekkür edip yollanmalı, gidici)

Albert Riera (durumu en kritik olanlardan biri çünkü sol acıkta yararlanabilirsin ve sol bekte kullanabilirsin eğer yerine saglam sol bek gelecekse yollanmalı ama kalıcı gibi)

Didier Drogba (bu sene çok şey beklediğim isimlerden biri malum 3 ay oynamadan gelmişti)

Dany Nounkeu ( büyük ihtimalle kalırsa eğer tribüne çıkacak isimlerden biri)

[TD="align: center"]

Wesley Sneijder (kamptaki en büyük patlamayı beklediğim isim ve o da biliyorki bu son şansı malum 2014 kupa var)

Fernando Muslera ( eğer iyi yerlere gelmek istiyorsan en'ler yani kale ve forvetin sağlam olmalı eğer 25m euro üstü teklif gelmez ise kalıcı)

Emmanuel Eboué (bence kalmalı takımın neşe kaynağı ve yabancılar ile yerlilerin ortak noktası ama süpriz olabilir bu sistemden dolayı)

Emmanuel Culio (hiç bir zaman büyük takım topçusu olamaz her baktığımda adnan polat geliyor aklıma kesin gidici)

Nordin Amrabat (eğer bölgesine transfer olursa kesin kiralık gider olmaz ise yararlanılamayağı düşünülürse kiralık gitme olasılığı yüksek ama yinede kalıcı gibi ve patlama yapmalı artık)

kısacası; elmader,culio kesin gidici ön liberoya biri gelirse (melo ya da yabancı gelecek) etti 9 yabancı bu çok fazla en az 1 kişi daha takımdan en azından kiralık olarak ayrılabilir o da ya dany ya da amrabat olacaktır özetlemek gerekirse yabancı transferi olmaması lazım hem ekonomik hem de takımın dengeleri için(melo yada yerine biri hariç)

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

İşte bunun için Arda yada İnler şart bu takıma. o zaman elimiz çok rahatlayacak. ayrıca fener yabancı kontejanı yönünden pişman olacak çark edecek. mümkünse ikisi gelsin transfer bitsin. şampiyonluk en az 2 sene garanti olur bana göre. elimizde çok fazla yabancı var.

fatih terime bırakın bu işleri yaslanın ve şampiyonluğun keyfini çıkarın

Şampiyonluk ve ikincilik FBJK nın olacaksa ben üçüncülüğü aliim yeter o zaman.. Ama CL de yarıdan aşşağısı, ....en azından çeyrekten az olmasın işte..:D:D:D

Bursa ,trb. kaskaslar bizi geçmesinde..:asd:

İşte bunun için Arda yada İnler şart bu takıma. o zaman elimiz çok rahatlayacak. ayrıca fener yabancı kontejanı yönünden pişman olacak çark edecek. mümkünse ikisi gelsin transfer bitsin. şampiyonluk en az 2 sene garanti olur bana göre. elimizde çok fazla yabancı var.

özellikle arda konusunda keşke keşke keşke ama imkansız adam kaç kere söyledi bu sene imkansız dedi bunu başkanımızda söyledi çok zor dedi yani bu sene alamayiz ama inşallah bir dahaki sene alınabilir gibime geliyor gökhan inler içinse şartlar zorlanmalı ama maliyetinden dolayı(en az 12-15m euro bonservis bedeli isterler çünkü meneceler şeytan gibi sonuçta oyuncu işlerine yarıyor bizimde durumumuzu biliyorlar 6+0+4 vs ) fakat yabancı konusuna katılıyorum

prada.jpg

Matruşka....:D:D

ne demek istedin anlamadım :)

1 yilligina welo'yu kiralayacagiz iste, tutarsa aliriz, tutmazsa sao paulo dusunsun, meloyu cok seviyorsunuz ama adam 4 yillik 3m'dan kontrat istiyor, o kadar sizi seviyorsa oynasin 2'ye, bizden baska kim verir o kadar parayi?birazda mantikli dusunun, melonun gitmesi dunyanin sonu degil.

Wellington = Rezil

Wellington = Yeni starımız olur

daha şöylemsağlam bir analiz görmedim. Zaten Brezilya ligini izlemiyorum hiçde bilmiyorum elemanı. Nötr yani benim durum
cunku iyi diyenlerde rezil diyenlerde adami tanidigi falan yok bukadar basit.melo varken boyle bir riske girilmez diyenlerde hakli,genc gelecek vaad eden bircok kulubun yatirim yaptigi biri denemekte fayda var diyenlerde hakli,melo kalsin melonun yanina wellington denensin diyenlerde hakli (bencede boyle olmali)

1 yilligina welo'yu kiralayacagiz iste, tutarsa aliriz, tutmazsa sao paulo dusunsun, meloyu cok seviyorsunuz ama adam 4 yillik 3m'dan kontrat istiyor, o kadar sizi seviyorsa oynasin 2'ye, bizden baska kim verir o kadar parayi?birazda mantikli dusunun, melonun gitmesi dunyanin sonu degil.
adam tutarsa seneye yine biz dejavu yasariz.8m opsiyonu kullanmayiz 4m teklif ederiz 2 ay bekleriz sonra 1 yil daha kiralayalim deriz,bu boyle sürüp gider

Adamın değeri 15 Milyon € olarak gösteriyor. Aslında haber doğru olabilir.

hala yabancı transfer peşinde koştuğumuzu düşünmüyorum. artık eskisi gibi bir parlayıp bir sönen takım olmak istemiyoruz. yerli rotasyon kim ne derse dersin yetersiz. Sabri.yekta,balta,kazim vb. ne kadar ufkumuz açık olabilir ki. kaldı ki Burak bile eleştiriliyor burada.

Artık büyük oynama zamanı al en iyi yerlileri bas bu sene parayı. Cl iki sene garanti gibi bir şey korkma her türlü çıkar o para ama nerdee.

cunku iyi diyenlerde rezil diyenlerde adami tanidigi falan yok bukadar basit.melo varken boyle bir riske girilmez diyenlerde hakli,gence gelecek vaad eden bircok kulubun yatirim yaptigi biri denemekte fayda var diyenlerde hakli,melo kalsin melonun yanina wellington diyenlerde hakli (bencede boyle olmali)

Kısaca herkes haklı :)

Son dediğin için yabancı sınırlamasından dolayı biraz boşa yapılmış bir hamle olur. Zaten Melonun yerine kimi getirsen bir dar ağacına gönderilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt