GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 16

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
16/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany Melo ikilisi varken bile her orta %100 tehlike oluyordu. Simdi Chedjou tek basina nasil yetecek, birisi bana bunu aciklasin :)

solbek için özgür çeki alak mı? fatih hoca o çocuğu iyi yerlere getirir.fenerli falan demeyin hemen...tokatlı olduğundan hep 60 numarayı giyiyor.özgür çek ve şener iyi olur.

BOmkY66CMAIw-KA.png:large

Tamam şimdi Melo niye kalsın dediğimde çoğunun ilk söylediği şu "CL de başarılı olmalıyız o yüzden". Sen CL de başarının Melo ile geleceğine inanıyor musun? Wellington yokmuş gibi davran mesela. Ben fikrimi söyliyim sen düşünürken. Melo CL de bize hiçbirşey kazandırmaz. Wellington da kazandırmaz ama denenir. Melo düşüşe geçti artık bundan sonra tekrar eskisi gibi olamaz. Wellingtonun ne olacağı belli olmaz. Bu arada şu duygusallığı bırakın. Futbolda başarılı takımların mantığı şudur "oyuncu al,faydalan,düşüşe geçerse sat" bu kadar basit. İsimlere takılmaya gerek yok.

Sonuç olarak Drogba,Muslera ve Wesley hariç tüm yabancılar gidebilir. Bu 3 ünün yeri dolmaz ama Melo'nun dolar (million dollar)

Bak benim derdim melo değil. Belkide buradaki herkesten daha çok melo fanıyımdır ama. O bölgeye gelecek adam kendini kanıtlamış olmalı. Ya tutarsa mantığı olmamalı.

Başkan avrupanın ilk 10 kulübünden biri olacağız deyip, birezilya liginde son 1 yılda daha üst üste 5 maç anca yapmış adamı oraya getirmek çelişki değilmidir.

Sonra izledik adamı işte youtubedeki maçlarını teker teker izliyoruz bu seneye ait. Bu adama kim nasıl neye dayanarak kefil olabiliyor.

Atıyorum alacağın adamın adını duyunca ilk bi tırsman lazım, oha adama bak şeklinde. İlk olarak ismi ile korkutacaksın rakipleri. Bugün drogba leş maçlarda çıkardı geldiğinde ama gördük ligdeki adamları tırsmalarından dolayı hata yapıp drogbanın ekmeğine yağ sürdüler.

Evet herkesin isteği shaktar gibi olalım porto gibi olalım genç oyuncular aksın. Bunu istemeyen adamın aklına şaşarım ama sen gidip güney amerikaya falan üst kurmalısın ki bu oyuncuları kontrol edip alabilesin. Sonuçta internet üzerinden maç izleyerek oyuncu seçilmez. Bak yinede diyorum çocukta azda olsa ışık olabilir ama yıllık 2 milyon dolar vermek nedir biri açıklasın bana. Oldu ki fazla katkı sağlayamadı. Amrabat örneği ortada ki amrabat gayet katkı sağladı. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmamızın hesabını kim verecek.

Yiğitlere, sercanlara verilen paraları üst üste koysak bugün inlere verirdin koşa koşa gelirdi. Atıyorum inler 10 çok diyorsun 4 milyon doları sokağa atıyorsun. Nerede kaldı mantık.

Bu transfer olursa ben tek bir suçlu ararım o da tulun. Kesinlikle başkanı yanlış yönlendirmiş olur. Adli dürüst'ün yokluğunuda anlamış oluruz böylece kafayı duvarlara vururuz.

Ki sonuçta şöyle bakalım yeri garanti olan tek adam bu tulun'du. Neden türk oyuncular ile ilgili bir girişimimiz yok. Neden yaprak kıpırdamıyor. Hangi menajer'in cebini dolduracağız bu transfer ile.

Adnan Polat: Ünal Aysal Melo'yu yollayıp Wellington'u alıyor bir şey yok biz Keita'yı yollayıp Pino'yu alınca auvvvvvvvvvvvvvv. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt