Kenan Arslan
Kırmızı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
Tamam şimdi Melo niye kalsın dediğimde çoğunun ilk söylediği şu "CL de başarılı olmalıyız o yüzden". Sen CL de başarının Melo ile geleceğine inanıyor musun? Wellington yokmuş gibi davran mesela. Ben fikrimi söyliyim sen düşünürken. Melo CL de bize hiçbirşey kazandırmaz. Wellington da kazandırmaz ama denenir. Melo düşüşe geçti artık bundan sonra tekrar eskisi gibi olamaz. Wellingtonun ne olacağı belli olmaz. Bu arada şu duygusallığı bırakın. Futbolda başarılı takımların mantığı şudur "oyuncu al,faydalan,düşüşe geçerse sat" bu kadar basit. İsimlere takılmaya gerek yok.
Sonuç olarak Drogba,Muslera ve Wesley hariç tüm yabancılar gidebilir. Bu 3 ünün yeri dolmaz ama Melo'nun dolar (million dollar)
Niye ki umruda mı olur bu adam kimin bonservisli oyuncusu juvenin çağırdıda gitmedi mi. Yoo adama kampa gelme takım bul dediler.O da yatarım paramı alırım yaptı haklı mı gayet haklı adam mayıstan beri bizden teklif bekledi kimsenin umrunda değildi. Artistlik yapacaksan tam yapacaksın melo yerine geçen sene başka adam alacaksın, tükürdüğünü yalamayacaksın.
Melo juventusun oyuncusu ise onlara sorumluluğu vardı bize değil. Juve çok çokta bonservisini eline verip gönderirdi ki bizimkilerde bunu beklediler(tok alıcı) tabi adamlar yemedi.
Adam sana geldiğinde şu geçtiğimiz sezon ne sorumsuzluk yaptı. He tatil günlerine piri ile özel olarak çalışmak mı sorumsuzluk oluyor. Eğer öyleyse bütün takım sorumsuz olsun bana uyar vallahi.
Tamam şimdi Melo niye kalsın dediğimde çoğunun ilk söylediği şu "CL de başarılı olmalıyız o yüzden". Sen CL de başarının Melo ile geleceğine inanıyor musun? Wellington yokmuş gibi davran mesela. Ben fikrimi söyliyim sen düşünürken. Melo CL de bize hiçbirşey kazandırmaz. Wellington da kazandırmaz ama denenir. Melo düşüşe geçti artık bundan sonra tekrar eskisi gibi olamaz. Wellingtonun ne olacağı belli olmaz. Bu arada şu duygusallığı bırakın. Futbolda başarılı takımların mantığı şudur "oyuncu al,faydalan,düşüşe geçerse sat" bu kadar basit. İsimlere takılmaya gerek yok.
Sonuç olarak Drogba,Muslera ve Wesley hariç tüm yabancılar gidebilir. Bu 3 ünün yeri dolmaz ama Melo'nun dolar (million dollar)