GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 14

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
614K
Sayfa
14/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Niye ki umruda mı olur bu adam kimin bonservisli oyuncusu juvenin çağırdıda gitmedi mi. Yoo adama kampa gelme takım bul dediler.O da yatarım paramı alırım yaptı haklı mı gayet haklı adam mayıstan beri bizden teklif bekledi kimsenin umrunda değildi. Artistlik yapacaksan tam yapacaksın melo yerine geçen sene başka adam alacaksın, tükürdüğünü yalamayacaksın.

Melo juventusun oyuncusu ise onlara sorumluluğu vardı bize değil. Juve çok çokta bonservisini eline verip gönderirdi ki bizimkilerde bunu beklediler(tok alıcı) tabi adamlar yemedi.

Adam sana geldiğinde şu geçtiğimiz sezon ne sorumsuzluk yaptı. He tatil günlerine piri ile özel olarak çalışmak mı sorumsuzluk oluyor. Eğer öyleyse bütün takım sorumsuz olsun bana uyar vallahi.

Tamam şimdi Melo niye kalsın dediğimde çoğunun ilk söylediği şu "CL de başarılı olmalıyız o yüzden". Sen CL de başarının Melo ile geleceğine inanıyor musun? Wellington yokmuş gibi davran mesela. Ben fikrimi söyliyim sen düşünürken. Melo CL de bize hiçbirşey kazandırmaz. Wellington da kazandırmaz ama denenir. Melo düşüşe geçti artık bundan sonra tekrar eskisi gibi olamaz. Wellingtonun ne olacağı belli olmaz. Bu arada şu duygusallığı bırakın. Futbolda başarılı takımların mantığı şudur "oyuncu al,faydalan,düşüşe geçerse sat" bu kadar basit. İsimlere takılmaya gerek yok.

Sonuç olarak Drogba,Muslera ve Wesley hariç tüm yabancılar gidebilir. Bu 3 ünün yeri dolmaz ama Melo'nun dolar (million dollar)

söylemeden geçemicem Gana u20 milli takımı bir tebriği hakediyor arkadaşlar.bi başlık var mıydı bu konu hakkında bilmiyorum ama buraya yazayım dedim.kanaatimce bizim gençlerin k.çına rahatlık batmış.rezil futbolla veda ettiler kupaya.izledimde helal olsun dedim şu çocuklara.açlık sefillik susuzluk,kalabalık aileler,tek çıkış yolunun futbol olması ve amansız bir mücadele.bir de bizimkilere bakıyorum.bu hıyarlar için yabancı sınırı koyuyorlar işte.alıyorlar paranın en alasını,çekiyolar altlarına son model ferrariyi,yüzüne tükürürsün o derece itici ve küstahtır yanında 10 numara manitası hayatta ona güzeldir.futbolun sadece saha içinde değik,saha dışındada adaleti yok.

Clifford Aboagye isimli futbolcuları var.kaparlar bu sene.fiziğini geliştirsin doğru ellere emanet edilsin darma duman edecek ortalığı.

Irak içinde geçerli.

[video=youtube;azmaQ2nLwqU]https://www.youtube.com/watch?v=azmaQ2nLwqU[/video] bu kadroyla 1-2-3-4 diyebilcezmi bilmiyorum...sanki prekolar falan var takımda..sneijder ve drogba var ama tadımız kaçtı ya:(

söylemeden geçemicem Gana u20 milli takımı bir tebriği hakediyor arkadaşlar.bi başlık var mıydı bu konu hakkında bilmiyorum ama buraya yazayım dedim.kanaatimce bizim gençlerin k.çına rahatlık batmış.rezil futbolla veda ettiler kupaya.izledimde helal olsun dedim şu çocuklara.açlık sefillik susuzluk,kalabalık aileler,tek çıkış yolunun futbol olması ve amansız bir mücadele.bir de bizimkilere bakıyorum.bu hıyarlar için yabancı sınırı koyuyorlar işte.alıyorlar paranın en alasını,çekiyolar altlarına son model ferrariyi,yüzüne tükürürsün o derece itici ve küstahtır yanında 10 numara manitası hayatta ona güzeldir.futbolun sadece saha içinde değil,saha dışındada adaleti yok.

Clifford Aboagye isimli futbolcuları var.kaparlar bu sene.fiziğini geliştirsin doğru ellere emanet edilsin darma duman edecek ortalığı.

:yenieek:

8 milyon opsyon koyulmuş söylenenler doğruysa ki Sao Paulo sadece %45ine sahip bu adamın bonservisinin.Yani bi mucize olur da bu adam tutarsa 20m avroya yakın bonservis vermek zorunda kalacağız satın almak için.Ordan çeksen bura açılıyo burdan çeksen ora açılıyo 1 tane mantıklı yönü yok.

Gezi olaylarındaki cnntürk gibisin. Halktv style için: "Bonservis kimde fazlaysa o belirler fiyatı sonra aralarında bölüşürler. Karıştırmayalım. "

SON DAKIKA: Terimin kafasindaki 11

[GG]
fatih-terim-in-kafasindaki-11_424272.jpg
[/GG]

bu federasyon gitmeli her zaman fenerin usaklariyla ugrasilmaz.

rahat adil bi lig izlemek istiyoruz.

bunlarin camurunu degil.

son 2 senedir nasil sampiyon olduk onu biz biliyoruz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt