Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar neden bu forumda duyumların bir arada toplandığı bir topic yok, bilgisi olan cevaplayabilir mi?

istediğini yaz ...

gerçek anlamda alınabilir anlamda demba ba derim ben

hm demba ...biraz ayni tip forvetler gibi. drogbanin yaninda fireli daha hizli birisini görmek isterdim acikcasi.

Fantezi : cok hizli degil ama yeterince kadar hiza sahip bence. Lewandowski :D

gercekci : burak yilmaz :asd: burakdan memnunum ben . biraz daha pass konusunda gelsitirmesi gerekiyor ama ondan iyi bir forvet alamayiz bence yabancida olsun hizli olan ve bitirici anlaminda. burakinho diyelim bari bazilari yabanciyi sever :D

ermanı sol kanatta kazımı sağ kanatta kullanabiliriz kanat sorununu tam çözmesede rahatlatır bizi

aydın tam olarak gönderildi dimi varmı ingilterede kampta ? emre ç duruyor ona üzülüyorum yahu ermanda gelmişken şutlamak lazımdı

İngiltere Milli Takımı için 110 milyon pounda yaptırılan ve ilk kez Galatasaray ile beraber bir futbol takımına açılan St. George’s Park’ta çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılılarda hazırlıklar kıran kırana geçiyor. Cim-Bom’un dün sabahki antrenmanın tamamı basına açılırken Engin Baytar sakatlık yaşadı. Eboue ile girdiği ikili mücadelede darbe alan Engin, antrenmanı yarıda bıraktı.

al isde nazar degdi galiba. burda yeni transferimiz cok iyi olacak diye diye adam sakatlandi. umarim ciddi bir seyi yokdur. gecmis olsun. kampa en cok ihtiyac duyan isimlerden engindir bence.

al isde nazar degdi galiba. burda yeni transferimiz cok iyi olacak diye diye adam sakatlandi. umarim ciddi bir seyi yokdur. gecmis olsun. kampa en cok ihtiyac duyan isimlerden engindir bence.
bisey olmaz,herzamanki gibi basinin bizimle ilgili abartmalaridir.antremanda drogbanin kramponu ciksa baslik atarlar Galatasarayda sok haber

Foruma tel ve tabletten sağlıklı bir şekilde gireceğim bir uygulama varmidir ?

Tapatalkdan gonderildi falan yazıyor bazı mesajlarda o ne oluyor?

Ergenler dalga gecerek cevaplamazsa iyi olr

Ceyhun Gülselam'ı Trabzon'da gördüğüm izlediğimde demiştim bu adamı yanlış yerde oynatıyorlar müthiş bir stoper olabilir diye hala aynı fikirdeyim.

1.92 boyu var ki bir stoper için gayet iyi, savunma yapmasını biliyor, ayağa pas yapabiliyor, oyun görüşü fena değil. Bilmiyorum ben geldiği günden beri Ceyhun'un stoper denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Foruma tel ve tabletten sağlıklı bir şekilde gireceğim bir uygulama varmidir ?

Tapatalkdan gonderildi falan yazıyor bazı mesajlarda o ne oluyor?

Ergenler dalga gecerek cevaplamazsa iyi olr

Tapatalk indir. Cok iyi program. onunla cok rahat forumda okuyabilyiorsun

Apple OS mi yoksa Android mi ?

Ceyhun Gülselam'ı Trabzon'da gördüğüm izlediğimde demiştim bu adamı yanlış yerde oynatıyorlar müthiş bir stoper olabilir diye hala aynı fikirdeyim.

1.92 boyu var ki bir stoper için gayet iyi, savunma yapmasını biliyor, ayağa pas yapabiliyor, oyun görüşü fena değil. Bilmiyorum ben geldiği günden beri Ceyhun'un stoper denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

ağır ama biraz hızlanması kötü yani bizim defansın önde oynadığını düşünürsek, sıkıntı.

ağır ama biraz hızlanması kötü yani bizim defansın önde oynadığını düşünürsek, sıkıntı.

Haklısın ama Servet de ağırdı. Bence stoperler zaten 1 çabuk 1 güçlü şeklinde olmalı. Servet'in iyi zamanlarındaki gibi güçlense çok iyi bir stoper çıkmaz mı Ceyhun'dan. Sonuçta güç,kas kütlesi çalışmayla çok kolay kazanılabilecek özellikler diye düşünüyorum.

Haklısın ama Servet de ağırdı. Bence stoperler zaten 1 çabuk 1 güçlü şeklinde olmalı. Servet'in iyi zamanlarındaki gibi güçlense çok iyi bir stoper çıkmaz mı Ceyhun'dan. Sonuçta güç,kas kütlesi çalışmayla çok kolay kazanılabilecek özellikler diye düşünüyorum.

tabi neden olmasın. ceyhun'un futbolundaki eksiklikte bu zaten. biraz daha güçlü, hırslı, daha mücadeleci olsa orta sahada da iş yapacak özelliklere sahip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt