Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Foruma tel ve tabletten sağlıklı bir şekilde gireceğim bir uygulama varmidir ?

Tapatalkdan gonderildi falan yazıyor bazı mesajlarda o ne oluyor?

Ergenler dalga gecerek cevaplamazsa iyi olr

Iphoneda program var abi gayet düzgün giriyo

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Yıldırım Demirören 'in başkanlıktan indirilme ihtimali var mı şaka maka kontenjan 6+0+4 devam mı yoksa:o

Bütün her şeyi al üst etti federasyon yenisini alamadık eldekiler de planlamadan dolayı çıkaramadık sol bek mi alınsın orta saha mı kanat mı sarpa sardı her şey.

elazığsporun önün kestiler

Bu Yıldırım Demirören 'in başkanlıktan indirilme ihtimali var mı şaka maka kontenjan 6+0+4 devam mı yoksa:o

alt liglerin oyuna sahip yd. devlet desteği var. bugün karşısında duracak çoğu ekip iş seçime gelince indirmek için gs nin yanında olmaz. yd nin indirilme ihtimali yok başbakan ya da uefa ipini çekmediği sürece

Kaleci Sebastian Frey, Bursaspor'da! Önümüzdeki günlerde açıklanır. (KAYNAK 100 küsür binlik fb sayfası ********************* den daha iyi haber yapıyorlar)

Melo geliyor gibi gözükyior...ama Baskanin konusmasinda birsey dikatimi cekdi.

Karari Teknip ekip verecekdir, ama önemli olan.. kriterler.

Takima ne verebilir, potensyal nedir, ve uzun vadede'de ne getirebilir takima, hem parasal, hem sportif acidan.

Wellington'i isaret ediyor bence...Teknip ekip 100% Melo olsun demez izse, bence Melo nun gelisi bukadar garanti degildir. Hayirilsi olsun...en gec bu hafta sonuna kadar ögrenirirz..

"Galatasaray'la Kocaelispor Ali Sami Yen'de maç yapar. Deli gibi sis var.Maç başladı ama göz gözü görmez.

5-10 dakika sonra hakem maçı tatil eder ve soyunma odasına gidilir. Futbolcular üstlerini değiştirir. Sta*ttan

çıkarlar, hayrettin ortalarda yok. Sahaya gidip bakarlar ne

görsünler, Hayrettin direkler arasında volta atarak kendi

kendine söyleniyor: "ulan bizimkiler ne bastırdı haaa yarım

saattir top gelmiyor bizim kaleye."

umut ve melo geldikten sonra transfer kapalirsa sizce yeterli olur mu ? gecen sezona göre sirf chedjou ve erman gelmis oluyor, bana göre biraz fiyasko olur. keske riera gibi birini elden cikarabilsek de onun yerine maliyeti yüksek olmayan yabanci bir sol bek bulsak, tribünde oturursada pek sorun cikmaz.

umarim bu ramazan ikinci bir ufuk olmaz

resize.php

Ceyhun Gülselam'ı Trabzon'da gördüğüm izlediğimde demiştim bu adamı yanlış yerde oynatıyorlar müthiş bir stoper olabilir diye hala aynı fikirdeyim.

1.92 boyu var ki bir stoper için gayet iyi, savunma yapmasını biliyor, ayağa pas yapabiliyor, oyun görüşü fena değil. Bilmiyorum ben geldiği günden beri Ceyhun'un stoper denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Iyi fikir. Bende Dany'nin ön libero'da oynayabilicegini düsünüyorum.

Arkadaslar Ceyhun hayatta Servet´in yarisi kadar güclü olamaz. Bence Servet cok iyi bir stoperdi. Teknik, Taktik eksiklikleri vardi, ama tecrübeli ve atik bir Stoperin yaninda mucizeler yaratabilirdi.

kulübede oynamayi icine ne yazikki yediremiyor, ve fazla kibirli, keske öyle olmasa ve kadromuzda bulunsaydi. Her daim faydali olabilir.

Umut haberleri iyiden iyiye dolaşmaya başladı bugün gelişme olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt