Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ramazan için 1,2 milyon euro vereceğimiz söyleniyor aslında sinan bolat olsa daha iyi olurdu ama sinan yedek kalmayı göze alamamış olabilir

arkadaş ben anlamadım eraya çok güveniyor falan dedik şimdi muz-aykut-ramazan oldu nerde eray?

kaleci transferi gereksizdi(onuru alsa farklı düşündüm ama bence ramazana da 1.250 bine de yazık)

arkadaşlar biz şimdi aydın'dan Allah'ın izni ile kurtuldukmu 7 numara boşa çıktımı:lol:

-------aykut

sabri-gökhan-dany-riera

--engin---yekta--emre--

kazım----umut----amrabat

geçen seneki bjk 11inden kötü mi ?

Açık ara kötü... Göbekli 1 sene yatmış ne yapacağı meçhul Engin - Azimli ama yetenği sınırlı Yekta ve taraftarın en çok sövdüğü isim olan Emre Çolak.. 'lı bir orta saha gerisini değerlendirmeye bile gerek yok...

arkadaş ya nasıl bi eziyettir , nani den nerelere düştük .daha düşürüldük,

tranfer de hep geç kalıyoruz , hep birşeyler eksik olmaz ama böyle .melo yine geç

gelirse sorun yaşarız orta alanda . zaten david villa 5 e keşke biz alsaydık .

Fatih Terim'in yeni planı Rodriguez

Ön libero transferinin sonlandırılmasını bekleyen Fatih Terim, sol bek pozisyonu için Wolfsburg'dan Ricardo Rodriguez'i düşünüyor.

10 Temmuz 2013 | 09:46A+A-

0

İtalyan basınından Tuttomercatoweb'in haberine göre Wolfsburg'un 20 yaşındaki sol beki Ricardo Rodriguez'in peşinde Real Madrid ve Galatasaray var.

Sol bek transferi için Felipe Melo ya da Wellington'la görüşmelerin sonlanmasını bekleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ön libero için takıma katılacak isim netleştikten sonra Ricardo Rodriguez'e yönelecek.

Uzun süredir Fluminense'den Carlinhos için girişimlerini sürdüren Galatasaray, oyuncuyla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayınca bu transferden vazgeçmişti.

Alman basınında çıkan haberlerde Ricardo Rodriguez için Wolfsburg'un en az 7 milyon avro bonservis bedeli talep edeceği iddia ediliyor.

Milliyet

şükür düzgün bir sol bek ismi geçti ama riera varken nereye koyacaz???

Fatih Terim'in yeni planı Rodriguez

Ön libero transferinin sonlandırılmasını bekleyen Fatih Terim, sol bek pozisyonu için Wolfsburg'dan Ricardo Rodriguez'i düşünüyor.

10 Temmuz 2013 | 09:46A+A-

0

İtalyan basınından Tuttomercatoweb'in haberine göre Wolfsburg'un 20 yaşındaki sol beki Ricardo Rodriguez'in peşinde Real Madrid ve Galatasaray var.

Sol bek transferi için Felipe Melo ya da Wellington'la görüşmelerin sonlanmasını bekleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ön libero için takıma katılacak isim netleştikten sonra Ricardo Rodriguez'e yönelecek.

Uzun süredir Fluminense'den Carlinhos için girişimlerini sürdüren Galatasaray, oyuncuyla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayınca bu transferden vazgeçmişti.

Alman basınında çıkan haberlerde Ricardo Rodriguez için Wolfsburg'un en az 7 milyon avro bonservis bedeli talep edeceği iddia ediliyor.

Milliyet

şükür düzgün bir sol bek ismi geçti ama riera varken nereye koyacaz???

riera gitmezse almayız

fft104mm2397276.jpg

Pardon da o kalecinin Fener maçlarındaki şüpheli oyununu sadece biz mi görüyoruz ?

Ne başarısı var ki 1.2 milyon Euro harcıyoruz onun için ?

Başka kaleci mi kalmadı ligde ? Tamam Eray yetersiz, Aykut zaten kaleci değil.

İnanmak istemiyorum.

Pardon da o kalecinin Fener maçlarındaki şüpheli oyununu sadece biz mi görüyoruz ?

Ne başarısı var ki 1.2 milyon Euro harcıyoruz onun için ?

Başka kaleci mi kalmadı ligde ? Tamam Eray yetersiz, Aykut zaten kaleci değil.

İnanmak istemiyorum.

Beleşe Sinan Bolat var birde.Onu alalım bari.:confused:

well-melo tartışmasına bir şey eklemek isterim..

melo şuan türkiyenin en iyi diagonal pasörüdür.

Beleşe Sinan Bolat var birde.Onu alalım bari.:confused:

54395834869 gündür beleş deniyor burada, neden kimse almıyor peki ?

Beşiktaş bile Tolga'ya bonservis vermenin peşinde ?

Var o Sinan'ın bir olayı. Beleş seven Galatasaray yönetimi bile almıyorsa, adımız bile geçmiyorsa var bir olayı.

439839848934 milyon Euro imza parası istiyor herhalde.

ben dedim renktaşlar size çarşamba umutla melo kapa bildirelecek kaynak sağlam diye

54395834869 gündür beleş deniyor burada, neden kimse almıyor peki ?

Beşiktaş bile Tolga'ya bonservis vermenin peşinde ?

Var o Sinan'ın bir olayı. Beleş seven Galatasaray yönetimi bile almıyorsa, adımız bile geçmiyorsa var bir olayı.

439839848934 milyon Euro imza parası istiyor herhalde.

Babasi cinayetten içeride.. Psikopat bi ailesi var diye olabilir..

well-melo tartışmasına bir şey eklemek isterim..

melo şuan türkiyenin en iyi diagonal pasörüdür.

Hocam su anda kimse Melo-Wellington karsilastirmasi yapamaz. Neden dersen, Melo bizim oyun planimiz icin cok önemli bir oyuncu. Oyunu acmasi, pozisyonu sokan capraz ve direk paslari, dikine oynamasi, hava toplarinda basarisi, savunmasinin cok güclü olmasi, oyunun 2 yönünde de cok iyi olmasi.

Wellingtonun isteyenlerin onu son dönemlerde 2 mac izlediğini bile sanmiyorum. Cünkü bu adam sakatliklardan sonra ofansif yönünü kaybetti, defansif yönü bile yetersiz, hava toplarinda etkisiz, yan ve geri pas yapan bir oyuncu. Melonun yerine Wellington düsünülüyorsa, cok güc kaybederiz.

Melo yatacak diyenler Wellingtonu istiyor. Adam 1.5 senedir üst seviyede oynuyor. Kalitesi belli, takimi atesliyor, sorumluluk aliyor. Kaleye gecip, 2 puan fazla almamiza bile neden oluyor.

0.5 sezonluk kötü perfonmansin üzerinde durmanin alemide yok. Gecen sene bir cok oyuncu farkli nedenlerden dolayi perfonmans düsüsü yasadi.Tatilde olan coğu oyuncu calismaz, Sneijder ve Drogbanin gecen sene neden yüzde 20-30larla oynadiğinin üzerinde kimse durmuyor mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt