Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pique malı da bi yaşlanmadı gitti

35 yaşında bile olsa gelse Shakira İstanbul'da yaşasa

Oklu yaylı kılıçlı eski savaş filmi öneri istiyorum arkadaşlar. Film izleyelim bari

David Villa yı biz alsakdıy diyenler var ama ne kadar doğru bilmiyorum 11 milyon yıllık ücreti varmış. Barca bundan da kurtulmak için ucuza vermiş falan diyorlar?

Zaten Atletico Madrid'den de 8.5 Milyon Euro falan alacak.Bu maaşı kim verir ona.Hem de bu yabancı sınırlamasının olduğu bir ülkede :)

Bu rieradan birsekilde kurtulmamiz gerekli, belliki talibi yok bizden aldi ücretden dolayi, yer acmak icin bunu bonserviz istemeden ve alacagi paranin yarisni biz vermek üzere bir takima göndermek gerekli. 1.5milyon verelim zararin nersinden dönersek kardir. yoksa koca sezon boyu 3milyon alip tribünde oturacak.

MELO, ALONSO'YU BİLE GEÇTİ!

Listenin ilk 2 sırasında ise Real Madrid'in dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Xabi Alonso ile sarı-kırmızılıların 2 sezondur Juventus'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Felipe Melo bulundu.

İspanya futbolunun önemli isimlerinden yaşındaki Alonso, %27,5'lik (19486) oran ile 2. sıraya yerleşti. Listenin zirvesine ise açık ara fark ile Felipe Melo oturdu. Brezilyalı oyuncu %46,5'luk (32899) oy dilimi ile sarı-kırmızılıların takımda görmek istediği bir numaralı isim oldu.

Ben demiştim bu Melosporlular Xabi Alonso'yu bile istemezler diye. :)

MELO, ALONSO'YU BİLE GEÇTİ!

Listenin ilk 2 sırasında ise Real Madrid'in dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Xabi Alonso ile sarı-kırmızılıların 2 sezondur Juventus'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Felipe Melo bulundu.

İspanya futbolunun önemli isimlerinden yaşındaki Alonso, %27,5'lik (19486) oran ile 2. sıraya yerleşti. Listenin zirvesine ise açık ara fark ile Felipe Melo oturdu. Brezilyalı oyuncu %46,5'luk (32899) oy dilimi ile sarı-kırmızılıların takımda görmek istediği bir numaralı isim oldu.

Ben demiştim bu Melosporlular Xabi Alonso'yu bile istemezler diye. :)

alonso alınamayacağı için sorun yok zaten iniesta'yı da koysan melo derim çünkü alınayacağı belli :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt