Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulusoy tv de kendi soyledi akrabam oldugu icin ata aksu gibi dostumu desteklemedim tüpcüyü destekledim dedi.ata aksu kazanabilirdi

ata aksu aday olacakdi sonra telefon geldi adama bir yerlerden cekil diye... bunu kendisi acikladi. isim vermedi tabiki kim aradigini ama kim ola bilir sence ?! irdvanlar aykutlar basbaknin evinden cikmiyordu. fenerbacehmi kuartacagim diye aciklama yapiordu tüpcü.

oy vermeyen ona bir Bursa vardi bir de biz ve ordu galiba yanlis hatirlamiyorsam.

Ali Adnan Arap bir oyuncu oynayamaz Türk statüsünde diğer Türk cumhuriyetlerinden olsa neysede

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Temizlemeye mi calisiyorlar? Yapma renkdaşim lutfen. Azcik arastir oku cidden anlarsin neyin ne oldugunu. Ha Rte'ci isen bir sey diyemem arastirmana bile gerek yok renkdaş :)

benim amacım siyaset yapmak falan değil

ama bi düşün aziz yıldırım kadar güçlü birine rte onay vermeden kimse soruşturma açamaz hele ki şike için

neyse forumda bu konulara girmek bile gereksiz ben kendi adıma kapattım bu konuyu :)

ata aksu aday olacakdi sonra telefon geldi adama bir yerlerden cekil diye... bunu kendisi acikladi. isim vermedi tabiki kim aradigini ama kim ola bilir sence ?! irdvanlar aykutlar basbaknin evinden cikmiyordu. fenerbacehmi kuartacagim diye aciklama yapiordu tüpcü.

oy vermeyen ona bir Bursa vardi bir de biz ve ordu galiba yanlis hatirlamiyorsam.
ya ata aksu ulusoyun destegi olmadan neyi kazanacakti,bos bos konusuyo iste.ulusoy tüpcüyü destekleyince cekildi.o biryerlerden cekil olamasa kazanacakmiydi

Buyuk takim olmak icin surekli hazir oyunculara degilde gelecegi olan oyunculara yonelmek gerekir :)

Bir önce bi bugünü garantiye alalım da geleceğe bakarız öyle, elimzide şu anda sırtımızı yasalayacak 1 tane solbek yok.

ya ata aksu ulusoyun destegi olmadan neyi kazanacakti,bos bos konusuyo iste.ulusoy tüpcüyü destekleyince cekildi.o biryerlerden cekil olamasa kazanacakmiydi

haluk ulusoy tüpcüyü destekledi diye tüpcü secilmez bence. bunda fener itiraz ederdi en basdan. Rte in paramgi yok bu isde diyenlerin aklindan sasarim acikcasi. bunu cümle alem biliyor. ulusoy ve saire fasi fiso.

bence tam tersi futbolu temizlemeye çalışıyorlar rte izin vermese aziz hakkında soruşturma açılması sizce mümkünmüydü ?

ama rte nin fb li olmasını kullananlar var mesela demirören

rte izin falan vermedi çok kez yazdım ama tekrar yazıyorum.

1-3 Temmuz sürecini rte engelleyemezdi çünkü mehmet baransu ve bazı gazeteciler operasyon kararı öncesinde bilgi almıştı zaten. Yani operasyon yapılmasa ortaya koyun boku gibi dökecekti.

2-rte nin eli ayağı tutuştu meclisi topladı kararnameyi çıkardı

3-tffye ayar çekti

4-xxxcılara ayar çekti

5-UEFA ya ayar çekmeye çalıştı (gerekirse 5 yıl gitmeyiz ne olacak dedi)

6-UEFA yemiş gibi yaptı beklemeye geçti (bir başbakanın bu kadar delirmiş olabileceğine imkan vermediler)

7-tff kararını geciktirdi unutturmaya çalıştı (klasik ilkokul beyni)

8-UEFA sıkıştırdı

9-rte geri çekildi benim gücüm buraya kadar dedi

10-TS medyası bastırdı tff kenara sıkıştı onlarda elini ayağını çekti

11-UEFA öptü

Olaylar kısaca bunlardan ibaret.

Ynt: Transfer Nöbeti

O zaman niye wel'e burun kıvırdı herkes?

Wel'i keşke alsak. Keske yabanci siniri olmasa. Melo'ya guvenmiyorum. Millet tutturmus Melo'da Melo. Alcak parasini yatcak. Hepiniz gorursunuz. Welo ise belki sakatlik gecirmese olabilirdi ama eskisi gibi olabilir mi orasi tam bir kumar. Riskli

haluk ulusoy tüpcüyü destekledi diye tüpcü secilmez bence. bunda fener itiraz ederdi en basdan. Rte in paramgi yok bu isde diyenlerin aklindan sasarim acikcasi. bunu cümle alem biliyor. ulusoy ve saire fasi fiso.
simdi tupcu devrilirse ulusoy gelince ne diyecek millet rte tüpcünun kalemini kirdi bumudur olay

renktaşlar şikecilerin cezaları nasıl artacak?disiplin müfetişinin ceza arttırma talebi oldu mu ki tahkime?

benim amacım siyaset yapmak falan değil

ama bi düşün aziz yıldırım kadar güçlü birine rte onay vermeden kimse soruşturma açamaz hele ki şike için

neyse forumda bu konulara girmek bile gereksiz ben kendi adıma kapattım bu konuyu :)

platininin kapisinda fener icin kim dilendi kisiler ve kurumlar ayrilsin diye ?! sonra kanunlar degistirildi resmen... bu gizli sike oparsyonlari rte bile karisamaz Türkiyede önceden onay verildikden sonra. dag basindamiyiz biz ?! Rte in tahmin edemedigi bir nokta olmusdur ama ki oda cok sevdigi fenerin bu isde yakalanacagini :D

rte izin falan vermedi çok kez yazdım ama tekrar yazıyorum.

1-3 Temmuz sürecini rte engelleyemezdi çünkü mehmet baransu ve bazı gazeteciler operasyon kararı öncesinde bilgi almıştı zaten. Yani operasyon yapılmasa ortaya koyun boku gibi dökecekti.

2-rte nin eli ayağı tutuştu meclisi topladı kararnameyi çıkardı

3-tffye ayar çekti

4-xxxcılara ayar çekti

5-UEFA ya ayar çekmeye çalıştı (gerekirse 5 yıl gitmeyiz ne olacak dedi)

6-UEFA yemiş gibi yaptı beklemeye geçti (bir boşbakanın bu kadar delirmiş olabileceğine imkan vermediler)

7-tff kararını geciktirdi unutturmaya çalıştı (klasik ilkokul beyni)

8-UEFA sıkıştırdı

9-rte geri çekildi benim gücüm buraya kadar dedi

10-TS medyası bastırdı tff kenara sıkıştı onlarda elini ayağını çekti

11-UEFA zükertti

12-ee burayı fem dersanesi mi zannettin koçum UEFA bu kazlıçeşmede 150 bin kişiyi toplamaya benzemez....

Olaylar kısaca bunlardan ibaret.

koçum lafını geri al sen kimsinde benimle böyle konuşuyorsun

Transfer Nöbeti

Wel'i keşke alsak. Keske yabanci siniri olmasa. Melo'ya guvenmiyorum. Millet tutturmus Melo'da Melo. Alcak parasini yatcak. Hepiniz gorursunuz. Welo ise belki sakatlik gecirmese olabilirdi ama eskisi gibi olabilir mi orasi tam bir kumar. Riskli

Bir adam için " oynarsa " diye cümle kuruyorsan o da risklidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt