Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Rahman.
Rahman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahman.
He yanı resmı bırsey yok ortada bırazda kendı kuruntularımızla bole konusuyoruz.Fenevlılerın cemaat muhabbetı gıbı
Kisaca soyle diyim. Tupcu devleti de arkasina almis belli ki. Bu kadar rahat konusamaz. Devletin destegi var dupcuye
Ceza onanır yada artarsa rte de kurtaramaz fenevi... ama düşürmezler , -15 falan verirler..
El joven iraquí Ali Adnan desvela una oferta sevillista - Estadio deportivo ali adnan haberi...GS da var haberde..:cool:
rte getirdi tüpcüyü de ondan konusuluyor. bunuda bilmiyorum deme simdi![]()
tüpcüyü indirmek rte in adamini indirmek gibi bir durum söz konusu olur. Türkiyede böyle düsünülüyor en azindan. kücük kulüpler korkar bu durumda imza atmayi. "aman sakin ha basbaknin getirdigi adama karsi cikmayalim imzamiz ile. sonra basimiza is acariz..."
bide baskan imza konusunda baska türlü konusdu bugün. imza ile yaparsak bu isi baska yerlere cekilir bu durum dedi. yani benim dedigime geliyor maalesef...
Tüpçüyü Rte getırdıgını bılmıyodum valla.Ben o an kı adaylar arasında elı en guclu olan demıoren ve oyuzden sectıler dıye bılıyorum.Yanı fener,besıktas ve galatasaray destegını aldıgı ıcın.Kucuk kluplerın korkmasını gerektırıcek bırsey yok bu devam ederse zaten batıcaklar.Ayrıca cavcav ve mamur bız getırdık bız gonderırırz acıklamalarıda var korkan adam bunları acıklamaz.Konusmayı bır daha dınlıcem konusma senın kı gıbı degıl olayı ımza boyutuna getırmeden ıstıfa etsınler dedı.Yanı ımza toplamak ıstersek zaten toplarız o konuda sıkıntı olmaz gıbısınden
Siyaset yapmayim dedim ama neyse. Olaylara cok dar bakiyorsunuz. Adamlar futbolu ele gecirmek istiyor. Fenevle pek alakasi yok.
Tüpçüyü Rte getırdıgını bılmıyodum valla.Ben o an kı adaylar arasında elı en guclu olan demıoren ve oyuzden sectıler dıye bılıyorum.Yanı fener,besıktas ve galatasaray destegını aldıgı ıcın.Kucuk kluplerın korkmasını gerektırıcek bırsey yok bu devam ederse zaten batıcaklar.Ayrıca cavcav ve mamur bız getırdık bız gonderırırz acıklamalarıda var korkan adam bunları acıklamaz.Konusmayı bır daha dınlıcem konusma senın kı gıbı degıl olayı ımza boyutuna getırmeden ıstıfa etsınler dedı.Yanı ımza toplamak ıstersek zaten toplarız o konuda sıkıntı olmaz gıbısınden
Fenere 3un 1 ini vercekler bence
3+1![]()
ulusoy tv de kendi soyledi akrabam oldugu icin ata aksu gibi dostumu desteklemedim tüpcüyü destekledim dedi.ata aksu kazanabilirdi1. sen baskanin konusmasini bidaha dinle.
2. Galatasarayimiz tüprcüye destek mi cikdisen olaylari hic takip edememisin be kardesim.
3. Rte tüpcüyü getirdi. hele hele cok güclü adalaylar geri cekilmek zorunda kalmisdir o dönemde bu yüzden.
bence tam tersi futbolu temizlemeye çalışıyorlar rte izin vermese aziz hakkında soruşturma açılması sizce mümkünmüydü ?
ama rte nin fb li olmasını kullananlar var mesela demirören
bence tam tersi futbolu temizlemeye çalışıyorlar rte izin vermese aziz hakkında soruşturma açılması sizce mümkünmüydü ?
ama rte nin fb li olmasını kullananlar var mesela demirören