Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

elmander yerine necati

hakan balta yerine wederson olsa iyi olurdu yahu

rte getirdi tüpcüyü de ondan konusuluyor. bunuda bilmiyorum deme simdi :D

tüpcüyü indirmek rte in adamini indirmek gibi bir durum söz konusu olur. Türkiyede böyle düsünülüyor en azindan. kücük kulüpler korkar bu durumda imza atmayi. "aman sakin ha basbaknin getirdigi adama karsi cikmayalim imzamiz ile. sonra basimiza is acariz..."

bide baskan imza konusunda baska türlü konusdu bugün. imza ile yaparsak bu isi baska yerlere cekilir bu durum dedi. yani benim dedigime geliyor maalesef...

Tüpçüyü Rte getırdıgını bılmıyodum valla.Ben o an kı adaylar arasında elı en guclu olan demıoren ve oyuzden sectıler dıye bılıyorum.Yanı fener,besıktas ve galatasaray destegını aldıgı ıcın.Kucuk kluplerın korkmasını gerektırıcek bırsey yok bu devam ederse zaten batıcaklar.Ayrıca cavcav ve mamur bız getırdık bız gonderırırz acıklamalarıda var korkan adam bunları acıklamaz.Konusmayı bır daha dınlıcem konusma senın kı gıbı degıl olayı ımza boyutuna getırmeden ıstıfa etsınler dedı.Yanı ımza toplamak ıstersek zaten toplarız o konuda sıkıntı olmaz gıbısınden

Nevzat Dindar‏@nevzatdindar3 dkMelo için yarın akşamı (CUMA) bekleyin..

Ynt: Transfer Nöbeti

Tüpçüyü Rte getırdıgını bılmıyodum valla.Ben o an kı adaylar arasında elı en guclu olan demıoren ve oyuzden sectıler dıye bılıyorum.Yanı fener,besıktas ve galatasaray destegını aldıgı ıcın.Kucuk kluplerın korkmasını gerektırıcek bırsey yok bu devam ederse zaten batıcaklar.Ayrıca cavcav ve mamur bız getırdık bız gonderırırz acıklamalarıda var korkan adam bunları acıklamaz.Konusmayı bır daha dınlıcem konusma senın kı gıbı degıl olayı ımza boyutuna getırmeden ıstıfa etsınler dedı.Yanı ımza toplamak ıstersek zaten toplarız o konuda sıkıntı olmaz gıbısınden

https://sivrisinekcaz.blogspot.com/2012/02/besiktas-baskan-yldrm-demiroren-tayyip.html?m=1

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Siyaset yapmayim dedim ama neyse. Olaylara cok dar bakiyorsunuz. Adamlar futbolu ele gecirmek istiyor. Fenevle pek alakasi yok.

bence tam tersi futbolu temizlemeye çalışıyorlar rte izin vermese aziz hakkında soruşturma açılması sizce mümkünmüydü ?

ama rte nin fb li olmasını kullananlar var mesela demirören

1. sen baskanin konusmasini bidaha dinle.

2. Galatasarayimiz tüprcüye destek mi cikdi :D sen olaylari hic takip edememisin be kardesim.

3. Rte tüpcüyü getirdi. hele hele cok güclü adalaylar geri cekilmek zorunda kalmisdir o dönemde bu yüzden.

1. sen baskanin konusmasini bidaha dinle.

2. Galatasarayimiz tüprcüye destek mi cikdi :D sen olaylari hic takip edememisin be kardesim.

3. Rte tüpcüyü getirdi. hele hele cok güclü adalaylar geri cekilmek zorunda kalmisdir o dönemde bu yüzden.
ulusoy tv de kendi soyledi akrabam oldugu icin ata aksu gibi dostumu desteklemedim tüpcüyü destekledim dedi.ata aksu kazanabilirdi

Ynt: Transfer Nöbeti

bence tam tersi futbolu temizlemeye çalışıyorlar rte izin vermese aziz hakkında soruşturma açılması sizce mümkünmüydü ?

Temizlemeye mi calisiyorlar? Yapma renkdaşim lutfen. Azcik arastir oku cidden anlarsin neyin ne oldugunu. Ha Rte'ci isen bir sey diyemem arastirmana bile gerek yok renkdaş :)

1045077_403605213083730_1519093010_n.jpg

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Futbolu temizlemeye çalışsalardı şu an Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören'in ömür boyu men yemiş olması gerekirdi.

Bu Ali Adnan Türk statüsünde oynayabiliyor muymuş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt