Cevap: Transfer Nöbeti
abi işte beni bu melo-welo olayında en cok korkuya iten bu mesele adamlar laura laura diye tutturmuştuda sonra taraftar baskısı falan muslera alınmıştı yine aynı filmi izliyoruz gibime geliyor bana
Bence bu konusmalarinizda birazcik haksizlik yapiorsunuz. Kimse Laura diye tutturmadi, Abdulrahim Albayrak genc ve avrupadan gelen bir kaleciden bahsetmisti, yetestirilmesi gerekilen. Laura ne Avrupa´dan geliyor nede genc egitilecek bir isim.
Ayrica Fatih Terim transferden anlzamaz demek, Antu mantigi ile Aziz Yildirimin cok güzel transferler yaptigini iddia etmek ile esdegerdir. Dany, ve Nurretin bence cok iyi oyuncular Amrabatin sadece bonservisi fazla pahali, yoksa gerektigi maclarda cok iyi performanslar cikartmistir.
-------------------------------------
Bende Melocuyum ama Wellington kardesimizin de Melo´ya göre ciddi artilari var...
-Daha hizli ve dynamik
-Daha cok kosan; daha cok basan bir eleman
-9 yas daha genc
-Melo gibi sorunla veyahut piskopat degil
-Tutmassa göndermesi daha ucuz olur
Bende üzülüyorum ama sunu da düsünmedim degil.
Bruma, Wellington, Kerim Frei, Okay Yokuslu, Umut Bulut transferleri mantikli olabilir. Kadroyu acayip genclestirmis oluruz ve zaten bu elemanlar disinda Sneijder (28) Drogba (35) Chedjou (28) Eboue (28) Hamit (29)...
Nordin Amrabat,Johan Elmander, Emanul Culio, Dany Nonkeu....
Kalan yabancilar:
Emanuel Eboue (29)
Wellington (21)
Bruma (18)
Didier Drogba (35)
Aurelian Chedjou (28)
Wesley Sneijder (28)
Fernando Muslera (27)
Nordin Amrabat (26)
Nordin, Bruma, Eboue ve Wellingtonu yabanci rotasyonu icin kullanabiliriz
Kadro: 2013/2014
Kale:
Fernando Muslera
Eray Iscan
Aykut Ercetin
Savunma:
Semih Kaya
Aurelian Chedjou
Ceyhun Gülselam (Stoper olarak kullanirim)
Gökhan Zan
Emanuel Eboue
Hakan Balta
Sabri Sarioglu
Ortasaha:
Wellington
Okay Yokuslu
Yekta Kurtulus
Engin Baytar
Hamit Altintop
Erman Kilic
Wesley Sneijder
Emre Colak
Hucüm:
Bruma
Kazim Kazim
Burak Yilmaz
Didier Drogba
Nordin Amrabat
Kerim Frei
Umut Bulut
Savunmamizda alternativ biraz eksik kaliyor belki, ama devre arasina kadar idare eder en az.