GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 26

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
26/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington yerine Oriol Romeu'yu isterdim. Ama ikisini de geç Gökhan İnler gelsin. Solbeke alalım yabancıyı. Atila Turan'ı da alsak en azından dursun belki parlar. Seneye de bi kanatta Arda diğer kanatta da ya Nani gibi orta yaşlı yıldız isim ya da Bruma gibi gencecik yıldız adayı tamam işte.

abi işte beni bu melo-welo olayında en cok korkuya iten bu mesele adamlar laura laura diye tutturmuştuda sonra taraftar baskısı falan muslera alınmıştı yine aynı filmi izliyoruz gibime geliyor bana

Bence bu konusmalarinizda birazcik haksizlik yapiorsunuz. Kimse Laura diye tutturmadi, Abdulrahim Albayrak genc ve avrupadan gelen bir kaleciden bahsetmisti, yetestirilmesi gerekilen. Laura ne Avrupa´dan geliyor nede genc egitilecek bir isim.

Ayrica Fatih Terim transferden anlzamaz demek, Antu mantigi ile Aziz Yildirimin cok güzel transferler yaptigini iddia etmek ile esdegerdir. Dany, ve Nurretin bence cok iyi oyuncular Amrabatin sadece bonservisi fazla pahali, yoksa gerektigi maclarda cok iyi performanslar cikartmistir.

-------------------------------------

Bende Melocuyum ama Wellington kardesimizin de Melo´ya göre ciddi artilari var...

-Daha hizli ve dynamik

-Daha cok kosan; daha cok basan bir eleman

-9 yas daha genc

-Melo gibi sorunla veyahut piskopat degil

-Tutmassa göndermesi daha ucuz olur

Bende üzülüyorum ama sunu da düsünmedim degil. Bruma, Wellington, Kerim Frei, Okay Yokuslu, Umut Bulut transferleri mantikli olabilir. Kadroyu acayip genclestirmis oluruz ve zaten bu elemanlar disinda Sneijder (28) Drogba (35) Chedjou (28) Eboue (28) Hamit (29)...

Nordin Amrabat,Johan Elmander, Emanul Culio, Dany Nonkeu....

Kalan yabancilar:

Emanuel Eboue (29)

Wellington (21)

Bruma (18)

Didier Drogba (35)

Aurelian Chedjou (28)

Wesley Sneijder (28)

Fernando Muslera (27)

Nordin Amrabat (26)

Nordin, Bruma, Eboue ve Wellingtonu yabanci rotasyonu icin kullanabiliriz

Kadro: 2013/2014

Kale:

Fernando Muslera

Eray Iscan

Aykut Ercetin

Savunma:

Semih Kaya

Aurelian Chedjou

Ceyhun Gülselam (Stoper olarak kullanirim)

Gökhan Zan

Emanuel Eboue

Hakan Balta

Sabri Sarioglu

Ortasaha:

Wellington

Okay Yokuslu

Yekta Kurtulus

Engin Baytar

Hamit Altintop

Erman Kilic

Wesley Sneijder

Emre Colak

Hucüm:

Bruma

Kazim Kazim

Burak Yilmaz

Didier Drogba

Nordin Amrabat

Kerim Frei

Umut Bulut

Savunmamizda alternativ biraz eksik kaliyor belki, ama devre arasina kadar idare eder en az.

Fatih Terim Podolski´yi istedi yönetim Reyra´yi getirdi

Fatih Terim Shaqiri´yi istedi yönetim Yigit Gökoglan´i kapti

Fatih Terim Amrabat´a 5-6´dan fazla vermeyin dedi, yönetim yaklasik 9 ödedi

Fatih Terim Melo´yu istedi, yönetim gitti ücüncü planda olan Wellington´u getirdi

Fatih Terim iki yildir Carlinhos diyor, ama fiyati makul oldugu halde alinmadi kendisi.

Bence Fatih Hoca gayet iyi anliyor transferlerden, ancak istedigi oyuncuyu alacaksin adama. Wesley Sneijder alindi, gercekten müthis bir oyuncu ama Hocanin sistemini uymuyordu. Yinede faydalanmayi bildi formsuz bir Sneijder´den. Ben Sneijder´i pek tanidigini da zanetmiyorum acikcasi, yani cazibesini uyandirmis bir oyuncuya benzemiyor. Zaten fromda bir Sneijder´i basarili bir sekilde kullanmak demek, bir Süperlig sampiyonlugun yarisi demektir.

Reyra´yi Kebabhane de mi calistirsak diye bir birine sorarken Yönetim, Hoca gitti parmak isirtacak bir Sol Bek yaratti 29 yasindaki adamdan.

Kiymetini bilelim Fatih Hocanin, "transferden anlamaz" gibi basit laflar ile komik duruma düsürmeyelim kendi kendimizi. Fatih Terimin tek eksikleri sunlardir...

- Cok asiri duygusaldir sinirlerine hakim olamaz

- Kibirine yenilip yalnis yaptiklari olur bazen

Baska bir kusur göremiyorum hocamizda, mashallah 5 parmaginda 5 marifet vardir...

AW: Transfer Nöbeti

Lan azıcık ışık gösterse varya azıcık herkes bu akşam biraz umutlu olurdu. İzlediğim son 3 maçında da saklambaç oynayan bir adama yıllık ne hakla 4 milyon $ bağlayabiliyoruz ben oraya hayret ediyorum.

Kesin , isin icinde Becali vardir.

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

------------------Muslera----------------------------

-----------------------------------------------------

Hamit----Semih----Chedjou---Kolarov(kiralık)

----------------------------------------------------------

----------------Wellington---------------------------

-----------------------------------------------------------

--------Selçuk--------------Sneijder-------------------

------------------------------------------------------------

Burak------------Drogba------------------Arda--------

Yedekler : Eray,Sabri,Balta/Zan,Yekta/Ceyhun,Engin/Kazım,Erman,Umut

Tribün : Dany,Amrabat,Eboue:sad007: ve Aykut:90:

Gönderilenler : Culio,Elmander,Riera,Aydın,Ufuk,Furkan,Çağlar,Batdal,Sercan,Yiğit

Welington´un defansif özellikli bir oyuncu olmasi aslinda kendisini bana cok cazip kiliyor. Brezilya´lilar normalde hücumu cok seven, asiri derecede teknik ancak fizigini kullanmayi sevmeyen, ve savunma yapmayan bir Futbol Milletidir.

Wellington kardesimizde ise tam tersi mevcut, kendisi cok iyi defans yapan ve ayni zamanda cok kosan bir oyuncu hucüma cikmayi fazla önemsemiyor. Bu hucüm yönü olmadigi anlamina gelmez yinede, bence Wellington kadar teknigi olan 10 tane Türk futbolcu yoktur, sayamaz kimse. Melo´da hucüm yönüyle ön plana cikan oyuncu olmamisti hic, Türkiye´ye gelene kadar.

Wellington ya yilin bidonu, yada yilin transferi olur...

resize.php

Fatih Terim Podolski´yi istedi yönetim Reyra´yi getirdi

Fatih Terim Shaqiri´yi istedi yönetim Yigit Gökoglan´i kapti

Fatih Terim Amrabat´a 5-6´dan fazla vermeyin dedi, yönetim yaklasik 9 ödedi

Fatih Terim Melo´yu istedi, yönetim gitti ücüncü planda olan Wellington´u getirdi

Fatih Terim iki yildir Carlinhos diyor, ama fiyati makul oldugu halde alinmadi kendisi.

Bence Fatih Hoca gayet iyi anliyor transferlerden, ancak istedigi oyuncuyu alacaksin adama. Wesley Sneijder alindi, gercekten müthis bir oyuncu ama Hocanin sistemini uymuyordu. Yinede faydalanmayi bildi formsuz bir Sneijder´den. Ben Sneijder´i pek tanidigini da zanetmiyorum acikcasi, yani cazibesini uyandirmis bir oyuncuya benzemiyor. Zaten fromda bir Sneijder´i basarili bir sekilde kullanmak demek, bir Süperlig sampiyonlugun yarisi demektir.

Reyra´yi Kebabhane de mi calistirsak diye bir birine sorarken Yönetim, Hoca gitti parmak isirtacak bir Sol Bek yaratti 29 yasindaki adamdan.

Kiymetini bilelim Fatih Hocanin, "transferden anlamaz" gibi basit laflar ile komik duruma düsürmeyelim kendi kendimizi. Fatih Terimin tek eksikleri sunlardir...

- Cok asiri duygusaldir sinirlerine hakim olamaz

- Kibirine yenilip yalnis yaptiklari olur bazen

Baska bir kusur göremiyorum hocamizda, mashallah 5 parmaginda 5 marifet vardir...

Hersey iyide buna katilmiyorum. Nerden biliyorsun Fatih Terim'in 5-6 dan fazla vermeyin dedigini?

Ustelik Fatih Terim kulubun finansal islerinde soz hakki sahibi bir kisi degil. O isi yoneticiler yonetir. Fatih Terim'in baskana "5-6'dan fazla vermeyin" demesi, Unal Aysal'in Fatih Terim'e "Bu macta Melo'yu oynatma" demesi gibi bir sey. Hoca amrabati istedi, yonetimde aldi.

Hersey iyide buna katilmiyorum. Nerden biliyorsun Fatih Terim'in 5-6 dan fazla vermeyin dedigini?

Ustelik Fatih Terim kulubun finansal islerinde soz hakki sahibi bir kisi degil. O isi yoneticiler yonetir. Fatih Terim'in baskana "5-6'dan fazla vermeyin" demesi, Unal Aysal'in Fatih Terim'e "Bu macta Melo'yu oynatma" demesi gibi bir sey. Hoca amrabati istedi, yonetimde aldi.

Fatih Terim olur olmaz yüksek maliyetli oyuncu istemez, medyada yazar bunu devamli. O aralar haberde cikmisti, Fatih Hocanin 5-6´dan fazla ödetmek istemedigini. Hoca bal gibi karisabilir bir oyuncunun maliyetine, sonucta böyle yüksek meblahlar ödemek, alinan oyuncuyu baski altina sokabilir, ve bu sahadaki performansini etkileyebilir.

The future of Galatasaray. :sgr:

Semih Kaya

Wellington

Bruno

Emre Colak

Kerim Frei

Okay Yokuslu

Alpaslan Öztürk (Gelecek sezon)

Fatih Terim olur olmaz yüksek maliyetli oyuncu istemez, medyada yazar bunu devamli. O aralar haberde cikmisti, Fatih Hocanin 5-6´dan fazla ödetmek istemedigini. Hoca bal gibi karisabilir bir oyuncunun maliyetine, sonucta böyle yüksek meblahlar ödemek, alinan oyuncuyu baski altina sokabilir, ve bu sahadaki performansini etkileyebilir.

Fatih Terim 5-6 dan fazla vermeyin diye yonetime talimat verdi (ki bunun hic bir somut kaniti yok) ve yonetimde Fatih terim'i sallamayarak Amrabat'a 8-10 milyon vererek oyuncuyu aldi.

Bu mu senin mantigin?

Teknik Direktor futbolcularin bonservisine veya maasina ka-ri-sa-maz. Yonetim Fatih Terim'e futbolcunun fiyati hakkinda soru sorabilir veya fikir alisverisinde bulunabilir. Ama Fatih terim veya herhangi bir teknik direktor yonetimin isine karisamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt