GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 27

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
27/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim 5-6 dan fazla vermeyin diye yonetime talimat verdi (ki bunun hic bir somut kaniti yok) ve yonetimde Fatih terim'i sallamayarak Amrabat'a 8-10 milyon vererek oyuncuyu aldi.

Bu mu senin mantigin?

Teknik Direktor futbolcularin bonservisine veya maasina ka-ri-sa-maz. Yonetim Fatih Terim'e futbolcunun fiyati hakkinda soru sorabilir veya fikir alisverisinde bulunabilir. Ama Fatih terim veya herhangi bir teknik direktor yonetimin isine karisamaz.

Ben Fatih Terim Yönetimin kafasina silah dayayip "5-6´dan fazla verirseniz topragi boylarsiniz " dedigini iddia etmedim zaten. Büyük ihtimal ile ilk teklifler geri cevirildikten sonra, o fiyatlardan fazla cikmasinlar demistir Ali Dürüst abimize oda iletmistir yönetime, onlar da fazla takmamistir.

Bu transferde Ünal Baskan asiri hirs yapmistir, hele hele o kayseri´den gelen laflardan sonra, Amrabat´a bu fiyatlari vermenin baska aciklamasi olamaz. O sene Farfanin eline 4 Million sikistirip 2.5 Milyon netten 4+1 yillik sözlemse önerseydin, adam erstesi aksam zaten Florya´daydi.

Yinede Amrabat cok iyi bir oyuncu, dindar ve namuslu, kötü aliskanliklari olmayan, ve son derece saygili. Ama bir Farfan mi diye sorsan, degil tabiki.

Günaydın,

Wellington hamlesi riskli bir hamle tıpkı Melo gibi, zaten her transfer risklidir.

Bu çocuğu Shaktar alsa,Porto alsa, başka bir büyük alsa imrenerek bakarız,geleceğin yıldızı deriz.

Biz alınca çok ön yargılı davranıyoruz.

Ama bir yandan da Hoca'nın eski transferleri geliyor aklıma.

Burada benim de kafam karışıyor. Şampiyon olmuşuz,Avrupa'da gelirlerin tek sahibi olmuşuz,localar,kombineler...

Ligi her türlü idare eder,ŞL'yi kaldırabilir mi? Daha iyisini alacak gücümüz yok mu?

Kimse de gaza gelip Arda ve Inler ile ciddi şekilde ilgilenmiyor herhalde.

Hayırlısı neyse o olsun...

Bu welligton da ışık olsaydı bize yedirmezlerdi zaten,

Bu güne kadar kaç yabancı genç topçu alıp, yıldızını parlatmışız ki?

Peki kaç kere hevesimiz kursağımızda kalmış?

Birileri bi laflar soylemiş. ''Çalışıyorsa, kurcalama'' ''İyi gidiyorsa dokunma''

Biz dönen tekerin, balatasını değiştiriyoruz.

Bence cok ucuza alabiliriz ve mukemmel ucuncu forvetimiz olur. Drogba, guiza ve burak yilmaz uclusuyle iyi bir rotasyon saglariz.

Yonetim neden ilgienmez anlayamiyorum

fft31_mf403897.Jpeg

Bence cok ucuza alabiliriz ve mukemmel ucuncu forvetimiz olur. Drogba, guiza ve burak yilmaz uclusuyle iyi bir rotasyon saglariz.

Yonetim neden ilgienmez anlayamiyorum

fft31_mf403897.Jpeg

Güiza'nın evinde mi çekmişler fotoyu öyleyse koltuk döşemeleri bir hoşmuş duvarda kilimi varmıydı acaba atlı olanlardan.:o

Wellington iyi olsa zaten bize yedirmezler demistin. Demekki neymis? Ribery'i 700 bin euroya alabildigimize gore demekki yediriyorlarmis.

Tarihinde bir basarın var onu da eline yuzune bulastırmıssın. Fransa da ki bir iş adamının, yoğun cabaları ve lobi calışmalarıyla alındı ribery. bir daha denk gelmez. gelse de kaçırırız zaten, kim parasını gununde alıyor ki bu takımda.

bak konu transfer olunca cok buyuk lobi faliyetleri oluşur. menajerler para kazanır. yoneticileri gorur. menajerler de buna gore hangi oyuncuyu hangi takıma ittireceğini bilir. gecen sene iyi işler yaptık. cebimiz para gordu. niye melo gelmiyor arkadaş. cunkü, melo para kazandırmıyor menajerlere. kazandırmıyor derken, menajeri belli, iki senedir aldığı para belli. welligtonun bonservisi üç parça, neler donud neler. allah bilir.

Wellington hakkında bu kadar söylenti çıktı net konuştular hâlâ bir KAP bildirimi gelmedi. Başka oyuncuyla mı görüşüyorlar napıyorlar anlamadım ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt