Attila Altun
Parçalı Üye
Fatih Terim 5-6 dan fazla vermeyin diye yonetime talimat verdi (ki bunun hic bir somut kaniti yok) ve yonetimde Fatih terim'i sallamayarak Amrabat'a 8-10 milyon vererek oyuncuyu aldi.
Bu mu senin mantigin?
Teknik Direktor futbolcularin bonservisine veya maasina ka-ri-sa-maz. Yonetim Fatih Terim'e futbolcunun fiyati hakkinda soru sorabilir veya fikir alisverisinde bulunabilir. Ama Fatih terim veya herhangi bir teknik direktor yonetimin isine karisamaz.
Guzel seksi erkek
The future of Galatasaray. :sgr:
Semih Kaya
Wellington
Bruno
Emre Colak
Kerim Frei
Okay Yokuslu
Alpaslan Öztürk (Gelecek sezon)
Bu welligton da ışık olsaydı bize yedirmezlerdi zaten,
Bence cok ucuza alabiliriz ve mukemmel ucuncu forvetimiz olur. Drogba, guiza ve burak yilmaz uclusuyle iyi bir rotasyon saglariz.
Yonetim neden ilgienmez anlayamiyorum
![]()
Bence cok ucuza alabiliriz ve mukemmel ucuncu forvetimiz olur. Drogba, guiza ve burak yilmaz uclusuyle iyi bir rotasyon saglariz.
![]()

Ribery'i 700bin euroya mi ne almistik. sonra marsilya bayerne 25 milyona satti.
Riberyi elimizden kaçırdık. Bizden bir halt olmayacağının baska bir kanıtı. (transfer konusunda)
![]()
Wellington iyi olsa zaten bize yedirmezler demistin. Demekki neymis? Ribery'i 700 bin euroya alabildigimize gore demekki yediriyorlarmis.
ali naci küçük @nkucukk9 dk
Bugün başlayacak olan Galatasaray'ın İngiltere'deki kampın Culio, Yiğit, Sercan, Ufuk ve Furkan gelmez ise şaşırmayın.
lan ne sasiracaz zaten allahin legenlerine :lol: