- 10 Mart 2013
- 121.961
- 159.221
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu zırtapoz Türk federasyonları yerine direk Avrupa Adalet Divanı'na başvursak daha iyi olurdu, bunların vereceği kararlar belli zaten, yine boş yere zaman kaybı olacak gibi..Gerçi her türlü zaman kaybı olacak ama en azından daha garantiye gitmiş olurduk
Önce lokal başvuru olması gerekiyor sanırım.
karar en son adalet divanında onaylanırda tff ya da tahkim kurulunun onaylayacagını sanmıyorum . nihat kahveciyi örnek gösterirler .nihatın başvurusunu ispanya futbol federaasyonu kabul etmedi sonradan adalet divanı onayladı. tff zaman gecmesi için elinden geleni yapacaktır bence.
aynen bizde maksat spor olsun diye once TFF / Tahkim le ugrasiyoruz la sektir et onlari direkt git AIHM ye ..
İşte önce ülke içinde ki tüm birimlere başvuru yapıp bi red cevabını almamız gerekiyormuş, ancak ondan sonra gidebiliyormuşuz..Bu iş daha uzar da uzar .
O zaman baya geç kalmışız biz bu başvuruyu yapmakta..Şimdi işin yoksa bunların kararını bekle.
Kabul etmek durumundalar çünkü yasalarında burada kazanılan davalar sonucunda uygulama hükmüne sahipsin kafasına göre ben yapmıyorum diyemez.
İşte önce ülke içinde ki tüm birimlere başvuru yapıp bi red cevabını almamız gerekiyormuş, ancak ondan sonra gidebiliyormuşuz..Bu iş daha uzar da uzar .
ins öyle olur diyecemde .bu federasyon galatasaray lehine neyi kabul etti ki bunu etsin diyesim geliyor. bu bizim konumuz değil uluslarrarası hukuka girer diyip zaman gecistirecekler diye düşünüyorum
![]()
:sad007:
yalnız benim bildiğim
tff-tahkim kararları için başkaya yol yok diye biliyorumm..
şike kararında olduğu gibi.. tahkim sportif olarak son merci yurt içinde..
![]()
[GG][/GG]![]()