Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

demmir.jpg

michel-platini_1125537c.jpg

1 aya gider tff de gider zaten ,gelsin ab kuralı ,gelsin sınırsız yabancı:kupa:

Bu zırtapoz Türk federasyonları yerine direk Avrupa Adalet Divanı'na başvursak daha iyi olurdu, bunların vereceği kararlar belli zaten, yine boş yere zaman kaybı olacak gibi..Gerçi her türlü zaman kaybı olacak ama en azından daha garantiye gitmiş olurduk

ülkedeki bütün hukuki merciler tükenmeden gidemezsin adalet divanına direk . tff sonra tahkim olmadı adalet divanı

MODLARA ÖNERİ...

konu başlığı mahkeme nöbeti olsun..

günlerdir aynı şeyler..

uefa-tahkim-tff-ab-aihm pasoo mahkeme-dava nöbeti tutuyoruz. transferde yokkk

karar en son adalet divanında onaylanırda tff ya da tahkim kurulunun onaylayacagını sanmıyorum . nihat kahveciyi örnek gösterirler .nihatın başvurusunu ispanya futbol federaasyonu kabul etmedi sonradan adalet divanı onayladı. tff zaman gecmesi için elinden geleni yapacaktır bence.

Kabul etmek durumundalar çünkü yasalarında burada kazanılan davalar sonucunda uygulama hükmüne sahipsin kafasına göre ben yapmıyorum diyemez.

aynen bizde maksat spor olsun diye once TFF / Tahkim le ugrasiyoruz la sektir et onlari direkt git AIHM ye ..

İşte önce ülke içinde ki tüm birimlere başvuru yapıp bi red cevabını almamız gerekiyormuş, ancak ondan sonra gidebiliyormuşuz..Bu iş daha uzar da uzar .

İşte önce ülke içinde ki tüm birimlere başvuru yapıp bi red cevabını almamız gerekiyormuş, ancak ondan sonra gidebiliyormuşuz..Bu iş daha uzar da uzar .

yalnız benim bildiğim

tff-tahkim kararları için başkaya yol yok diye biliyorumm..

şike kararında olduğu gibi.. tahkim sportif olarak son merci yurt içinde..

O zaman baya geç kalmışız biz bu başvuruyu yapmakta..Şimdi işin yoksa bunların kararını bekle.

Biz zaten herşeyde geç kalıyoruz. Adamlar 6+0+4 kararını geçen sene aldı sen gelmişsin bu sene Temmuz ayında kararın değismesini bekliyorsun, adamların eline koz veriyoruz ancak.

Kabul etmek durumundalar çünkü yasalarında burada kazanılan davalar sonucunda uygulama hükmüne sahipsin kafasına göre ben yapmıyorum diyemez.

ins öyle olur diyecemde .bu federasyon galatasaray lehine neyi kabul etti ki bunu etsin diyesim geliyor. bu bizim konumuz değil uluslarrarası hukuka girer diyip zaman gecistirecekler diye düşünüyorum

ins öyle olur diyecemde .bu federasyon galatasaray lehine neyi kabul etti ki bunu etsin diyesim geliyor. bu bizim konumuz değil uluslarrarası hukuka girer diyip zaman gecistirecekler diye düşünüyorum

Anlatamadım meramımı sanırım.

yalnız benim bildiğim

tff-tahkim kararları için başkaya yol yok diye biliyorumm..

şike kararında olduğu gibi.. tahkim sportif olarak son merci yurt içinde..

yurt içinde evet yok .türk mahkemeleri tahkim kararlarını değiştiremez . ama uluslarası hukuk kurallarına aykırıysa ulusal karar o zaman değişir . AB olayında da şike kararlarında da öyle olacak . uefa kişilerle kurumlar ayrılmaz derken ,bizim federasyon kişi ve kurumları ayırdı . zaten uefa tahkimde ilk soru bu olmus madem sucsuzsunuz tff sizin yöneticilerinize neden ceza verdi ? avukatlar cevvap verememiş bu soruya

benim cikmam gerek...olur ya N. Aslantas bi "kontra" verir...bu bidaki cvp. :asd:

[GG]ANKARA ANTLAŞMASI (1963)

Feridun-Cemal-Erkin.jpg
[/GG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt