Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
AW: Transfer Nöbeti
Kilit
Servet haklı, Hakan haksız, dağılın beyler...
Kilit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Servet haklı, Hakan haksız, dağılın beyler...
Şimdi kim gençler? En son biri diğerine tivit atıp ritvitliyordu.
En başta Hakan'ın Servet'e teknik ile yaptığı çıkış bence doğru olsada üslubu biraz kırıcıydı. Servet'de genel olarak bir ön yargı sahibi olduğundan o da çok sert cevap verdi.
Özellikle Servet'in hakaret niteliğinde mesajlarına karşın çok da kendini kaybetmeyen Hakan'a bu yönden artı puan vermek lazım. Ben onun yerinde olsam kendimi tutamayabilirdim.
Ancak genel olarak birbirlerine kırıcı mesajlar attıklarından burda haklı kimse olamaz.
En başta Hakan'ın Servet'e teknik ile yaptığı çıkış bence doğru olsada üslubu biraz kırıcıydı. Servet'de genel olarak bir ön yargı sahibi olduğundan o da çok sert cevap verdi.
Özellikle Servet'in hakaret niteliğinde mesajlarına karşın çok da kendini kaybetmeyen Hakan'a bu yönden artı puan vermek lazım. Ben onun yerinde olsam kendimi tutamayabilirdim.
Ancak genel olarak birbirlerine kırıcı mesajlar attıklarından burda haklı kimse olamaz.
eferim len güzel özetledin
Kararımı değiştiriyorum. Kesinlikle Hakan haklı.
Benim gibi yapıcı yaklaşan birisine bile pek de hoş olmayan bir seviyede yaklaştın.
Üslubuna bu şekilde devam edersen çok kavga çıkarırsın.
Ben o şekilde mi hitap ettim sana?

Hop Burda dur. Servet hakli.
{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}
Kararımı değiştiriyorum. Kesinlikle Hakan haklı.
Benim gibi yapıcı yaklaşan birisine bile pek de hoş olmayan bir seviyede yaklaştın.
Üslubuna bu şekilde devam edersen çok kavga çıkarırsın.
Ben o şekilde mi hitap ettim sana?

ben gencleri böyle severim.."gel len aslanim ..eferim len"