Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Şimdi kim haklı gençler? En son biri diğerine tivit atıp ritvitliyordu.

Cevap: Transfer Nöbeti

En başta Hakan'ın Servet'e teknik ile yaptığı çıkış bence doğru olsada üslubu biraz kırıcıydı. Servet'de genel olarak bir ön yargı sahibi olduğundan o da çok sert cevap verdi.

Özellikle Servet'in hakaret niteliğinde mesajlarına karşın çok da kendini kaybetmeyen Hakan'a bu yönden artı puan vermek lazım. Ben onun yerinde olsam kendimi tutamayabilirdim.

Ancak genel olarak birbirlerine kırıcı mesajlar attıklarından burda haklı kimse olamaz.

index.php

Transfer Nöbeti

En başta Hakan'ın Servet'e teknik ile yaptığı çıkış bence doğru olsada üslubu biraz kırıcıydı. Servet'de genel olarak bir ön yargı sahibi olduğundan o da çok sert cevap verdi.

Özellikle Servet'in hakaret niteliğinde mesajlarına karşın çok da kendini kaybetmeyen Hakan'a bu yönden artı puan vermek lazım. Ben onun yerinde olsam kendimi tutamayabilirdim.

Ancak genel olarak birbirlerine kırıcı mesajlar attıklarından burda haklı kimse olamaz.

Yemekteyiz programındaki dış ses havasında yazmışsın.

Bakalım nurdan hanım...

eferim len güzel özetledin

eferim len güzel özetledin

Kararımı değiştiriyorum. Kesinlikle Hakan haklı.:D

Benim gibi yapıcı yaklaşan birisine bile pek de hoş olmayan bir seviyede yaklaştın.

Üslubuna bu şekilde devam edersen çok kavga çıkarırsın.

Ben o şekilde mi hitap ettim sana?

Hakkının hakkıda hakkı varmış hakkı hakkıdan hakkını istemiş hakkı hakkının hakkını vermeyince hakkının hakkından hakkı gelmiş. Yeter millet ya ne haklılıkmış bırakın gitsin işimize bakalım...

AW: Transfer Nöbeti

Benim gibi yapıcı yaklaşan birisine bile pek de hoş olmayan bir seviyede yaklaştın.

Hop Burda dur. Servet hakli.

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Ynt: Transfer Nöbeti

Lan biride Hakan'a destek çikmamis.

#DirenPİPİ

#DirenDelikanli

#DirenHakan

hakan albayrak geldi servet ağbi.altta ...üstüne çizik atmışlar:yenieek:

ben gencleri böyle severim.."gel len aslanim ..eferim len"

alatasaray'da yabancı futbolcuların AB statüsünde oynamak için yaptıkları başvuru, gelecek hafta karara bağlanacak.

Galatasaray'da Didier Drogba, Wesley Sneijder, Nordin Amrabat, Albert Riera, Dany Nounkeu, Aurelien Chedjou ve Johan Elmander'in AB Statüsü'nda oynamak için TFF'ye yaptıkları başvurular, gelecek hafta Tahkim Kurulu'nda görüşülecek.

Duruşmalı olarak yapılması planlanan duruşmaya Galatasaraylı futbolcuları temsilen Galatasaray Yöneticisi Sedat Doğan ve bazı avukatların katılacağı öğrenildi.

Tahkim Kurulu'nun yapacağı toplantı sonrasında Galatasaray'ı haklı bulması halinde Türkiye'de oynayan ve AB pasaportuna sahip tüm futbolcuların Türk statüsünde sayılmasının önü açılacak.

Tahkim'in bu konuda vereceği kararın olumsuz olması halinde ise Galatasaray Anayasaya'ya göre Tahkim Kurulu kararlarını mahkemeye taşıyamadığı için ancak yurt dışında hakkını arama imkanına sahip.

Bu durumda da AB pasaportuna sahip futbolcuları ile Galatasaray, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ve Avrupa Adalet Divanı'na başvuru yapacak. Bu başvurunun karara bağlanmasının da uzun süre almayacağı ve yeni sezon öncesinde AİHM'den Galatasaray lehine çıkacak kararın da TFF tarafından uygulanması zorunlu hale gelecek.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM

ben gencleri böyle severim.."gel len aslanim ..eferim len"

Yaşınız yazıyor olsa insanların size bakış açısı ve hitap şekli daha farklı olabilir, bazı şeyleri farklı değerlendirme fırsatı verebilir.

Böyle olursa aynı üslupla, yanlış anlaşılmaya mahkum olabilirsiniz.

Yine de en azından bana karşı alışkanlıklarınızdan vazgeçerseniz iyi olur. "Len" diye nitelenmekten hoşlanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt