Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben hic kimseye hakaret de bulunmam ve karsi gelmem... ama hasta galatasarayli oldugum icin her 10 dk transfer

varmi diye bakarim bos zamanimda..sonra foruma giriyorum Hakan Albayrak diye üye vardi gelip gidip tuaf seyler yaziyor

ne bilimim "Nani ;) " "carlinhos tamam" "hayirli olsun iyi topcu kesin bilgi beyler"

Hakan Delikanli ya gelince baya uzun zamandir ilgi cekmeye calisiyor..yani kisisel görüsüm bu

"Emir sarigül ile konustum" sonra kimse cevap vermeyince "EMIR SARIGÜL ILE KONUSTUM BEYLER"

"Liste bende"

"Ilk ben yazmistim"

yani amac ney? gercekten biri birsey biliyorsa gelsin adam gibi paylassin burda ki herkes bilsin

oyunlara gerek yok ve modlar demiyor mu hep kaynaksiz duyum MYC nedenidir diye

Peki hakan albayrak Carlinhos bitti demisti biliyorsun ve sen benim bunu yazdigimi düsünerek bana iftira atarak 'hani Carlinhos bitmist bos herifi' yazmistin, unuttunmu? Haksizlik yapmiyormusun burda. Yine dua et sakinim Servet. Kendine gel yani. Bence cok haksizlik yapiyorsun.

Chelsea gelsin Mou'nun takımı güzel olur.

Servet haklı [bence]

AW: Transfer Nöbeti

Bende hak veriyorum.

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Bencede Servet Haklı, eğer Hakan cidden Sarigül ile konuştum felan dediyse ve konuşmadıysa

Transfer Nöbeti

Kimse gsclilerin duygulari ile oyanayamaz servet hakli

AW: Transfer Nöbeti

Just chill boys :cool:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

İkisini de tanimam ama servet hakli hakan da iyi niyetli bir arkadastir fakat hareketsiz transfer doneminde biraz eglenelim demis galiba muspet ilerlemeler olsaydi kavga cikmazdi forumda :) sakin olun beyler

Sonra döndüm ve dedim ki; Servet haklı beyler.

SA :)

80675_yildirim_demiroren.jpg

Tartışmanın ilk kıvılcımına kadar dönüp okudum bence haklı olan...[GG]Yok[/GG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt