Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Peki hakan albayrak Carlinhos bitti demisti biliyorsun ve sen benim bunu yazdigimi düsünerek bana iftira atarak 'hani Carlinhos bitmist bos herifi' yazmistin, unuttunmu? Haksizlik yapmiyormusun burda. Yine dua et sakinim Servet. Kendine gel yani. Bence cok haksizlik yapiyorsun.
ben hic kimseye hakaret de bulunmam ve karsi gelmem... ama hasta galatasarayli oldugum icin her 10 dk transfer
varmi diye bakarim bos zamanimda..sonra foruma giriyorum Hakan Albayrak diye üye vardi gelip gidip tuaf seyler yaziyor
ne bilimim "Nani" "carlinhos tamam" "hayirli olsun iyi topcu kesin bilgi beyler"
Hakan Delikanli ya gelince baya uzun zamandir ilgi cekmeye calisiyor..yani kisisel görüsüm bu
"Emir sarigül ile konustum" sonra kimse cevap vermeyince "EMIR SARIGÜL ILE KONUSTUM BEYLER"
"Liste bende"
"Ilk ben yazmistim"
yani amac ney? gercekten biri birsey biliyorsa gelsin adam gibi paylassin burda ki herkes bilsin
oyunlara gerek yok ve modlar demiyor mu hep kaynaksiz duyum MYC nedenidir diye
Peki hakan albayrak Carlinhos bitti demisti biliyorsun ve sen benim bunu yazdigimi düsünerek bana iftira atarak 'hani Carlinhos bitmist bos herifi' yazmistin, unuttunmu? Haksizlik yapmiyormusun burda. Yine dua et sakinim Servet. Kendine gel yani. Bence cok haksizlik yapiyorsun.