GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 41

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
41/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington'u aşırı övenlerle aşırı eleştirenlerin capsini alıp oyuncu geldikten iyi veya kötü oynadığında sonra milletin yüzüne vursam mı acaba? :cool:

Siz kendinizi şimdiden şartlandırmışsınız bu adam gelip bi hata yapsa linç edersiniz. İyi transferi hoca yaptı kötü transferi başkan yaptı kafasındasınız.

abim , renkdasım bizim yani benim görüşüm şudur tamam oyuncuyu nekadar sevmeye beğenmeye calıssakda muallakta kalıyoruz o mevkiye böyle olmaz.

Ynt: Transfer Nöbeti

profesyonelleşme falan hikaye yine menajer kazıklamalarıyla transfer yapılıyor inamoto'dan hallice olur bu çocuk.yazık rakiplerin ceza almış onlarla arayı açmak varken saçma salak transferlerle uğraşıyoruz xabi alonso-obi mikel-melo derken ne olduğu belirsiz wellington, robben-nani-farfan derken allah bilir pino tarzında bir kanat oyuncusu alınır.:mad:

iyi hos guzel diyosun da alti ustu bir adam alinacak mevcut kisitlamadan dolayi.obi mikel de gelse 1 melo da gelse 1 de rossi gelse de 1. gerisini alamiyoruz. alacagin oyuncular yedek kulubesinde bile oturamayacak istedigin kadar arayi acmayi iste actirmiyorlar iste. neden bir dunya para verip adami tribunde oturtucan.muslera ebuoe cedu riera snijder drogba etti alti birini kesicez ki (welo , melo, derossi farketmez) yer acilsin.ha dersen ki bruma felan olurmu bak ozamn olur.bu genc drogbanin arkasinda yedek bekler drogbanin yasi itibari ile de firmasansi cok olur lig maclarinda.dusunsenize bu saydigim 6 oyincudan birisi veya ikisi oyun esnasinda sakatlansa yerine mecburen yerli oyuncu girecek.cunku dige 4 isim 18kisilik kadroda yer almiyacak.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Wellington'u aşırı övenlerle aşırı eleştirenlerin capsini alıp oyuncu geldikten iyi veya kötü oynadığında sonra milletin yüzüne vursam mı acaba? :cool:

wellingtonu kimse övmedi,ben dahil bikaç kişi diğerleri gibi çocuğu bi hiç yerine koymadan desteklemeye çalışıyoruz.

Ben senin kadar rahat degilim kadro konusunda. Rakiplerimiz sadece Türkiye´de oynayacaklar ve bu cok büyük avantaj.

Türkiye Liginde Real Madrid kadrosuna ihtiyac yok zaten basarili olmak icin. Savasacaksin ve konsantrasyonu kaybetmeyeceksin.

Gecen sezon her ikinci haftada bir puan kaybediyorduk bu CL yüzünden. Rakiplerimiz berbat olmasaydi 2. bile olamazdik acikcasi.

Simdi vites arttiracakken, bu hamleler bana cok yanlis geliyor. Rahat degilim sampiyonluk konusunda

Aynen... Geçen yıl 10 puan fark olmasına rağmen bence çok rahat bir şampiyonluk yaşamadık... Kaldı ki kırılma anlarında şans hep bizim yanımızdaydı. Bu sene işler o kadar kolay olmayabilir. Ayrıca rakiplerimiz özellikle BJK bence akıllı işler yapıyor. Şu ana kadar bizi ne yaptığımız belli değil.... Kulüpte ne yaptığımızı bilenin olduğuna da inanmıyorum...

yabanci kontenjani varsa sende türk oyuncu alirsin, bukadar basit. isimiz biraz zora girince hemen isyan ediyoruz, gökhan inler'i almak bukadar zormu? umut bulut ve necati gibi iki aslan gibi cimbomluyuda alamiyormuyuz? bu gidisle tribünde culioyu bile görürüz bu sene.

ha yeri gelelim hayalet düz topçu dediğiniz yekta daha dogrusu dedigimiz

videolara ve dünkü maca bakılarak wellingtondan hicbir farkı yok

ha hadi 2 -3 özelligi var diyeim weloya sırf ondan dolayı yabancı sınırı o kritik mevkiye harcanmaz

yeri gelelim yektaylada 20 maç bile gitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri