Neymar'da Brezilya'da oynuyordu bu yaza kadar
ceza yiyen fener gibiyiz transfer yok, bugün wellington borsaya bildirilecek.. bonservissiz türk oyuncuda kalmadi, hem kadir bekmezci hem vederson sözlesme uzatmis.
Wellington'u aşırı övenlerle aşırı eleştirenlerin capsini alıp oyuncu geldikten iyi veya kötü oynadığında sonra milletin yüzüne vursam mı acaba? :cool:
Wellington'u aşırı övenlerle aşırı eleştirenlerin capsini alıp oyuncu geldikten iyi veya kötü oynadığında sonra milletin yüzüne vursam mı acaba? :cool:
Bidon seçilebilmek için önce o seviyeye gelmen lazım.
Siz kendinizi şimdiden şartlandırmışsınız bu adam gelip bi hata yapsa linç edersiniz. İyi transferi hoca yaptı kötü transferi başkan yaptı kafasındasınız.
profesyonelleşme falan hikaye yine menajer kazıklamalarıyla transfer yapılıyor inamoto'dan hallice olur bu çocuk.yazık rakiplerin ceza almış onlarla arayı açmak varken saçma salak transferlerle uğraşıyoruz xabi alonso-obi mikel-melo derken ne olduğu belirsiz wellington, robben-nani-farfan derken allah bilir pino tarzında bir kanat oyuncusu alınır.![]()
Ben senin kadar rahat degilim kadro konusunda. Rakiplerimiz sadece Türkiye´de oynayacaklar ve bu cok büyük avantaj.
Türkiye Liginde Real Madrid kadrosuna ihtiyac yok zaten basarili olmak icin. Savasacaksin ve konsantrasyonu kaybetmeyeceksin.
Gecen sezon her ikinci haftada bir puan kaybediyorduk bu CL yüzünden. Rakiplerimiz berbat olmasaydi 2. bile olamazdik acikcasi.
Simdi vites arttiracakken, bu hamleler bana cok yanlis geliyor. Rahat degilim sampiyonluk konusunda
Lucescu:Sınırlama olmasa Fernandoyla beraber onuda alacaktık . dedi doğruysa
Wellington transferi yattı desin biri
turkiye liglerinde bizim takimda ilk 11 de oynayacak turk yok,ulke yeteneksiz kazmalarla dolu.yurtdisindan almaya kalksan arda-inler kalibresinde adamlardamin.15m,tabi kulupleri birakirsahamle olarak diyorum bi türk bile almadık gibi
ceza yiyen fener gibiyiz transfer yok, bugün wellington borsaya bildirilecek.. bonservissiz türk oyuncuda kalmadi, hem kadir bekmezci hem vederson sözlesme uzatmis.