GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 42

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
42/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abim , renkdasım bizim yani benim görüşüm şudur tamam oyuncuyu nekadar sevmeye beğenmeye calıssakda muallakta kalıyoruz o mevkiye böyle olmaz.

yav neden olmasın? Adamın bi yanında Selçuk bi yanında Hamit gibi iki tane tecrübeli adam olacak. İster istemez kendini geliştirir. Ve kendini geliştirince de De Jong benzeri bişey olacak oyun tarzı aynı öyle çünkü. Bu adama hücum yap demeyecek hoca, ön tarafı rahatlat diyecek. Selçuk daha serbest oynayacak artık açık kapatmaktan kendi oyununa konsantre olacak.

Ben senin kadar rahat degilim kadro konusunda. Rakiplerimiz sadece Türkiye´de oynayacaklar ve bu cok büyük avantaj.

Türkiye Liginde Real Madrid kadrosuna ihtiyac yok zaten basarili olmak icin. Savasacaksin ve konsantrasyonu kaybetmeyeceksin.

Gecen sezon her ikinci haftada bir puan kaybediyorduk bu CL yüzünden. Rakiplerimiz berbat olmasaydi 2. bile olamazdik acikcasi.

Simdi vites arttiracakken, bu hamleler bana cok yanlis geliyor. Rahat degilim sampiyonluk konusunda
turkiye liginde basari icin real kadrosuna gerek yok ama iyi kadro sart o kesin,gecen devre arasinda drogbayi almasaydik sampiyonluk hayaldi bu bir gercek.

Yani Lucescu anlatmis zaten. "Wellington, Batista-Amaral karisimi bir futbolcu" demis. Ikisinin toplami bir Melo etmezdi zaten :)

Ayrica Batista, Amaral gibi futbolcularin sistemimizle alakasi bile yok. Bizim takimda 2 senedir kesici yoktu ki zaten. 2 tane box to box kullaniyorduk.

Sistemi mi degistiriyoruz? Öyle olmali, cünkü baska aciklamasi yok bu transferin. Sistemimizle alakasi yok Wellington´un.

yav neden olmasın? Adamın bi yanında Selçuk bi yanında Hamit gibi iki tane tecrübeli adam olacak. İster istemez kendini geliştirir. Ve kendini geliştirince de De Jong benzeri bişey olacak oyun tarzı aynı öyle çünkü. Bu adama hücum yap demeyecek hoca, ön tarafı rahatlat diyecek. Selçuk daha serbest oynayacak artık açık kapatmaktan kendi oyununa konsantre olacak.

belkide çoğu dediginde haklısın ama %70 imizin takıldığı nokta adamın tipi dili ırkı cinsiyeti yeri memleketi yaşı degil

o mevkiye papatya falı misali transfer yapılmaz diyoruz

belkide olmayacak allah korusun hamitten selcuktan bisey kapamayacak

e nolucak

kontenjan var bide yarıdada yollayamazsın adamı yektayla ceyhunla cl de sezon bitmez şahsi görüşüm

Melo'ya da İtalyada bidon secildi diye laf atanlar vardı geldiginde aynı sekilde Ujfalusi geldigindede eleştiriyorlardı . Şimdi Wellington eleştiriyorlar demekki bu adamda kesin tutacak yorumlara bakarak diyorum ki çok iyi bir transfer yapmışız.

hm geneleme yapmayin diyoruz her zaman ya neyse...

benim yorumlarim

melo iciin : juventusda bidon secildi ama fiorentina zamanindaki perfomasnini yakalrsa türkiye gelmis gecmis en iyi ön liberoyu izleriz

urfalusi : yasina bakmayin. adam tas gibi . türkiye liginde rahat 2-3 sene üst düzey bizde popescuya yakin katki saglar.

benim simdiye kadar her oyuncuda yorumlarim tutu bir oyuncu haric ...Amrabat :sad007:

onda da halen umudum kesilmedi acikcasi :D

melonun bundan 4 yil oncesine kadar oynadigi takimlar ve seviyeside belli.melo bize geldikten sonra patlama yasadi bu acik net

CR Flamengo

Cruzeiro EC

Grêmio FBPA

RCD Mallorca

Racing Santander

UD Almería

AC Florenz

Alakası yok Almeira-Fiorentina zamanında en az bizdeki kadar iyi oynuyodu.Brezilya milli takımının as oyuncusu oldu o formuyla 25m avro transfer yaptı zaten.Bi DMC için 25m avro çok uçuk rakam.Melo o paranın altından kalkamadı taraftar verilen parayı sorguladı yıldızı bi türlü barışmadı Juventusla.Bize gelmeden önceki sezon 35 maç oynadı zaten.Melo transferi 11-12 sezonundan önce isim/kalite olarak yaptığımız en büyük yabancı transferdi.

Yorumlara bakıyorum Wellington daha gelmeden adamı eleştiriyorsunuz inanılır gibi değil nasıl bir zihniyet bu anlamak güç.. demekki adam ilk maçlarda 1/2 hata yapsa yandı.. Melo Melo Melo diyenler gerçekten sıktı artık yeter.. Wellington büyük ihtimalle yeni ön liborumuz olucak artık bu adama sonuna kadar destek olmamız gerekiyor.. ilk zamanlar kötüde oynayabilir alışma süreci yaşayabilir eleştirmek yerine destek olmamız gerekiyor ama daha siz gelmeden adamı eleştirmeye başladınız şaka gibi..

18 kişi gitti ingiltere ye

bunlara wesley , chedjou , muslera eklense etti 21. takım kadrosu sayıca da az transfer lazım en az 5 tane

belkide çoğu dediginde haklısın ama %70 imizin takıldığı nokta adamın tipi dili ırkı cinsiyeti yeri memleketi yaşı degil

o mevkiye papatya falı misali transfer yapılmaz diyoruz

belkide olmayacak allah korusun hamitten selcuktan bisey kapamayacak

e nolucak

kontenjan var bide yarıdada yollayamazsın adamı yektayla ceyhunla cl de sezon bitmez şahsi görüşüm

Neden yollayamayasın? Kiralık alıyorsun adamı tapusunu almıyorsun ki devre arasında baktın tutmadı gönderirsin takviye yaparsın. Sneijder ve Drogba da devre arası geldi. Hatta göndermezsin yine takviye yaparsın sezon sonuna kadar yararlanmaya çalışırsın. Adamın alacağı para 1.6m€ diyorlar ortalama Türk topçular alıyor o parayı.

Alakası yok Almeira-Fiorentina zamanında en az bizdeki kadar iyi oynuyodu.Brezilya milli takımının as oyuncusu oldu o formuyla 25m avro transfer yaptı zaten.Bi DMC için 25m avro çok uçuk rakam.Melo o paranın altından kalkamadı taraftar verilen parayı sorguladı yıldızı bi türlü barışmadı Juventusla.Bize gelemeden önceki sezon 35 maç oynadı zaten.Melo transferi 11-12 sezonundan önce isim/kalite olarak yaptığımız en büyük yabancı transferdi.

Ayrica Juve sike döneminden sonra'ya denk geldi Melo ve o sürec Juve için sikintili geçti..

Demba Ba bombası

Yeni sezonda ofansif futbol planı yapan Fenerbahçe’de Moussa Sow’un partnerinin kim olacağı merakla bekleniyor.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/dembaba216.jpg

Ersun Yanal’ın listesindeki ilk iki ismin kulüpleriyle bir türlü anlaşamayan sarı-

lacivertliler, rotayı Mourinho’nun Chelsea’de gözden çıkardığı Senegalli’ye çevirdi.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın transfer listesine yeni bir isim daha girdi. Benfica’dan Oscar Cardozo ile Bayer Leverkusen’den Stefan Kiessling’in için çalışmalarını sürdüren yönetim yönetim, rotayı Chelsea’nın Senegalli yıldızı Demba Ba’ya çevirdi.

İngiliz kulübünün yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun geçen sezon 7 milyon bonservis bedeli ödenerek alınan Demba Ba’yı kadroda düşünmediğini açıklaması Fenerbahçe’yi harakete geçirdi. Moussa Sow’un milli takımda da yan yana oynadığı vatandaşını ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Sow ile birlikte Hac’a giden Demba Ba’nın sarı-lacivertli takıma sıcak baktığı bildirildi.

Yönetim 28 yaşındaki golcü için Chelsea Kulübüne 8 milyon euro bonservis bedeli önerecek. Geçtiğimiz sezon Raul Meireles’in transferinde Chelsea ile iyi ilişkiler kuran Fenerbahçe yönetimi Demba Ba için oldukça umutlu. Teknik Direktör Ersun Yanal, Sow- Demba Ba ikilisinin daha çabuk uyum sağlayacağına dikkat çekerek, transferin Fenerbahçe’ye katkı yapacağını düşünüyor.

İrfan YİRMİBEŞ/*********************

Yani Lucescu anlatmis zaten. "Wellington, Batista-Amaral karisimi bir futbolcu" demis. Ikisinin toplami bir Melo etmezdi zaten :)

Ayrica Batista, Amaral gibi futbolcularin sistemimizle alakasi bile yok. Bizim takimda 2 senedir kesici yoktu ki zaten. 2 tane box to box kullaniyorduk.

Sistemi mi degistiriyoruz? Öyle olmali, cünkü baska aciklamasi yok bu transferin. Sistemimizle alakasi yok Wellington´un.

sistem falan hikaye sirf 2 milyona kiralayabiliyoruz diye aldik bu wellingtonu, ucuz etin yahnisini kac senedir yiyoruz zaten..

iskelet kadrodan bir oyuncu eksildi böylece.. birini daha gönderirlerse asil ozaman gör felaketi. 30 yasina geldiyse geldi, pirloyu alsak yarim sene sonra kovariz bu zihniyetle. yapacagimiz tek yabanci transferi wellington olmaz, OLMAMALIYDI

Neden yollayamayasın? Kiralık alıyorsun adamı tapusunu almıyorsun ki devre arasında baktın tutmadı gönderirsin takviye yaparsın. Sneijder ve Drogba da devre arası geldi. Hatta göndermezsin yine takviye yaparsın sezon sonuna kadar yararlanmaya çalışırsın. Adamın alacağı para 1.6m€ diyorlar ortalama Türk topçular alıyor o parayı.

abi tapusunu almadıkda yarıda bu adama sao pauloya döndüremeyiz 10 yabancıylada sözlesme imzalamıs oluruz yeni takviyeyi nasıl yapıcaz

sezon sonunda dahi yollayamadın yabancılara silah çekecek halinde yok elimiz kolumuz bağlanır valla

ha yeri gelelim hayalet düz topçu dediğiniz yekta daha dogrusu dedigimiz

videolara ve dünkü maca bakılarak wellingtondan hicbir farkı yok

ha hadi 2 -3 özelligi var diyeim weloya sırf ondan dolayı yabancı sınırı o kritik mevkiye harcanmaz

yeri gelelim yektaylada 20 maç bile gitmez

unutmayalımki 1. devre yekta haketmesine ragmen hoca meloyu oynattı kötü durumda iken ,sona doğru toparladı melo...

bu sene kim iyiyse oynar

Demba Ba bombası

Yeni sezonda ofansif futbol planı yapan Fenerbahçe’de Moussa Sow’un partnerinin kim olacağı merakla bekleniyor.

a

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/dembaba216.jpg

Ersun Yanal’ın listesindeki ilk iki ismin kulüpleriyle bir türlü anlaşamayan sarı-

lacivertliler, rotayı Mourinho’nun Chelsea’de gözden çıkardığı Senegalli’ye çevirdi.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın transfer listesine yeni bir isim daha girdi. Benfica’dan Oscar Cardozo ile Bayer Leverkusen’den Stefan Kiessling’in için çalışmalarını sürdüren yönetim yönetim, rotayı Chelsea’nın Senegalli yıldızı Demba Ba’ya çevirdi.

İngiliz kulübünün yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun geçen sezon 7 milyon bonservis bedeli ödenerek alınan Demba Ba’yı kadroda düşünmediğini açıklaması Fenerbahçe’yi harakete geçirdi. Moussa Sow’un milli takımda da yan yana oynadığı vatandaşını ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Sow ile birlikte Hac’a giden Demba Ba’nın sarı-lacivertli takıma sıcak baktığı bildirildi.

Yönetim 28 yaşındaki golcü için Chelsea Kulübüne 8 milyon euro bonservis bedeli önerecek. Geçtiğimiz sezon Raul Meireles’in transferinde Chelsea ile iyi ilişkiler kuran Fenerbahçe yönetimi Demba Ba için oldukça umutlu. Teknik Direktör Ersun Yanal, Sow- Demba Ba ikilisinin daha çabuk uyum sağlayacağına dikkat çekerek, transferin Fenerbahçe’ye katkı yapacağını düşünüyor.

İrfan YİRMİBEŞ/*********************

valla allah korusun çok severim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri