Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Cevap: Transfer Nöbeti
Anam beni sol bek doğursaymış şimdi para sayıyorduk
Anam beni sol bek doğursaymış şimdi para sayıyorduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu aykut 31 yasina geldi insan hicbirsey ogrenemezmi,nasil bir yetenek dusmanisin arkadas.rakip adamin son dakikada elle kurtardigi topu aykut kurtaramazdi
bende dedim ne diyo bu hey allahim ya![]()
aman birileri duymasin 19 yasinda adam Galatasarayda 11 de oynayamaz diyenlerden dolu burasi
aman birileri duymasin 19 yasinda adam Galatasarayda 11 de oynayamaz diyenlerden dolu burasi
Devir nasıl değişti. Zamanında Fener Anelkaları, Appiahları getirirken biz en fazla 3 yabancı ile oynayabiliyorduk. Onlar yırtınıyordu yabancı serbest bırakılsın diye.
Şimdi onlardaki Galatasaray korkusu tam tersini söyletiyor.
Fransa da Samuel Umtiti diye bir futbolcu daha var.Oda kaliteli.Yanlız şu Pogba yeni Vieira gerçekten.
Fransa da Samuel Umtiti diye bir futbolcu daha var.Oda kaliteli.Yanlız şu Pogba yeni Vieira gerçekten.
Reis biz hiçbir zaman fener bizi geçecek korkusu yaşamadık.Zaten onlarda o vizyon yok.Aslında bende çok yabancı oyuncu oynatılmasına karşıyım.6+0+4 saçmaoğlu saçma.
Umtiti'nin en iyi tarafi stoperden bozma bir sol bek. Iki pozisyonda da kusursuz oynuyor.
Ali Adnan Irakta cakma turk kimligi yaptiramazmi![]()
gelsin gelsin gayet iyi.cocuk 19 yasinda ama topu ayagina aldiginda belli ediyo kendini.bir sol bek icinde bu yasta fizik yapisida gayet iyi.adamda prekazi havasi varAli Adnan geliyormuş, düşüncelerinizi alalım Tuuman
Bosverin melo'yu paul pogba'yı alalım:..
Ben inatla söylüyorum, siyasi, dini, v.s. ne derseniz deyin. Bize bu adamı eninde sonunda yerli statüsünde oynattırırlar.
gelsin gelsin gayet iyi.cocuk 19 yasinda ama topu ayagina aldiginda belli ediyo kendini.bir sol bek icinde bu yasta fizik yapisida gayet iyi.adamda prekazi havasi var![]()