Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu aykut 31 yasina geldi insan hicbirsey ogrenemezmi,nasil bir yetenek dusmanisin arkadas.rakip adamin son dakikada elle kurtardigi topu aykut kurtaramazdi

Haci adam manyak mi performans gostersin yorulsun maclara ciksin ? Oyle bos bos oturup para kazanmak varken sag sola ziplamaktan aci cekecegine temizce parasini aliyor .. :lol: Ornek alinacak adam .

Devir nasıl değişti. Zamanında Fener Anelkaları, Appiahları getirirken biz en fazla 3 yabancı ile oynayabiliyorduk. Onlar yırtınıyordu yabancı serbest bırakılsın diye.

Şimdi onlardaki Galatasaray korkusu tam tersini söyletiyor.

Reis biz hiçbir zaman fener bizi geçecek korkusu yaşamadık.Zaten onlarda o vizyon yok.Aslında bende çok yabancı oyuncu oynatılmasına karşıyım.6+0+4 saçmaoğlu saçma.

Reis biz hiçbir zaman fener bizi geçecek korkusu yaşamadık.Zaten onlarda o vizyon yok.Aslında bende çok yabancı oyuncu oynatılmasına karşıyım.6+0+4 saçmaoğlu saçma.

Biz ekonomik olarak sürünürken bile geçemediler. Ama haklılar şu anda. O zaman geçemedik şimdi tutamayız diye korkuyorlar.

Bosverin melo'yu paul pogba'yı alalım:..

Bursaspor tv'nin linkini buraya koydugumdan beri yayin iflah olmadi. Kac kisi yuklendi?:o

Şu bir gerçek ki, hiç bir Galatasaray yönetimi, 19 yaşındaki bir SOL BEK (savunma, defans...) oyuncusuna 15 milyon EURO gibi paralar vermez, atıyorum transfer bütçemiz 100 milyon da olsa vermeyiz. Hatta golcü olsa, açık olsa (aldığın paranın 2-3 katına rahat satacağımızı bilsek) bile vermeyiz.

Bunun tersi bir mentalitenin hiç bir zaman oluşacağını düşünmüyorum açıkçası.

Messi 15 nakit deseler bizimkiler taksite bölmeye çalışır, şaka yapmıyorum.

Yanlız M.United,Pogba'yı Juve'ye nasıl satmış? Malmı bunlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt