Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Giyim kuşam ve saç sakal konusunda en son tavsiyede bulunacaklar Almayada ki gurbetçilerdir bence :D

:asd:

[GG]
emreblog1_1.jpg
[/GG]

Ya orasi öyle zaten haklisin Serdar. Türkiye'nin cogu yerlerinde daha 'düz' takiliyorlar. Burda daha cok renk kombiler yapiliyor.

Sizin oralarda renkli olacam diye aşırı absürt oluyor, altı kaval üstü şişhane derler bizim burada. Hem şık hem de biraz efendi giyinmek lazım.

Ha bir de saç sakal aman Allahım

Ribery gelse kabul edeceklerle Arda gelirse kabul etmeyecekler aynı kişiler olabiliyor bazen.İlginç.

Giyim kuşam ve saç sakal konusunda en son tavsiyede bulunacaklar Almayada ki gurbetçilerdir bence :D

katılıyorum serdar.kaşlar her daim Vj bülent gibidir.çok incedir inanılmaz kötüdür.

kotu yırtık ve dar severler.

kolyesiz gezmezler.daha çok ince ipte fildişini severler.

tişörtleri de dardır.ayrıca tişörtün üzeri ya amerikan amblemi ya da kadın motifleriyle süslenmiştir.

katılıyorum serdar.kaşlar her daim Vj bülent gibidir.çok incedir inanılmaz kötüdür.

tişörtleri de dardır.ayrıca tişörtün üzeri ya amerikan amblemi ya da kadın motifleriyle süslenmiştir.

Evet bu dogru. Gerisi dogru degil sacma.

Ahahaha:D Hakan seninde kaşlar VJ Bülent gibi mi lan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt