Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet bu dogru. Gerisi dogru degil sacma.

hakan almanyada 4 tane kuzenim var bunları gördüm keşfettim ve de uydurmuyorum.her yaz gelirler,geçen senede ben gittim.saydığım özelliklerin 100 alamancı türk gencinin 80 ya da 85 inde var olmakta.adamın fotolarına bakıyorum yanındakilerde aynı.hepsi aynı.bi de bunlar solaryuma mı gidiyor bilmiyorum ama felakette bronzlar.değişik işler dönüyor orda.

hakan almanyada 4 tane kuzenim var bunları gördüm keşfettim ve de uydurmuyorum.her yaz gelirler,geçen senede ben gittim.saydığım özelliklerin 100 alamancı türk gencinin 80 ya da 85 inde var olmakta.adamın fotolarına bakıyorum yanındakilerde aynı.hepsi aynı.bi de bunlar solaryuma mı gidiyor bilmiyorum ama felakette bronzlar.değişik işler dönüyor orda.

Ya kaslar dedigin gibi degil aslinda. Bende sonucta burda yasiyorum bazi seyleri biliyorumdur heralde. Solaryum'a cok gidiyorlar/gidiyoruz dogrudur. Burda pek günes görmeyince mecburen gidiyoruz. Ben fazla takilmam ama hafta da bir cok kez giden sapiklar var.

Hem geldim, hem de gelenleri görüyorum. daha 15 gün önce Alman gurbetçilerin bolca olduğu yerde tatil yaptım. 100 m öteden anlıyorsun adamın kim olduğunu.

Aynı Tugay ın söylediği gibiler.

Ya bi git. 2-3 öyle diye nasil genelleme yaparsin. Burda 82 milyon insan yasiyor.

sergioramos.jpg

R.Madrid'e gelmeden önceki Ramos :o

images

Buda geldikten sonra ki son hali, adam bildiğin evrim geçirmiş.:confused:

Transfer haberlerinden başka her şey konuşuluyor yahu burada.Bu arada Ali Adnan'da bir gelişme var mı acaba?

Ya bi git. 2-3 öyle diye nasil genelleme yaparsin. Burda 82 milyon insan yasiyor.

Seçim anketi yaparkende gidip 70 milyon a sormuyorlar. Belli bir kesime sorum genelleme yapıyorlar ve genelde doğru çıkıyor.

Sende savunma yapma bana. Almanya da ki Alman özentisi Türk gençleri bilmek için orada yaşamaya gerek yok.

burak yılmaz başlığı altında yorum yazamıyorum bu nasıl bir saçmalıktır adamı 3 ay önce eleştirdik diye girişimi yasaklamışlar ayıptır

burak yılmazı beğenmek zorundamıyım herkesle aynı düşünmek zorundamıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt