Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yaş, birinin son transferi, diğeri oynarsa maliyeti çıkartma şansın var.

hayıt şöyle bir geyik vardı hep wellington yarı fiyatına mal olacak falanda filan yok öyle bi şey işte,satma imkanımız olurmu oda soru işareti kötü çıkarsa napacan o var birde.14 milyon euro ya alınana adam ii çıkarmı diye düşünülmemeli öyle oyuncular o paraları etmemeli bence.öle biri alınabilir pekala ama o wellington mudur soru işareti hatta takımın en önemli mevkisi için kumar oynanırmı oda var.ben melo olsun demiyorum ama wellington da olmasın o olmayacaksa diyorum.

Sansür gibi birsey bu. Özgür'e yaz bi sen. Yardimci olacak biri varsa o kisi Özgür olur.
aynen hakan sansur bak ben mesela senin yazdığın çoğuz yazıya bazen katılmasamda saygım var senin düşüncendir burda admin olsam çocuk gibi beğenmediğim kimseleri mimlemem bu nedir kardeşim ii ki burak yılmazı beğenmiyoruz

aynen hakan sansur bak ben mesela senin yazdığın çoğuz yazıya bazen katılmasamda saygım var senin düşüncendir burda admin olsam çocuk gibi beğenmediğim kimseleri mimlemem bu nedir kardeşim ii ki burak yılmazı beğenmiyoruz

Bende öyle, Hakan ın yazdığı çoğu şeye katılmam ama saygım da yok :D

Forumda cogunlugun fikrin'e katilmayan kus oluyor veya dislaniyor iste. Dedigim gibi sen yöneticiler'e bi yaz yardimci olurlar sana. Özgür online oluyor sürekli aslinda direk ona yaz. Yada bak su an kim online o kisiye yaz.

Forumda cogunlugun fikrin'e katilmayan kus oluyor veya dislaniyor iste. Dedigim gibi sen yöneticiler'e bi yaz yardimci olurlar sana. Özgür online oluyor sürekli aslinda direk ona yaz. Yada bak su an kim online o kisiye yaz.
valla hakan şimdi yazsam 2 gun sonra gene eleştiricem atarlar gene burda burak yılmaz dunyanın en iyi forveti yeaa diye konuşmak gerekiyor boş ver saol yardımların için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt