Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mikel gelsin müthiş olur.Şart mı box to box adam almak,zaten bizde hücum görevini gören fazlasıyla oyuncu varken?Mikel'in defansif özellikleri çok iyi,ofansa da mümkün olduğunca katkı verir.

Mikelin defansif yönünün iyi olmasi gecmiste kaldi. Montolivo ve Vidal gibi oyuncularin bile Mikelden 2 kat iyi defansi var.

Bizim İnter taraftarida ayni böyle düsünüyordu. Motta varken, Sneijder geriye oyun kurmaya gelmiyordu, sadece ofansa odaklaniyordu, cok iyi perfonmans gösteriyordu. Sonra Motta satildi, yerine defansif bir oyuncu oynamaya basladi. Ayni böyle düsünüyorlardi, sonra Sneijder geriye oyun kurun kurmaya gelmekten helak oldu, eski perfonmansinin yarisini bile gösteremez oldu.

Bizim gibi rakiplerinin yüzde 90i kapanan takimlar karsisinda Zokora, Mikel gibi adamlar bir lüks.Oyunun ofansif yönünde seni 1 kisi eksik oynatir bu adamlar.

Melonun ofansif yönü bizim icin cok önemli. Meloya yakin özelliklere sahip Capoue gibi birisini almak varken, Mikeli almakta bir mantik yok.

kesinlikle bu konuda yönetimin sucu olabilir ama bunuda kabul etmemiz gerekiyor ,sen eger profesyonel futbolcu isen gidersin juventus un antreman sagasinda antremen yapip kendini hazir tutarsin , bunu firsat bilip uzunca tatil yapmazsin.

Juve'nin sahasında yapmana da gerek yok.Tutarsın kendinde bi kondisyoner,yaparsın antrenmanını.

Kaç paraysa verip alsınlar Gökhan İnler'i ya..Sonuçta 1 kere alıyorsun, al Gökhan'ı tepe tepe kullan, 4 sene garanti oynar zaten, hem yabancı sıkıntısına da düşmemiş olursun..Ondan sonra sol beke mi yabancı alırsın, ya da gider kanat mı alırsın, naparsan yap.

kesinlikle ayni fikirdeyim eger melo gelirse bruma falan hikaye kesinlikle bence kanat oyuncusu alinmaz,melo gelirse su kadro ile bile ilk 11 cikaramiyorum ancak ya sagbekte sabri yada solbek de hakan balta ile oynarsam o zaman oluyor.

Transfer Nöbeti

Ya kimse Meloya prof falan demedi. Bu işde Melonun suçu olduğu kadar yönetiminde var.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

TT Arena çimlerinde sorun yokmuş arkadaşlar.Son 22 günde 11 maç + 4 antrenman yapıldığından çimlere herhangi bir bakımda yapılamamış.Yeni sezona kadar çimlerde sorun kalmazmış.

ya bugün çıkan mikel haberini araştırdım, bugünkü fransız sitesindeki haber 1 ay önce daily mailde çıkan haberi hatırlatıyor "mikel galatasaray için maaşımda kesintiye giderim" demişti tarzında, bizim medya da sağolsun yeni söylemiş gibi atlıyor

kesinlikle ayni fikirdeyim eger melo gelirse bruma falan hikaye kesinlikle bence kanat oyuncusu alinmaz,melo gelirse su kadro ile bile ilk 11 cikaramiyorum ancak ya sagbekte sabri yada solbek de hakan balta ile oynarsam o zaman oluyor.

Ya yıllardır nolur gitsinler diye dört gözle beklediğimiz Balta'ları, Sabri'leri sırf bu kontenjan nedeniyle ilk 11'de görmek zorunda kalmak, zulümden başka bişey getirmez bize..Veya Hamit'i sağ bek yapma düşüncesi kabus gibi..O yüzden başın ağrımasın istiyorsan, biraz tuzlu da olsa gidip getireceksin Gökhan'ı..Sonra 4-5 sene kafan rahat olacak.

Mikelin defansif yönünün iyi olmasi gecmiste kaldi. Montolivo ve Vidal gibi oyuncularin bile Mikelden 2 kat iyi defansi var.

Bizim İnter taraftarida ayni böyle düsünüyordu. Motta varken, Sneijder geriye oyun kurmaya gelmiyordu, sadece ofansa odaklaniyordu, cok iyi perfonmans gösteriyordu. Sonra Motta satildi, yerine defansif bir oyuncu oynamaya basladi. Ayni böyle düsünüyorlardi, sonra Sneijder geriye oyun kurun kurmaya gelmekten helak oldu, eski perfonmansinin yarisini bile gösteremez oldu.

Bizim gibi rakiplerinin yüzde 90i kapanan takimlar karsisinda Zokora, Mikel gibi adamlar bir lüks.Oyunun ofansif yönünde seni 1 kisi eksik oynatir bu adamlar.

Melonun ofansif yönü bizim icin cok önemli. Meloya yakin özelliklere sahip Capoue gibi birisini almak varken, Mikeli almakta bir mantik yok.

diyorsun ki mikel çöp, adamın ne defansı ne ofansı var demişsin , vay anasını chelsea de bu adama onca para istiyor avcunu yalar desene

Ucak'ta geliyor.

Vallah hic haberim yok Abi, artik sogudum ztn Transfer Haber'lerinden her sene ayni cacik

millet kapışmaya başlamış mikel mi melo mu diye de o yüzden sordum.

ben de soğumuştum bu transfer işinden ama dün sahada sneijder le drogba yı görünce dedim, bi önliberomuz olsa taş gibi takım oluruz.o sebepten önemli alacağımız önlibero oyuncusu.

Sanki bizimkiler Obi Mikel´e 10-13 Milyon Euro arasi verecek :) Kime vermisiz de ona verecegiz? Hikaye yani. Salliyorlar.

Fazla kivranmayin öyle Melo´yu almamak icin. Getirin o zaman Wellington´u, ama tutmazsa da hesabi verirsiniz. Bu kadar basit yani.

Mattias Delgado kariyerinde parladığı takıma geri dönmüş Fc Basel'e yani bakalım bir diriliş gerçekleştirebilecek mi yetenekli adamdı vesselam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt