Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Bu haberin gerçek olduğuna pek inanmıyorum keşke gerçek olsa ben herzaman mikeli meloya tercih ederim en baştan beri söylüyorum zaten Ofansif oynayan oyuncumuz var Selçuk sneijder Hamit/Erman bu adamda varsın Ofansif oynamasın

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Cevap: Transfer Nöbeti

mikel haberi balon ya 1 ay önce söylediği iddia edilen şeyi alıntılayarak hatırlatmış gazete, trabzon da mikele talip diye haber yapmışlar da

Mikelin defansif yönünün iyi olmasi gecmiste kaldi. Montolivo ve Vidal gibi oyuncularin bile Mikelden 2 kat iyi defansi var.

Bizim İnter taraftarida ayni böyle düsünüyordu. Motta varken, Sneijder geriye oyun kurmaya gelmiyordu, sadece ofansa odaklaniyordu, cok iyi perfonmans gösteriyordu. Sonra Motta satildi, yerine defansif bir oyuncu oynamaya basladi. Ayni böyle düsünüyorlardi, sonra Sneijder geriye oyun kurun kurmaya gelmekten helak oldu, eski perfonmansinin yarisini bile gösteremez oldu.

Bizim gibi rakiplerinin yüzde 90i kapanan takimlar karsisinda Zokora, Mikel gibi adamlar bir lüks.Oyunun ofansif yönünde seni 1 kisi eksik oynatir bu adamlar.

Melonun ofansif yönü bizim icin cok önemli. Meloya yakin özelliklere sahip Capoue gibi birisini almak varken, Mikeli almakta bir mantik yok.

Peki sana bir şey diyeyim.Dünyanın en büyük kulüplerinin orta saha oyuncularına bi bakalım.

Barcelona-Busquets

Real Madrid-Khedira

Dortmund-Bender

Bayern-Martinez (Gustavo)

Man Utd-Fletcher

Chelsea-Mikel

Juventus-Pogba

Bu adamların hepsi kendi takımlarında düzenli ilk 11'de oynuyor,kendinden çok daha zayıf rakiplere karşı bile.Hepsi de defansif yönü son derece kuvvetli,ama ofansa pek katkısı olmayan oyuncular.Peki neden bu oyuncular 2 yönlü olmamasına rağmen 11'de oynuyorlar,çünkü zaten oynadıkları takımlarında hücum görevini üstlenebilecek fazlasıyla oyuncu bulunduğu için.

Transferler diğer kampa yetişirler umarım.

diyorsun ki mikel çöp, adamın ne defansı ne ofansı var demişsin , vay anasını chelsea de bu adama onca para istiyor avcunu yalar desene

Mikele kimse 16 milyon euro vermez. Sadece Mikelin inis döneminde olduğunu ve eskisi kadar iyi olmadiğini söylüyorum.

ben degil ayrintli istatistikler ve futbol expertleri de öyle söylüyor. Montolivo ve Vidal gibi oyuncular, capa tarzi ön liberolardan cok daha iyi defans yapiyorlar.

Capoue gibi bir adam varken, ben Mikeli almazdim.

Bu haberin gerçek olduğuna pek inanmıyorum keşke gerçek olsa ben herzaman mikeli meloya tercih ederim en baştan beri söylüyorum zaten Ofansif oynayan oyuncumuz var Selçuk sneijder Hamit/Erman bu adamda varsın Ofansif oynamasın

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yazdıklarımın aynısını sen de yazmışsın,zaten ofansif görevi üstlenebilecek pek çok oyuncu varken,defansif sorumluluğu daha yüksek olan oyuncu almalıyız.

Madem Melo´dan memnun degilsin, cok önceden Obi Mikel ile ciddi ciddi ilgileneceksin, almak icin de herseyi yapacaksin.

2 ay gecmis, ilk kamp neredeyse bitmis, hala ordan oraya atliyor beceriksizler. 2 ay da Obi Mikel icin ugrasin bakalim, onu da beceremezsiniz zaten.

Sonra Melo´yu da arariz, Wellington´u da arariz, sonunda da Hürriyet´i alternatif diye transfer ederiz herhalde

Melo'yu almayacaksan daha iyisine bakıcaksın sözüne katılıyorum. Aynen öyle olması gerekiyor.

Her Zaman söyledim yine söyleyim... ne zaman görülmüş bizim erken transfer yaptığımız artık gecikmeye başladı yönetim canım sıkılmaya başladı bu ne ya :mad:

Yönetim geçen sezondan sonra aynı hatayı bu sezonda yaparak sınıfta kalmıştır benim gözümde tartışmasız körü körüne savunmanın anlamı yok en iyisini onlar bilir şöyle olmuştur böyle olmuştur yazıktır ya koskoca külüp 2 yıldır aynı bölgeye aynı oyuncuyu alamıyor yerine başkasınıda almıyor ne yapmaya çalışılıyor kendileri dahi biliyor mu şüpheliyim artık.

Melo daki süreç geçen seneye benzemeye başladı.Mikel i de alamayız bonservisi yüksek, yine dönüp dolaşıp ya melo yu alacağız ya da welington.En iyisi yine melo yu almak gibi duruyor.

Başkan ne dediydi, bu hafta sonuna kadar, Melo mu Wellington mu belli olur dedi. Malesef yine olmadi,Melo yine kamplara katılmadı. Daha Umut a bile imza attirmadık... Beklemekten yorulduk vallah..

Mikele kimse 16 milyon euro vermez. Sadece Mikelin inis döneminde olduğunu ve eskisi kadar iyi olmadiğini söylüyorum.

ben degil ayrintli istatistikler ve futbol expertleri de öyle söylüyor. Montolivo ve Vidal gibi oyuncular, capa tarzi ön liberolardan cok daha iyi defans yapiyorlar.

Capoue gibi bir adam varken, ben Mikeli almazdim.

bir kere aynı ligde oynamıyorlar expertler geçsin o işleri, vidali anladık da montolivo gidip eplda oynasın bakalım orta saha, ayrıca inter motta yerine daha defansif adam aldı sneijder kötüye gitti demişsin, mottanın gittiği sezon guarini almadılar mı ben mi yanlış biliyorum acaba? bir de mikel öyle sneijderi kendi yarı sahamıza getirtecek kadar oyun kuramayacak bir oyuncu değil ki olsa bile bizde selçuk var zaten, mikelin eskisi kadar iyi olmadığı doğru

Şu anda bir tatil yapan Melo var bir o yatıyor. Diğer alternatif oyuncular en azından kendi takımlarında kamptalar. Bir şekilde yaz kampı yapıyorlar.

Eğer iş uzayacaksa Melo yerine kendi takımında kamp gören kim olsa razıyım. Melodan daha faydalı olacağı kesin.

Ben de aynısını diyorum;Matic,Capoue,Wanyama,Pogba,Mikel gibi oyuncuları almalıyız.

Wanyama transfer oldu Pogba hayatta gelmez unutun. Matic'i alabilirsin ama bonservisi tuzlu ister Benfica. Mikel box to box bir oyuncu değil burada en iyi ihtimal Capoue var onu almak gerekiyor.

1 aydan az bir zaman kalmış biz ne kimseyi aldık ne de birisini gönderebildik çok acı böyle transfer dönemimi olur?

Hala Elmander kadroda komik..

Yau Allah'ini seviyorsan Baskan Gökhan'i al 4 sene geriye yaslan, bukadar mi zor ?

Bu yönetim belki de transfer anlamında gelmiş geçmiş en iyi yönetimdir ama şu da bir gerçek ki, Galatasaray tarihinde hangi yönetim olursa olsun, bu transfer olayı hep kağnı gibi işlemiştir..Yani şu transferleri bir an önce bitirelim, rahatlayalım demek yok, hep son dakikaya kadar arayışlar, pazarlıklar..

Yani bir futbolcu için 5 isteseler 3 veriyoruz, 3'e inseler bu seferde 2'ye düşürmeye uğraşıyoruz, oldu olası hep bi çingene pazarlığı..Ondan sonra da son dakika transferlerine senelik 3 milyonluk kontrat imzalatıyoruz.Yani gelenek midir, görenek midir bir türlü çözemedim ben bizim takımda ki bu transfer işini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt