Cevap: Transfer Nöbeti
Ben yanarim yanarim Elmander, Ujifalusi, Melo ve Eboue´ye yanarim... Hatirlayin dostlar halimiz ne kadar yamandi, ne aci günler gecirmistik, gözyaslarina boguluyorduk "Aslani kediye bogduruyorlar" diye diye.
Muslera ve Selcuk ile bu 4 oyuncu o muhtesem degisimizin yüzüdür, görünen kismidir. Simdi bir bakiorsun sarisi gitti, derisi tartisiliyor.
Ujifalusi (Astilar)
Elmander (Bictiler)
Melo (Sürgün ettiler)
Eboue (YEDIRTMEYIZ)
Ujifa ve Elmander´i belki silebilirsin, Ujifa´nin yasi malum, ama gerisi daha en az 4 yil hizmet edebilirdi bu camiaya, ve Efsane olabilirlerdi gönüllerimizde. Yavas yavas gencleri koyardin yerlerine, ve adamlar gercekt profesyonellerden ögrenirlerdi Topu ve Adamligi.
Ne olursa olsun ama benim gönlümde bu Oyuncular, degisimimizin yüzü ve Ak´i olacaklari. Galatasaray´in yeniden dogusunu hatirlayinca herzaman Elmander´in gülüsü, Melonun pitbull sevinci, Eboue´nin danslar, Selcukun frikikleri ve Muslera´nin sicak kanliligi gelecek.
Ben yanarim yanarim Dany ve Amrabat´a yanarim. Gercekten bu iki oyuncudan keyif aliyorum ve takim icinde sempatik buluyorum. Icimi yakiyor onlari mahkum bir sekilde tribünlerde veya yedeklerde görmek.
Birden cok duygulandan, kendimden gectim, farkli bir kimlige büründüm sanki... OFFF OFFFF Demirören OFFF OFF yaptigin zalimliklerinin hesabini vereceksin INSALLAH bir gün.