GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 48

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
48/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bakın melocu falan degilimde ya harbi potansiyelli genç alalım yada

gol kaçırdıgında kükreyecek bi ASLAN ALALIM

fenerlilerin 2 yıldır antuda öttügü gibi hafif ruhsuzmuyuz ne demeyelimde. ha bazılarına kalsak diğer neşe kaynagı eboueyide yollicaz

Eboue'yi severim, iki senedir de banko oyuncumuz ama acele etmeye gerek yok. Bu sene performansinda cok ciddi bir düsüs olursa seneye daha iyi birini alabiliriz belki.

Belirli bir standartta oynadigi kesin, veriler onu gösteriyor. 2007'den günümüze kadar sürekli sabit oynuyor sanki. Emmanuel Eboué - Marktwertentwicklung - transfermarkt.de

zaten standardi yuksek bir oyuncu, ama kontrat yenileme sart bu sene, en kotu aralik ayinda, yoksa elin adamlari teklif yapar

----------Nando-----------

Eboue-Chedjou-Semih-Hakan

----------Ceyhun-----------

---------Selcuk-------------

Burak-----Wes---------Bernard

----------Drogba-------------

Wellington yerine Ceyhunu isterim.. ve gider Bernarda döker ve transferi kapatirim.

tek yabancı welıngton alınacak gıbı yerlı sol bek bakmak lazım ılk adayım karabukten ıshak dogan alınabılır takasla yada rızeden oguzhan berber alınabılır en azından baltayı yedekleyecek turk olur allah korusun mac ıcı sakatlık olsa sol beke ya sabrı gecer yada eboue

solbek transferi kesin yoktur onu unutun hemen

baskan kendi aciklamisti zaten

wellingtonla yabancı kontenjanın harca sağ beke hamiti koy

ziyanın ddigi gibi ya yok artık ...... ama artık ya

Daha adam bir maça çikmadi neyini eleştiriyorsun değerli kardeşim. Pazardan karpuz alip eve gelmeden kötülemek gibi birsey olmuş senin yaptiğin

Itiraf ediyorsun iste. Karpuz aliyorsun, nasil cikacagindan emin olamiyorsun. Kötü cikarsa CL patlar. Bu kadar basit.

Hadi Türkiye´yi halledersin de, CL´de patlarsin

1.5 aydir Gökhan Zan ve Engin'le uzatin diyoruz, 1 hafta önce yenilediler. :SS:

onlar yerli onlar zaten bir yere gitmez kovmadigin surece, ama yabanci da simdi ingiliz fransiz takimlari hemen belese iyi oyuncu buldumu 6 ay onceden imzayi cakiyorlar, korkum o zaten

tek yabancı welıngton alınacak gıbı yerlı sol bek bakmak lazım ılk adayım karabukten ıshak dogan alınabılır takasla yada rızeden oguzhan berber alınabılır en azından baltayı yedekleyecek turk olur allah korusun mac ıcı sakatlık olsa sol beke ya sabrı gecer yada eboue

bu ikiside berbat allah korusun yahu. transfer edilmeye degecek bir tek ismail köybasi var oda 1.5 senedir sakat. risk budur diyip alabiliriz sanki. hem sezeri fenerden falan alan bjk yönetiminin cok soguk bakacagini düsünmüyorum,.

Ben yanarim yanarim Elmander, Ujifalusi, Melo ve Eboue´ye yanarim... Hatirlayin dostlar halimiz ne kadar yamandi, ne aci günler gecirmistik, gözyaslarina boguluyorduk "Aslani kediye bogduruyorlar" diye diye.

Muslera ve Selcuk ile bu 4 oyuncu o muhtesem degisimizin yüzüdür, görünen kismidir. Simdi bir bakiorsun sarisi gitti, derisi tartisiliyor.

Ujifalusi (Astilar)

Elmander (Bictiler)

Melo (Sürgün ettiler)

Eboue (YEDIRTMEYIZ)

Ujifa ve Elmander´i belki silebilirsin, Ujifa´nin yasi malum, ama gerisi daha en az 4 yil hizmet edebilirdi bu camiaya, ve Efsane olabilirlerdi gönüllerimizde. Yavas yavas gencleri koyardin yerlerine, ve adamlar gercekt profesyonellerden ögrenirlerdi Topu ve Adamligi.

Ne olursa olsun ama benim gönlümde bu Oyuncular, degisimimizin yüzü ve Ak´i olacaklari. Galatasaray´in yeniden dogusunu hatirlayinca herzaman Elmander´in gülüsü, Melonun pitbull sevinci, Eboue´nin danslar, Selcukun frikikleri ve Muslera´nin sicak kanliligi gelecek.

Ben yanarim yanarim Dany ve Amrabat´a yanarim. Gercekten bu iki oyuncudan keyif aliyorum ve takim icinde sempatik buluyorum. Icimi yakiyor onlari mahkum bir sekilde tribünlerde veya yedeklerde görmek.

Birden cok duygulandan, kendimden gectim, farkli bir kimlige büründüm sanki... OFFF OFFFF Demirören OFFF OFF yaptigin zalimliklerinin hesabini vereceksin INSALLAH bir gün.

Eboue-Chedjou-Semih-Hakan

----------Ceyhun-----------

Burak-----Wes---------Bernard

----------Drogba-------------

Wellington yerine Ceyhunu isterim.. ve gider Bernarda döker ve transferi kapatirim.

Hiçmi paramiz yok?

Mesela Cehyun yerine Inleri getir oraya..

Hatta gönul isterki..

Eboue-Chedjou-Semih-Kolarov

----------Inler-----------

Bruma-----Wes---------Arda

----------Burak-------------

en 2 yıl cl garanti niye adamın papatyası riski yerine kalitesi için riske girip parayı basıp almıyoruz anlamıyorum

BOpassmCUAANsbJ.jpg

Mehmet ekici o kadar mı kötü oyuncu la kimse adını bile ağzına almıyor, bence kadro derinliği acısından iyi bir transfer olur. :b5:

Yeni Koc birakmiyor Bremen´de. Ekinci 1.Sinif bir gurbetcimizdir, öyle Kesimal´lara, Baris Özbek´lere, HAK´lara benzemez 3. ligten gelip süperligte servete konanlar. En az Selcuk kadar yeteneklidir kendisi. Nürnberg´deyken pek bir farki yoktu Ilkay´dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri